Vestlige land er blitt sin egen farligste fiende

Av Amund Garfors. 

Har nettopp sett kveldens partilederdebatt på NRK, og jeg er mildt sagt i sjokk over at det brukes 1 time og 45 minutter på å diskutere helt uviktige ting. Ikke minst klima som disse politikerne brukte over halve sendingen til å prate svada om. Og som står fullstendig i kontrast i virkelighetens verden, mens det totale kaos sprer seg i Afghanistan. Der disse terroristene kan stå på dørstokken til Europa om kort tid. Men slike alvorlige ting, og som vestlige land sjøl har vært med på å generere, det blir ikke nevnt med et ord.

I går rykket de første Taliban-krigerne inn i selve hovedstaden Kabul. Og de krevde en betingelsesløs kapitulasjon fra det sittende regimet, en formulering de har lånt fra bl.a President Eisenhover og Churchill. Kommandør Arne Kristian Sørnes, Norges forsvarsattache i Afghanistan, sa for få dager siden at det er sannsynlig at TALIBAN vil angripe Kabul i høst. Han antydet også at byen kunne falle i løpet av 90 dager eller noe sånt...

90 dager??? Han burde vel strøken nullen for skams skyld? Og selv da har man tatt godt i. Man skal visstnok være ganske tjukk i hodet og ganske hjernedød for og nokså nedsnødd for å bli "kommandør" i våre dager? For det er bare utrolig hva slags uttalelser som kommer fra slike, og som burde vite bedre?

Det store problemet med krig og militære konflikter og som vestlige land dessverre blander seg inn i, ikke minst borgerkriger i muslimske land, og der de ikke engang klarer å definere et mål, ja det bør det sannelig bli slutt på snarest. Å slå en fiende militært, det burde da ikke være noen stor oppgave for NATO og USA? Men å innføre demokrati, menneskerettigheter og kvinnefrigjøring gjennom vestlig våpenbruk, slik disse politikerne i vesten fabulerer om i land som Irak og Afghanistan, det er ren utopi, svada og eventyr.

At vi sjøl nå er i fare, det er det liten som helst tvil om. Og det grunnet en hodeløs og uansvarlig muslimsk fremmedkulturell innvandring. Ja som skal hjelpe til å bryte ned vestlige nasjoner, samt forsvarsviljen i hele Vest-Europa. Vi er nå i en alvorlig fare på grunn av udugelige ledere, totalt ubrukelige som de er, og ansvarsløse broilere, som de vi fikk se i kveldens partilederdebatt. Udugelige oppkomlinger som fortsatt ønsker islamister velkommen inn i kongeriket. Ledere som velgerne har stemt på i en årrekke, der vi snart ikke kjenner igjen vårt eget land igjen.

Disse eventyrerne snakker om demokrati og folkestyre - ja der deres tro på at disse importerte fremmede vil bli som oss, det er noe som disse urokkelig tror på. Men de vil ikke lytte til advarslene, at disse fremmede er ikke kommet som våre venner, men fiender! Og der de forakter oss og forakter alt av demokratisk tankegods.

Ja hvem vet om vi snart får se at den islamske verden tar hevn, tjue år etter 9/11? En ser hvor skadefryden vokser hos Taliban, over at de klarte å ta hele landet på noen få dager, mens alle eksperter og militære generaler er i sjokktilstand mens NATO og USA må flykte hals over hodet. Dersom venstresiden som har lekt seg med ilden i årevis, hadde hatt sunn fornuft, da ville også de forstått at dette som nå skjer i Afghanistan, det er et meget dårlig varsel for Europa og USA. For glem ikke det, at muslimer i Vesten, de oppfatter seg først og fremst som muslimer, og ikke borgere av vestlige land! Nå vil kaoset spre seg. Og vestlige land gjør nok lurt i å gjøre seg klar, for nå er vi alle i fare! 

Ankenes, 16.august.

Amund Garfors,
Stortingskandidat
DEMOKRATENE
Nordland

Kommentarer