Klage til Kringkastingsrådet

Av Kirkehøyden. 

Siden Hans Rustad/ Document er helt alene med å bedrive sann utenriks journalisme. Her er beviset på hvor korrupt NRK er (det gjelder alt av MSM), gårsdagens Dagsnytt 18

Det første innslaget, hvor "topp liksom diplomaten" Kai Eide, lar Trump få skylden for hva som skjer i Kabul. Det er slik NRK alltid jobber, de inviterer dem de kan stole på, for å lyve og drive med propagandaen  sin. Kai Eide er enten korrupt eller ignorant, antagelig begge deler. 

Det samme må gjelder Sigrid Sollund Espen Aas, de står helt stille, lar Kai Eide lire av seg det som kom i Bidens tale noen timer senere. Alt spinn, sirkulert på forhånd, som de alle gjentar, som dresserte papegøyer.

Trump hadde en klar plan som besto av klare betingelser skritt for skritt. Biden opphevet alt, gav Taliban tidslinjen, og sine intensjoner. Startet en planløs tilbaketrekking, som skapte et ufattelig kaos. Trump avgikk 20/1/2021, og da er alt Bibens ansvar, og han fulgte sin egen "plan," ikke Trumps, som gikk fra suksess til suksess i fire år.

Ellers er Biden i gang med å ødelegge Amerika, rive ned alt Trump utrettet på fire år, som var helt enormt. I begge tilfeller "radio silence" fra det korrupte NRK, bare "fake news." Tvangs abonnement, som koster oss milliarder. Fake News, som har gjort store deler av det norske folk til ignoranter, siden alt fra barnehagen til liksom "høyrere! norsk utdannelse er likedan, ren propaganda.

Kirkehøyden

Kommentarer