NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

fredag 22. oktober 2021

En liten oppsummering etter valget

Av Amund Garfors. 

Det er nå 5 uker siden vi gjennomførte Stortingsvalget, men enda går jeg og tenker på at her var det ting som skjedde, ja noe som ikke tåler dagens lys, og som ikke skal snakkes om. Jo, heldigvis ble vi endelig kvitt Erna Solberg, der hun også tok med seg denne skrekkelige Abid Raja og forsvant ut av storpolitikken. Og takk for det!

Men likevel, jeg må jo innrømme at skuffelsen var stor utover valgnatta, der valget gikk langt fra slik jeg fikk inntrykk av at det ville komme til å gå.

Ja, må innrømme at jeg sliter fortsatt med å forstå hvor alle stemmende ble av fra de velgerne som forlot både FrP og SP? For de stemmene burde nemlig gått til Demokratene, noe som meningsmålingene klart viste i flere uker før valget. For Demokratene burde i det minste ha klart sperregrensa, dersom alle de som stemte FrP ved forrige valg hadde gitt stemmen sin til oss.

Kan ikke fri meg helt fra å tenke på at her var det ren sabotasje som var satt igang, noe som også ble bekreftet fra folk som hadde observert at det manglet stemmesedler til Demokratene i flere valglokaler. For første gang på mange år var det heller INGEN valgobservatører til stede i valglokalene. Nok en gang ble Corona og pandemien brukt for alt den var verdt, til få tinga på plass...

Nei, det er mye som skurrer og vi er mange som har mistet all tro på at Norge er et demokrati. Faktum er at også her i Norge ble disse kinesiske Dominion-maskinene som ble brukt i USA, også benyttet i dette landet, ja for å få det  slik de ville. Og kansje var det derfor at ingen observatører skulle være til stede for å kontrollere at alt gikk riktig for seg? Ja er fullstendig klar over at det er store og sterke krefter innenfor de store partiene som ikke ønsker å få ærlige og sannferdige mennesker inn på Stortinget. For dermed å se dem i kortene. Er det da rart at tradisjonelle nordmenn fortviler over utviklingens negative retning?

For hva Norge nå hadde trengt mer enn noen gang, det var noen tydelige og klare motstemmer på Stortinget som vi hadde fått dersom Geir Ugland Jacobsen, Kent Andersen og Vidar Kleppe hadde blitt tilkjent de stemmene de egentlig fikk. For disse tre hedersmenn, de er smarte og kloke politikere som kunne vært motstemmer til dagens destruktive, virkelighetesfjerne og svært svake politikere og broilere som Stortinget nå er fyldt opp med!

Ja stakkars nordmenn som skal slite med denne gjengen som er både blinde, døve og dumme. For saken er den at norske velgere er totalt avvæpnet, talefrihet er byttet ut mot tankefrihet, der utskiftingen av Ola og Kari går for full maskin, ja der vi snart er i mindretall i vårt eget land. Og nå kommer de også etter pengene våre, med skyhøye skatter, avgifter, strømpriser, drivstoff, matpriser, tvangs-vaksine og der vi snart ikke kjenner landet igjen.

I tillegg er ytringsfriheten tatt i fra oss, der vi i DEMOKRATENE ikke kom til ordet hverken i aviser eller TV under hele valgkampen. Samtidig (mis)brukes ytringsfriheten av mennesker som ikke deler våre norske verdier. For hverken deres åndelige røtter eller kulturelle identiet samsvarer med våre norske verdier, vår kristne tradisjon og vår kultur. Og disse blir det bare flere og flere av. Der det norske folk har fått munnkurv, blitt skubbet til sides, der disse lite ansvarsfulle politikerne har invitert inn store masser av fremmede fra en del av verden som ikke på noen måte er en del av vår europeiske sivilisasjon!

Dette gjøres uten den minste bekymring og selvforherligelse og i to-spann med de statsfinansierte medier der de luller det norske folk i søvn, akkurat slik de gjorde på 30-tallet mens nazitene bygget seg opp i Tyskland. Men dette vil få sin pris, believe me! Og hvem bygger seg opp i disse tider? Nei det må for all del ikke snakkes om, samtidig som de proklamerer at vi skal ikke bekymre oss, for de har kontroll og de skal formidle sannheten...

Kanskje den samme kontrollen som de hadde på Kongsberg og den samme "sannheten" som kommer derfra? Gråt mitt elskede land!

ANKENES, 20. OKTOBER 2021.

Amund Garfors
DEMOKRATENE i Nordland.