Til alle gode nordmenn

Av Vidar Kleppe. 

Vi gjengir i dag en kommentar som Vidar Kleppe la inn på Resett 22.08.2021: 

Det er store og meget gode muligheter for at Demokratene vil klare sperregrensen, derfor har mange politikere og media fått panikk og vil demonisere Demokratene, partiet som alltid setter Norge først i alt vi gjør politisk.

Derfor bør du lese denne viktig melding fra Demokratenes leder, Geir Ugland Jacobsen: Det verserer en del stygge grunnløse rykter ute på sosiale medier om at Demokratene ikke er registrert, at partiledelsen ikke er legitim, at det landsmøte partiprogrammet vårt ikke er godkjent, at partiet er tomt for penger og masse annet tøv som vekker noe bekymring og forvirring.

Så la oss oppklare:
•Dette er en drittpakke laget av et høyreekstremt miljø rundt partiet Alliansen og jødehateren Lysglimt. Disse folkene hater Demokratene av forskjellige grunner, og har gått i forbund om å bruke all sin energi for å ødelegge for oss - uten å kunne oppnå noe som helst. Dette er irriterende, men ikke noen reell trussel.

•Dette miljøet har selv levert en klage til det offentlige rundt registreringen i Brønnøysund, og det er denne klagen som nå trenerer saksbehandlingen i Brønnøysund, som strengt tatt er en formalitet. Dessverre må også løgn klager behandles etter boka av det offentlige.

•Oppsummert: De høyreekstreme har altså SELV skapt problemet de beskylder oss for. Det er sleipt, ondsinnet og hatefullt, men det er tross alt denslags disse taperne lever av og for.

•Partiledelsen kan bare påpeke at klagen er grunnløs, noe Brønnøysund også indikerer overfor oss. Beviset for at dette er oppspinn, er at media ikke tar tak i saken. Media har kontaktet oss, og har selv valgt å ignorere saken. Det ville de ikke gjort hvis det var noe hold i dette.

Her er fakta: Demokratene er allerede registret i Brønnøysund og den nyvalgte partiledelsen fungerer helt utmerket og reiser Norge rundt i valgkampen. Vi er på valg. Vi har stemmesedler i alle valglokaler. Partiprogrammet gjelder. Økonomien og budsjettet er under stålkontroll. Stemmene raser inn. Og vi vokser. Ingenting kan stoppe Demokratene fra å delta i dette valget, og få tidenes beste valgresultat.

Gode Demokrater: Politikken vår selger seg selv, men det er fortsatt en million velgere som aldri har hørt om Demokratene og vår helt nyskapende politikk, utformet for alle fornuftige velgere på høyre- og venstresiden.

Det kan vi takke pressen for - som aktivt saboterer valget gjennom ensidighet og propaganda. Selv NRK opptrer som hemningsløs manipulator og politisk aktør for venstresiden og klimaprofitørene.

Derfor må alle fortsette og dele, dele, dele til nye mennesker hele tiden. Alle gjør en ufattelig innsats for Norge, og nå er det bare 24 dager igjen til valget, der Demokratene skal på stortinget for å sette Norge først!

Geir Ugland Jacobsen

Kommentarer