NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

lørdag 7. august 2021

Stord Kristne Skule opnar privatskule med berre 16 elevar – får kritikk for få elevar

16. august skal brakkeskulen på Vabakken på
Stord stå klar for å ta imot dei 16 elevane.
FOTO: ELI BJELLAND / NRK
Av Kirkehøyden. 

Heilt ny kristen skule har berre 16 elevar: – Ville vore skeptisk til å sende ungane mine her.

Stord Kristne Skule får elevar frå 1. til 7. trinn, men berre to små klassar. Lokale politikarar og ekspertar på læringsmiljø reagerer kraftig på at det er lov å opprette så små skular, skriver NRK Vestland. 

Kristne skoler skårer best i alle sammenhenger, i hele den vestlige verden. I USA søker muslimer seg til de katolske universiteter, for å få en skikkelig utdannelse. Ikke bare grunnet fag, men alle får en god utdannelse, fordi kristen tro og påvirkning er en ekstra positiv åndelig karakterbyggende dimensjon. Se hvem som har funnet det ut: Christianity the reason for West’s success, say the Chinese | The Iona Institute

Se på den norske russen, en forfyllet skamløs vulgær berme. Så noe under 1000 kristenruss, som møtes med respekt, verdighet og kanskje skaper de senere flotte familier, for sine barn. Finn frem gamle bilder av russ, da fremsto alle russ/ studenter slik - siviliserte. 

Privilegerte for fra der kunne de lære om alle elementer av den vestlige sivilisasjon. Alt pensum fra Shakespear høyverdige ideer/ litteratur, bibelske og andre, bevisst rensket vekk - nylig gikk Ernest Hemingway. 

Alt med årsak her, da marxistne ikke  kunne redde proletaren, gjorde dem til slaver og påførte verden enorme folkemord: Frankfurtskolen – Wikipedia

I Norge satses det nå på Islam og marxisme, selv de "borgerlige" inkl. KrF gir etter for globalistenes ondsinn. De mest tilbakestående samfunn, hvor de flykter for livet til dit hvor det fantes/ ennå finnes en kristen kulturarv (gjerne nord Europa), og den vestlige sivilisasjon - fra New Zealand til Norge i nord. 

Selv "verdikonservative" Høyre vil avkristne Norge, og vi leser om lidende barn som må gies lykkepiller. ÅNDSFATTIGDOM, for uten Guds Kjærlighet (agape) i sine hjerter, kommer depresjonen. For Kjærligheten/ hjertet produserer organiske "lykkestoffer" inn i blodstrømmen. "Been there done that" i godt voksen alder, og fikk livet og helsen i gave. "Bevar ditt hjerte fremfor alt du bevarer, for livet utgår fra det." Ordsp 4.20

Det vi kan si om Arbeiderpartiet er at deres prosjekt var alltid å senke nivået i alle fag, hvis ikke ville de ha mistet makten etter krigen. Sant utdannede mennesker stemmer konservativt, på grunn av prøvede ideer, som virker. Nemlig den judeo kristne kulturarv, og med hva store tenkere/ filosofer produserte lenge før Marx. Han har bare produsert  folkemord, hungersnød, despoti og elendighet. Akkurat som Islam.

SV er enda verre, de har bare bidratt med er å "handy cappe" ungene fra første klasse. Se på forbildene deres, som Venezuela. Vår nåværende utenriksminister skrev en rapport om SVs sabotasje av ungene i komiteen, finn den frem. 

Da AP senket nivået i realfag på 70 tallet, satset Indira Gandhi for fullt, se på India nå, de forsyner Norge og verden med kandidater. Selv på Filippinene, den største valuta inntjener er kvalifisert arbeidskraft. Fordi den amerikanske kolonimakten gav dem et kristent preget utdanningsystem, pluss fordelene katolske lærerkrefter gir dem i skolen.

Det samme skjønte Demokratene/ Ted Kennedy i USA, de måtte ødelegge skolen for ikke å miste makten, og nå skal de ødelegge restene av den offentlige skolen med "critical race theory," hvor det er særlig svarte og andre minoriteter som lider - mange analfabeter etter flere år i "skolen." I 1998 kom AOF (LO) med en rapport, som viste at 800.000 etniske nordmenn behersket ikke eget morsmål skriftlig, praktisk regning like ille - finn den frem.

Arbeiderparti kvinner er litt snåle. I Kristiansand hadde politikere et møte med en rasende flink 12 åring, tidlig i dataalderen. AP kvinne spurte: "Er det ikke farlig å være så flink?" De og SV hater lysende, glade,  flinke barn og unger, som  utvikler sine talenter, med selvtillit og selvrespekt. Nei., alle skal være like - like fordummet. 

Dette er marxismens mål, bryte ned ethvert autonomt tenkende individ - under Gud. Gjøre dem til statens eiendom og slaver. Akkurat som Islam, derfor har de funnet hverandre. Det leder til despoti i annen potens.

Hele venstresiden har et mål, å fordumme våre unger. Proppe dem fulle av propaganda, som i kommunistiske og islamske samfunn. Derfor ødela Gudmund Hernes de flotte yrkesskolene i 1994, med lange tradisjoner. Før jeg ble ingeniør, dro jeg til sjøs som tenåring, tok et yrkesfag på 60 tallet, som er det jeg verdsetter mest. Å ta en tanke/ ide til et funksjonelt produkt, utvikler sann intelligens, som "einskapskulen" ikke gir for mange. Den fordummer ungene, og det var hensikten hele veien. 

Unntakene er når barna har oppegående foreldre, og ja det finnes gode lokale skoler, hvor dyktige lærere tilfører sine verdier. Ikke sjelden ligger de i kristne områder.

AP så at fagarbeidere og andre skikkelig arbeidsfolk, sjøfolk stemte konservativt og FRP/ Hagen. Derfor måtte utdannelsene deres ødelegges med "teori," av en sosiolog.

Til professor Nordahl: Etter din yrkesgruppe (pedagogisk seminar) kom på banen har nivået rast, det er klart dere er et instrument for denne bevisste fordummingen av våre unger og unge. 

Åtte år etter jeg tok ingeniørutdannelse kom min rasende flink lektor i høyere matematikk og fysikk over til meg på en kafe. Fortalte at jeg var (1973) på det siste kullet av den gode gamle sorten. Folk med god og lang yrkeserfaring, som tok forkurs og en krevende opptaksprøve. Ødelagt av AP, siden fikk han bare kandidater rett fra videregående, og måtte undervise i det mest elementære. Kom ikke videre, og hans utdanning hadde ingen mening i norsk utdanningsystem. Jobbet med avansert dataprogrammering i et amerikansk dataselskap.

Det verste er faktisk at barn og unge ikke lenger får inn den kristne etikk og all visdommen i bibelen. Derfor deres psykiske lidelser, rusmisbruk, som bare blir verre om psykologene slippes løs på dem. 

Folkehelseinstituttet hadde en undersøkelse, som viste at et stort antall som ble behandlet for depresjon, under og etter "behandlingen," tok sitt eget liv. Ingen ble friske. Og vi vet at medisinene er skadelige.

Det finnes bare en måte å bli psykisk frisk på: Guds Kjærlighet i hjertet. Derfor vil ikke Marte Mjøs Persen , sende sine barn til kristen skole, frarøve dem en klippe å stå på, livet ut. Denne fortellingen lærte jeg om på barneskolen på 50 tallet, fra kristen lærer, hun underviste i bibelhistorien, med slik Kjærlighet - Lukas 15.11-32 - minnet reddet livet mitt, som barn ble et frø sådd. Finn den frem.

Kirkehøyden