Lørdagsunderholdning fra Kirkehøyden: Nyhetstips til NRK

The National Socialist German Workers Party.
Av Kirkehøyden. 


Taliban tar jenter og kvinner som krigsbytte og har gjort dem til sexslaver. Dette begeistrer sikkert alle feministene/ dame"journalister" hos NRK. Og her ligger nok grunnen til at NRK har forkastet kristendommen og valgt Islam som den nye statsreligionen for oss. 

Derfor dropper dere Kristi Himmelfart. Dere feirer heller slutten på den muslimske fasten med slik kjærlighet, mens dere venter på at vårt eget Taliban kan ta makten. Dere lar Støre fortelle at ondskapen kommer fra Hege Storhaug da han ble bedt om å nevne høyreekstreme. 

Hele denne Dagsnytt 18 - TV – 21. juli – Dagsnytt 18 – NRK TV dreier seg om navnløse grupper av høyreekstreme, mens programleder klarte å kile inn FRP. Det var alt hun sa, så mer om navnløse høyreekstreme. Goebbels ville ha vært stolt av dere/ venstresiden, en slektning av "Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei" - Og dere sier FRP er de brune???

Tipper dere legger en lokk på dette, som med IS etter 2011, hvor 100 norske muslimer deltok i halshugginger, korsfestelser av tusener kristn, og andre minoriteter. Også muslimer, som ikke besto eksamen i Islam - henrettet med et nakkeskudd. Det er bare gøy å demonisere Israel og jøder fra Midt Østen, som har forsvart seg mot holocaust 2 i over 73 år, mens NRK gjør propaganda jobben.

Sigurd Falkenberg Mikkelsen gav lange innslag om arkitektur Syria. Langt tilbake skulle Fritz Nilsen (SV, NRK en lokalforening) dekke et massivt terroranslag i Jerusalem. Han brukte tiden til å fortelle om de ortodokse jødenes skikk med å skrape opp hver likrest for å slippe å fortelle om udåden til sine venner. Så var tiden brukt opp.

I nyere tid klarte Espen Aas å se en sammenheng i UK mellom terror og  boligpriser i rike boligstrøk som unge muslimer ikke hadde fått del i. Ergo var det bare rett og rimelig å drepe britiske barn og unge på konsert.

Kirkehøyden

Kommentarer