Hvor lenge skal dette Covid-marerittet gjelde?

Av Amund Garfors. 

På kveldens Dagsrevy (02.08.2021) får vi nyheter om at nå sprer covid-19 seg også blant de fullvaksinerte. Og der enkelte land i Europa tilbyr den tredje sprøyta med vaksinedose. Foreløpig sitter norske helsemyndigheter på gjerdet og følger utviklingen, der jeg håper de ikke lar seg manipulere til begynne på nytt. For dette ser jo aldri ut til å ville ta en slutt...

Ja, jeg har mine egne tanker om dette, og selvfølgelig handler ikke dette om folkehelse. Men der våre politikere og helse-myndigheter trolig ønsker å påføre folket enorme tiltaksbyrder. Ikke minst dårlig samvittighet. Særlig når man ikke har tenkt å ta denne sprøyta, der man møter folk, sist idag, som nesten antyder at jeg som frisk, er en trussel mot dem som HAR latt seg "vaksinere"! Finnes det ingen grenser for denne galskapen og mobbingen som er påført dette folket?

Nei, det meste nå som gjør meg ganske satt ut, det er alt som er bygget på ren ignoranse, kynisme og rene løgner, det skal vi nå bare godta?  Ja, det er en ren og skjær utnyttelse som jeg sammenligner med direkte tyveri av økonomiske midler, en ødelagt livsglede og livslyst som er under pari. Og hvor menneske-rettigheter og respekt for oss som IKKE lar oss "vaksinere" er fraværende. For jeg ser på hele dette bedraget som tidenes verste maktmisbruk. Og i tillegg med en enorm maktforskyvning oppover i maktutøvelse.

Faktum er at for å få gjennomført dette prosjektet, og som omtrent tres nedover hodet på folk, så har mediene, ikke minst NRK, servert og nøye konstruert en enorm skrekkpropaganda. Der de viser oss store likbål fra India og kaos og anarki på sykehus rundt omkring i verden. Men alle former for vanlig opplysning og alle former for motstemmer, nei de blir heller skjult eller diskreditert og sensurert. Der t.o.m  noen blir bøtelagt, skremt til taushet eller sterkt sensurert. Dette bedraget har også fått fram mye av det stygge i mennesket, som f.eks angiveri slik det var i det gamle Sovjet.

Jeg er ikke i den minste tvil om at på grunn av myndighetenes bestemmelser, så har utallige liv gått tapt i denne perioden der Norge har vært mer eller mindre nedstengt. En rekke mennesker har også blitt kastet ut i en ond sirkel av elendighet, ei vanskelig tid med ensomhet og selvmordstanker, alkoholmisbruk, økende vold, også mot barn, spiseforstyrrelser og ikke minst depresjoner og dødstanker.

Ja, jeg frykter konsekvensene dersom enda ei ny hasardiøs vaksinering av folket skal startes opp igjen. Og fra de politiske lederne er det nokså stille om det hele. Vi vet såpass at Erna Solberg har hatt et nært samarbeid med fysaken Bill Gates, som ikke er særlig troverdig. Og det samme gjelder denne kyniske Fauci som drar i trådene fra USA.

Flere land og helse-institusjoner bruker nå Ivermectin i alle faser av sykdommen. Det er også gjort mange gode studier som viser svært god effekt bare med å ta inn ekstra C-vitamin, drikke tran, ta sink og en D-max tablett. Disse enkle tinga viser svært god effekt. Ja, det er absurd at norske myndigheter velger å spille russisk rulett med folks hele. Der de heller velger massevaksinering med en eksperimentell genterapi som er totalt på trynet. Da spesielt med friske yngre folk som i all hovedsak ikke blir syke av korona.

Partiet Demokratene er det eneste partiet som stiller seg på folkets side når det gjelder å sette foten ned for denne galskapen. Og i tillegg må det bli slutt på dette tullet om vaksinepass til folk, der det snart kanskje skal bli obligatorisk å vise fram dette papiret dersom man skal få tilgang til spisesteder, butikker, offentlig transport etc etc.

Og når jeg ser folk som går rundt med munnbind, da beviser de bare over for meg at de lar seg underkue og går gladelig med på sin egen selvforakt. Nei, slike mennesker står ikke opp for seg selv, men lar seg kue av en skjult totalitær makt som trolig blir styggere for hver dag, dersom vi ikke nå sier at nok er nok! 

For i neste omgang, så blir det neppe bare munnbind, men noe langt alvorligere og som igjen skal tres nedover våre hoder. Historien viser at det som nå er i ferd med å skje, det ender ikke bra!

Ankenes, 2.august 2021.

Amund Garfors
Stortingskandidat
DEMOKRATENE
Nordland.

Kommentarer