Skal vi ha en ny bølge av lykkejegere inn i vårt land?

Av Amund Garfors. 

Etter at USA og NATO-soldatene nå trekker seg ut av Afghanistan, så ser det ut som dette mareritt vi opplevde i 2015 nå skal gjenta seg? En må jo bare undre seg over om hvorfor våre vestlige politikere og ledere aldri vil lære? Hvorfor gjør de presis de samme feil gang etter gang? Tror de egentlig på dette tøvet sitt, at de skal skape demokrati, likestilling, kvinnefrigjøring og frihet i muslimske land? 

Hvorfor må de alltid inn i disse land for å lage kaos, kriser, anarki, havoc og krig? Jeg tror jeg veit svaret? For det de vil, det er å skape store folkeforflytninger og horder av muslimer mot det dødsdømte Europa. Ja, der folket skal skiftes ut med helt andre mennesketyper. Samtidig som den kristne tro og vår 1000 år lange historie skal vekk, glemmes og desimeres.

Jo, vi har fått et absurd post-moderne samfunn, hvor politikerne svikter sin egen befolkning. Med vitende og vilje og sine stygge planer, så importerer de folk fra MENA-land. Og der de unnlater å spørre befolkningen om det er dette vi ønsker!? 

I tillegg har vi fått og vil få et enda mer voldelige samfunn. Vi merker også at ytringsfriheten blir helt tydelig og gradvis tatt fra oss. Og der all opposisjon mot planene til våre ynkelige og uansvarlige politikere og myndigheter snart vil bli forbudt!

Og nå står trolig en ny bølge av asylsøkere på grensa til Norge, der de kanskje igjen skal sykle over ved Storskog i Finnmark? Der bedraget skal gå sin gang, hvor titusenvis eller hundretusenvis av afghanske asylsøkere skal sluses inn? Veit ikke våre myndigheter at asyl betyr at disse IKKE skal ha permanent opphold i riket?  At asylsøkere skal returneres tilbake til sine hjemland så fort tilstanden i deres egen hjemland er normalisert!  Men slik virker det ikke lenger. Har disse folka først fått innvilget asyl, så blir de her permanent! Ja der vi aldri blir kvitt dem, og der de blir fast klientell hos NAV, og for alltid!

Det er sannelig på høy tid at våre likegyldige, uansvarlige, naive og nedsnødde myndigheter innser at lille Norge kan ikke lenger være et land som skal hente inn lykkejegere! Mennesker fra alle verdens kanter, og hvor konflikter og kaos er blitt hverdagen. Vi er et land med et av verdens høyeste kostnadsnivåer, men likevel har vi politikere som kappes om å ta imot Moria-migranter, afrikanske og arabiske migranter, klima-flyktninger, syriske, afghanske, somaliske kvote og lykkejegere av alle typer. Der vi i tillegg legger alt til rette for gjenforening av klan og storfamilier. Når skal denne galskapen ta slutt? Ser de ikke at befolkningen i Oslo og andre større byer er i ferd med å skiftes ut? Eller er de totalt likegyldige om hvordan det ser ut i dette landet om 25 år?

Åpner vi landet for muslimer, så åpner man også opp for islam! Og islam har alltid skapt konflikter, uro og elendighet i alle samfunn der de får fotfeste og blir etablert! Mens våre egne, islams nyttige idioter, tror at nettopp deres land, og i dette tilfelle Norge, er unntaket fra regelen, så er det på tide å tro om igjen! Og at vi her i landet er så mye bedre, at vi skal lykkes der ingen andre har lykkes i islams 1400 år lange og skrekkfulle historie. Og hvorfor nordmenn og andre ikke-muslimer i vestlige land jobber aktivt for å legge forholdene til rette, ja for å spre denne dødsideologien i siviliserte og kristne land, det er en gåte som de sjøl må svare på! Mens media som også går i spissen for dette absurde, de velger aldri å spørre. Og det fordi de selv er de skyldige og deltar i denne onde "dugnad" som vil ende i katastrofe!

For snart er det slutt på velferden, slutt på pensjoner, slutt på sykehus, skoler og gamlehjem. I storbyene er det allerede slutt på tryggheten! Limet i samfunnet forsvinner år for år... Omtenksomhet, samvittighet, empati, moral, nestekjærlighet, smil og godhet vil bli fjernet av bomber, granater, ran, voldtekter, knivstikking og vold som kommer i kjølvannet av stor-importen av klan-kulturer. Vi ledes dessverre av imbesile tullinger hvor vett og forstand er fraværende. Og jeg har ingen motforestilling for å kalle dem for onde! I hvert fall er de både dumme og utspekulerte! Nei framtida den finnes ikke lenger...

For om 40 år så blir de unevnelige majoriteten i Norge. Man må nok være elitepolitiker, slik som Erna Solberg eller Jonas Gahr Støre, og med FN-ambisjoner for å tro på at dette vil gå bra!

Denne kommende invasjonen må stoppes! Dette er ikke flyktninger fra Afghanistan som nå skal inn i hele Europa! Nei, dette er soldater og dette er en lavintensitetskrig vi står framfor. Stopper vi ikke dette, så vil vi lide den samme skjebne som alle MENA-land som har tatt imot "fredens religion"!

Libanon burde være mer enn nok å sammenligne dette med!

Stopp dette nå mens det er vi som enda bestemmer!

Ankenes, 23.august 2021

Amund Garfors
Stortingskandidat
DEMOKRATENE
Nordland.

Kommentarer