Oppgjeret som trengs

Av Kirkehøyden. 

Den 22.07.2021 har avisen Vårt Land en lederartikkel med tittelen "Oppgjeret som trengs". I ingressen skriver de: "Ti år etter den høgreekstreme terroristens massedrap, er det på tide at vi blir einige om kva eit oppgjer med haldningane bak 22. juli, eigentleg betyr."

Her er jeg enig, men dere nevner ikke at en norsk muslim drepte like mange som på Utøya i Kenya, at den første norske selvmordsbomber hadde tilknytning til Stoltenberg og DNA. Siden muslimer ankom uinvitert, har muslimer drept et stort antall vantro nordmenn, inkl. en lege jeg gikk til. I flere tiår har våre jøder måttet skjule sin ID. Derfor flykter i dag unge jøder til Israel.

Kan ikke se at dere nevner hvem som er ansvarlig utenom ABB. Han har fått sin fortjente dom, og i en rettsstat slutter det der. Men ikke for korrupte liksom pressefolk som dere, og andre ynkelige onde krek, som prøver å ramme uskyldige, uten å spesifisere hvor deres skyld ligger. Erstad har allerede pekt ut Listhaug. Hun og FRP har absolutt intet ansvar for Utøya. De har ære for at de har kjempet mot despotiet/ fascismen Islam, som dere promoterer med slik iver i VL.

100 norske muslimer dro til IS og deltok i halshugging og korsfestelser av tusener av kristne, andre minoriteter, også muslimer, som ikke besto eksamen i Islam. De fikk et nakkeskudd. Fortiet av Vårt Land, uten tegn på at noen av dere er "djupt såra og vonbroten," men dere fortsetter bare å promotere ondskapen.

Da NRK feiret slutten på den islamske fasten nylig, ble 85 muslimske jentebarn henrettet, mange flere skadet, for jentene skulle ikke få utdannelse. Det affiserer ikke dere selvgode jenter og ryggesløse "mannfolk" i Vårt Land. Dere gadd ikke engang å nevne massakren, langt mindre fordømme den.

Her regnskapet siden 911. Islam: The Politically Incorrect Truth (thereligionofpeace.com)

Alt uproblematisk for Vårt Land. Dere promoterer dette despotiet/ fascismen med slik iver, parallelt med avkristning og støtte til dem som har lovfestet holocaust 2, sammen med "kirken". Derfor er lederen innholdsløs og falsk. FORBANNEDE HYKLERE!

Kirkehøyden

Kommentarer