Ansvaret for masse innvandring

Av Dan Odfjell. 

Det har EUs ikke-folkevalgte politikere, men Norge som Polen og andre land kan nekte å følge opp i EUs galskap. Med dagens overskrift adresserer jeg derfor det nye Stortinget og dets absolutte ansvar. Som dessverre har enkelte fedrelands svikere blant seg. Også blant tidligere stortings- representanter ikke å forglemme..Dette innlegget i et forsøk på å vekke til live en nå nødvendig «befolkningens beskyttelse» mot de oss truende «svenske tilstander». Det gjør jeg enklest ved å referere til nettstedet Document som utrettelig sloss for oss og mot riksmediene for å få frem sistnevntes skamløse tildekte virkelighet. Nemlig om hvordan vårt tidligere så stolte naboland Sverige desperat og fortvilet nå bukker under for masse-importerte islamske og andre uregjerlige krefter.

Jeg påkaller Stortingets samtlige representanter til en «realitets orientering» ved innledningsvis å spørre: Har dere alle lest kronikken til den svenske Helena Edlund med tittelen «Hva skjer når alle går hjem?» Den sto på document.no 3/11/21.. Dere antatte oppegående og ansvarlige mennesker bør alle lese den - og gjerne også hennes foregående om de daglige skyte- episoder, bombe-angrep, drap, voldtekter og overfall, samt, av de siste 10 drap i Stockholm forblir hele 8 uoppklarte. Denne «fremtiden» truer Norge, landet og folket som dere er valgt til å beskytte. Dere har jo fremstilt dere til valg til landets og folkets beste? Eller tar jeg feil?

Edlund-kronikken sto på nettstedet som «ekstremistene» hater. For det formidler usminket sannhet helt ulikt riksmediene om hva som reelt truer oss - og verst, etterslekten. Dette fordi den truende uhyggelige, «fremtiden» har allerede nådd Sverige, noe Edlund godt forklarer - landet vi har en lang, porøs og ukontrollerbar felles grense med. Ved å lese Edlund forstår alle hvorfor Sverige kalles et tapt land. Og hvorfor dere stortingsrepresentanter - hver og en av dere - har et ansvar for å «unngå» oss skjebnen på en galskapens vei. Eller, som vår nye statsminister fortjenstfullt sa det til Nordisk Råd i København forleden: «En regjerings ansvar (som får en pandemi i fanget) har som sin hovedoppgave å beskytte innbyggerne». Og slik i motsetning til sin skamløse forgjenger synes Jonas Gahr Støre å ha forstått en statsministers første plikt, nemlig å beskytte egne innbyggere. Men hvor er statsministeren i det nå farligere «fremmed-invasjons» spørsmålet? Hva med øyeblikkelig innvandrings stopp?

Jeg hadde selv kronikken nylig: «Kommer detnorske folket helt sist?» For dersom noen av dere feigt skjuler dere blant «de mange» eller ligger flatt under en parti-pisks makt, da kvalifiserer dere til en folke-forræder status, intet mindre. Og dersom dere setter dere selv fremfor landet svikter dere det norske etniske folket. Og meget snart vil vi da oppleve oss som i Sverige, fortapte. Sakte og ubønnhørlig blir vi, ikke ulikt den grådige gjøkungen, også skyvet ut av eget reir til vår fortapelse. Dette er naturlovens jungelens lov samt konklusjon, nemlig: Vi må forsvare og ta vare på oss selv… Slik polske myndigheter nå demonstrerer. Men Erna Solberg forsto det ikke, ei heller de fleste «naive en-verden globalistene» som egoistisk kaver for seg selv. Men forkledd i engel-klær for egen karrieres skyld. Tro dem ikke, de er falske. Det er også tidens norske biskoper, de fleste.

Når muslimene er selvopptatte og overlegne, hvorfor kommer de hit? Svaret er enkelt, de vil nyte gratis av våre velferdsgoder og slett ikke for å arbeide, ei heller for å takke eller estimere oss velgjørere. Det er kun unntaket som bekrefter den regelen. Så hvorfor er det noen blant oss som likevel ønsker rene snyltere hit? Ikke forstår jeg det; de må være nasjonal-forrædere. Men nå er jeg evig takknemlig til Polen som i disse dager byder motstand opp mot hordene av ulovlige emigranter som Hviterussland forsøker å torpedere oss med. Polen ba EU om hjelp til å bygge et EU «ytre grensegjerde» men fikk nei. Da tok de saken i egne hender og begynte arbeidet selv, bravo! At EU ikke ville hjelpe Polen kommer de til å angre på. Slikt glemmer ikke de stolte polakkene så lett. Kravet om polsk utmeldelse av EU ligger nå nærmere i kortene enn noensinne.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer