NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

torsdag 8. juli 2021

"Utøyakortet"

Av Kirkehøyden. 

Vår mistanke mot Arbeiderpartiet – Vårt Land (vl.no). 

Snorre Valen og resten av SV skjønner ikke og vil ikke skjønne at i rettstaten rettsforfølges de skyldige - ikke de uskyldige. Det til tross har hele venstresiden forsøkt i ti år å lime udåden på uskyldige mennesker. Det er grunnen til at SV må hindres i å komme til makt. Gjør de det sender de oss til gulager, hvis vi er heldige.

Jeg har fulgt SF fra starten, alltid i solidaritet med barbariske despoter, og nå satser de på det verste av alle; Islam, som lover å drepe oss alle: koran 9:5 «When opportunity arises kill the infidels wherever you find them».

Det liker Valen og hele SV. Nylig drepte muslimer 85 av sine egne barn for at jentene ikke skal utdannelse. No problem for Valen og SV kvinnene.

Dette er jo naturlig siden VL er del av ytre venstre, har ikke peiling på rettstat. Derfor elsker dere Islam.

Du har hatt flere perioder på Stortinget, og har ikke peiling på en av rettsstatens viktigste prinsipper. Mange kan etterforskes, men det ulovlig å offentliggjøre noe, så fremt det ikke tas ut tiltale. Politikere skal holde seg langt unna, men det vil du ha.

Av din alder å dømme har du sikkert fått liksom utdannelse av partifeller. Dere vil ha rettssystem som deres store forbilder, Sovjet, DDR. Cuba med flere. De dere ikke kan fordra skal hentes i heimen, uten rettergang og råtne i fengsel.

Kirkehøyden