Også Kina motsetter seg ideologien islam

Av Dan Odfjell. 
 
Våre såkalte samfunns «eliter» tillater import av den verste ideologien av alle. Og enkelt, Erna Solberg: FNs en-verden prosjekt er dødfødt også grunnet Kina. Mens Norge med naive noen´s vitende vilje har valgt å tilrettelegge for voldelige uregjerlige og u-integrerbare, ja farlige norske tilstander. Akkurat det siste vet vi med dobbel sikkerhet, se bare til Sverige. Selv har jeg i mitt liv besøkt 10 forskjellige islamske land og hatt forretninger med flere av dem - og ikke personlig lidd nød. Men det er fordi jeg hadde kontakt med høytstående personer som ønsket å gjøre forretninger med meg og som til dels var utdannet i Vesten. Jeg kan si med hånden på hjertet at jeg ikke har hatet noen muslimer som jeg personlig har kommet i kontakt med. Men så oppførte jeg meg korrekt og frekventerte slettes ikke utfordrende, upassende steder.
 
Men Koranen, imamene og de manges fanatisme står tvert i veien for normalt menneskelig samvær med annerledes troende, flest. Winston Churchill rapportert om og advarte Vesten allerede i 1898 fra Aden som ung krigskorrespondent, den gang syd på den arabiske halvøyen. Dessverre bekrefter unntakene regelen. Allslags mangfold skal ikke inviteres inn i vårt  norske hus, det gjelder privat som statlig. Den samme regelen gjelder motsatt, bare besøk islamske land og opplev det selv. Dessuten er ikke innflytterne reelt asylsøkende, de er lykkejegere eller islamske soldater, til dels tilrettelagt gjennom menneskesmugling og korrupsjon. Vår oljerikdom og gratis sosiale goder og rettigheter blir altfor lett misbrukt og grovt utnyttet. Det nye Stortinget's første arbeidsoppgave å ta tak i - så langt, sterkt forsømt. 
 
Og DocTV 12/7/21 illustrerte nylig godt hva Norge er opp imot: «Organisert kriminalitet basert på klaner strekker sine tentakler inn i offentlige institusjoner og næringsliv. Familie og slekt blir bestukket eller intimidert til å gjøre tjenester. Eller man blir selv en operatør. Økokrim advarte om kriminelle hjelpere på innsiden av legekontor, advokatkontor, revisor-selskaper osv. Det presenterer helt nye utfordringer for politiet». 

Selv legger jeg til, hvordan kan vi, original-befolkningen, forholde oss logisk i det daglige liv til denne trenden annet enn å søke å frastøte oss fremmed innvandring? En stor arbeidsoppgave til det nye Stortinget er å stoppe innvandringen og reelt å straffe overgripere og kriminelle. Vi vil ikke tape landet til fremmede som ikke vet å forholde seg til norsk lov og orden. Så pass skylder vi virkelig vår etterslekt.
 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant 

Kommentarer