Gråt mitt elskede land!

Av Dan Odfjell. 

Myndighetene tildekker sannhet helt systematisk, men sier samtidig at vi ikke skal bekymre oss; en opplagt selvmotsigelse - hvorfor ellers tildekke farlig sannhet for oss? Desto mer som ytringsfriheten stadig svinner, og/eller av «tillitsvalgte» tillates misbrukt av våre fiender for å undertrykke gode nordmenn samt vårt kjære fedreland. Når Oslo politiet «beroliger» oss ved å si at vi langt fra er ankommet «svenske tilstander», er det fattig trøst når vi samtidig kan lese: «Åpen jakt på norsk ungdom - ranes og slås til blods» på document.no, den kronikken skrevet av Øyvind Thuestad 8/10/21. Sannheten er at riksmediene er kjøpt og betalt av elite-politiker-makten for å kunne forlede oss folket mht virkelighet. Dvs seg kritikk beskyttet. Samt at det lettskremte, knapt-oppklarende politiet i realiteten gjør maktens, ikke lenger folkets ærend.
 
La oss ta det seneste eksempelet, den fryktinngytende Kongsberg katastrofen, hvor dansken Espen Andersen Bråthen med pil og bue ble rapportert å ha drept angivelig fem personer og å ha skadet to andre - noe som for normalt-utrustede-mennesker syntes en islam-relatert voldshendelse, dvs datert til 13/10. En uke senere 20/10 rapporterte Øyvind Thuestad igjen, om mer halvkvedete og grufulle omstendigheter så fryktelige at selv blålys-personellet var traumatisert. Først 20/10 fikk vi altså vite at ingen av dødsofrene var drept med pil og bue, historien Norge og hele verden hadde blitt fortalt i hele fem dager. Fem dager! Hva slags land og merkelig og sendrektig etterforskning er ikke dette? Våre myndigheter synes fortsatt lammet av berøringsangst mht «svenske tilstander». Da ligger også Norge dårlig an.
 
Det skitne politiske spillet kom i gang: Kongsberg-politiet var først ut med at Espen Andersen Bråthen (gjerningsmannen, en danske) hadde konvertert til islam. Slikt måtte imidlertid straks slåes til jorden: kontrameldingen kom raskt; kun en forhastet hypotese... For fra nå av gjelder det å «komme ut med» formuleringer og de best mulige islam bort-forklaringer; så som psykiatri. Og venstre-ekstremistene og islamistene fossror i kor for at det norske folket ikke skal bli skremt… Så forvent nå bare mer løgn. Men litt sent det når folket økende har forstått at «lyddempere» for islam-bråk knapt lenger greier å skjule at katten, sannheten, er sluppet ut av sekken. Nemlig, at både Norge og Sverige er skjev-kjørt og alvorlig truet av fremmede og imperialistiske krefter. Samt at Norges biskoper, på linje med politiet, ikke lenger tør forsvare eget verv og fedreland. 
 
Og sannheten, den er at islamsk vold bevisst er meget under-rapportert. Når syv ungdommer blir skutt i Oslo på syv uker, er det symptomatisk for farlige tider. Voldtekter blir minkende innrapportert fordi politiet synes nær maktesløst. Og når de blir anmeldt, legges de normalt vekk med forklaringen bevisets stilling... Hvite skolebarn blir mobbet og truet ofte med kniv og slått til blods og frastjålet av «hatet til noen» slik oppdradd fra barnsben av. Fra tidligere av var norsk offentlig skole til dels meget sviktende, men undervisningen rundt Oslo-gryten er nå så forstyrret av «urolige» elementer at den knapt fungerer. Og både lærere, foreldre og embedsverket er fratatt muligheten til å gripe inn. Rundt Oslo kan vi iallfall nå snakke om svenske tilstander, som brer seg utover det ganske land.
 
Mest bemerkelsesverdig i valgkampen nylig var at ingen turde snakke om vårt lands aller største problem, nemlig innvandrings-konsekvensene. Politikerne snakket om alt annet og «lot seg» være på folkets side mht lov og orden, mens det motsatte beviselig er tilfellet. Når våre såkalte tillitsvalgte skal styre landet, som har fremmet seg selv til politisk makt og privilegier, er det blitt uten reell stortings-fornyelse. Så hva kan vi nå forvente oss? Unnskyld meg, men kort og litt forenklet sagt 1) siden vi ikke lenger har modige statsmenn og kvinner og 2) privilegiene deres realiseres av dem automatisk fortløpende og 3) det behageligste er derfor nær intet å gjøre, da har det sanne demokratiet ødelagt seg selv innenfra av ren kynisme og egoisme. Stakkars oss og spol helt tilbake til dagens dystre overskrift: Gråt mitt elskede land.
 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer