Jeg er selv meget opptatt av "klimaet"...

Av Blurb1000. 

Poster denne her før Resett får sletta den:

Her på Nord-vestlandet er det isfrost på natta og heftige regnskyll på dagtid. Haglbygene tar nesten lakken av bilen og innetemperaturen er begredelig. Butikkene er utsolgt for ved og vi er prisgitt idiotene som sender strømmen til Angelas Tyskland slik at vi kan få kjøpe Opel og Audi til sterkt overvurderte priser i retur. Nordmenn er en flokk sauer som lar seg lede rett inn i ulveflokken. En ny verdenskrig er under oppseiling og Kristiansands kornsiloer er bygget om til bilde(rberger) utstilling for den nye oljefondsjefen. Rettere sagt, - Statens Pensjonsfond Innvandring.

Hvor blåst kan man bli? Jo, man kan bli nordmann. Og det er lett å bli.

Politiet er en vits, likestilling og woke er blitt normalen. Ei jente på 50 kg får seg enkelt jobb i brannvesenet (prøv et brannmannsløft på en mann på 100 kg...) Politiet er utstyrt med lange blonde hestehaler som er et utmerket håndtak. Mens hardtarbeidende, stort sett unge og eldre damer sliter på sykehusene og eldrehjem i bittelite ministillinger, der de jobber livet av seg under pandemien. Hva i helvete er det som er galt her? ALT!

Lærere sparkes og bites av barn av muslimske innvandrerforeldre i skolene, alt er på skakke og ingen tør å si at det er flere elefanter i klasserommet. Kirkene legges ned og moskeene popper opp med skytebaner og krav om bønnerop. Har de først fått fredagen, da kommer resten av uka også. Kafeene er stappfulle av "våre nye landsmenn" (damene kan kun handle inn nødvendigheter og ellers sitte hjemme - parat).

Den som drister seg en tur i Oslos bygater, selv om det er kveld, natt eller dag, så er det merkelig så overrepresentert Raymonds beboere er i kniv og skuddskader. En rørlegger uten papirer og sveisesertifikat er gitt av Oslos befolkning ledervervet. Han kjører rundt i elektrisk luksusjaguar. Med driver. Gjett hvem som betalte den.

https://resett.no/2021/10/17/min-klage-til-kringkastingsradet-for-aggressiv-klimapropaganda-rettet-mot-barn/

Blurb1000

Kommentarer