En sorgens og skammens dag

Masud Gharahkhani (Ap). Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
Av Amund Garfors. 

Undertegnede har skjelden vært så langt nede, dypt skuffet, forbannet og deprimert som jeg var i dag. Det etter jeg hadde hørt nyhetene på NRK, og der jeg omtrent nektet å tro det jeg hørte; at nå var en iraner, en muslim satt inn som førstekandidat til vervet som ny stortingspresident. Ja en utlending som jeg ikke engang klarte å oppfatte navnet på. Men som var medlem av Ap, sittet kun en periode på Stortinget, og svært motivert til det som han sjøl kalte for en "ryddejobb" - der tillit skulle gjenreises og føres tilbake til Stortinget!

Har det klikket totalt for denne gjengen i Rosenes leir nå? Eller har Jonas Gahr Støre forvillet seg helt ut i tåkehavet? Statsministeren sier uten å blunke, at han er stolt av at denne iraneren Masud Gharahkhani etter all sannsynlighet blir den første innvandrer i Norge som får tittelen stortingspresident! Ja tenk det, nå blir det en muslim som skal rydde opp i dette landet! Skal vi le ellr gråte? Bør ikke en stortingspresident, som har den andre høyeste stillingen her i landet, etter kongen, representere vårt lands kristne verdier? Dette må da vel være toppen av svik?

Når jeg hører Johnny Cash synge sangen HURT; "when pain is all thats real and all my friends are gone", så er dette som et sant vitnespyrd utfra det lydbilde og inn i et mørke og inn i en materie som bare gjør så inderlig vondt. Ja når jeg tenker på framtida til dette landet og dette forførte folket som er løyet for av våre uansvarlge og svikefulle politikere i en årrekke, der jeg har brukt hele mitt liv til å advare mot det som vi nå ser komme til overflata. Ja, som fikk meg til å ta til tårene i dag og innse at dette landet og dette folket som blir skiftet ut i et rasende fart, har hatt sin tid, der det er ingen vei tilbake!

Ikke vanskelig å se hvilke metoder som nå skal brukes for å tvinge oss i kne, der de stadig kommer med nye vinklinger for å kvitte seg med både folket og fedrelandet. Nei, det er ikke så veldig vanskelig å se at her er det Hadia Tajiks håndtverk som skinner i gjennom. Hun klarte jo også å kvitte seg med Trond Giske. Og denne gangen var det Sverre Myrli som fikk gjennomgå og føle hennes ondskap. Der onde, uverdige rykter og helt unødvendig spill settes i gang om at Sverre Myrli ikke kunne bli utnevnt til Stortingspresident, fordi han som 26-åring hadde hatt et forhold til ei ung dame på 18 år!!  And so what? Og der denne partisekretæren Kjersti Stenseng også var med på dette skitne spillet. Man kan spy av mindre!

Ja bare vent, mye vil skje framover innafor AP! Og gjett hvem som blir APs neste formann og statsminister? Det er bare å vente på en ny "drittpakke" mot Gahr Støre sammen med "Me too" fra tiden han gikk i barnehagen! Så dette ender vel neppe før at t.o.m kongen er vekk? For vi vet jo hva Hadia Tajik mener om vårt kongehus!

Det som skjer nå er at Stortinget har gitt seg ut på en meget farlig vei, der de svikter det norske folk og har lagt seg flate for globalistene og utenlandske krefter. Noe som er strengt forbudt ifølge Grunnloven! Norge hadde det mest omfattende landssvikeroppgjør etter andre verdenskrig. Men det ser ut som vi går mot et nytt landssvikeroppgjør, for nå er der mer enn nok av svik! Er det da egentlig overraskende når man ser hvor mange som ønsker segregering av sitt eget folk? Og i tillegg aldri får nok, og bare ønsker enda flere fremmede velkommen inn i kongeriket?

Og denne nye Stortingspresidenten som mener at han er den rette til å gjenoppbygge tilliten hos det folk, som sier at hans jobb som stortingspresident, sammen med de andre politikerne i den svikefulle forsamlingen, han skal bygge opp tillit! Han må jo være helt på bærtur! Tror han virkelig at vi nordmenn har tillit til muslimer? Og tillit til denne gjengen som velger en utlending fra Iran som president i stortinget?

Nei nå ser det mørkt ut for oss nordmenn! Og ingenting vil heller endre seg fram til neste stortingsvalg. For selv da vil sauene velge som de og deres foreldre alltid har gjort. De lever i tåka fra hjernevask som aviser og NRK har drevet med i flere tiår. Og nå ser vi resultatet. Gråt mitt elskede land!

Ankenes, 24.11.2021.  Amund Garfors (DEMOKRATENE)

Kommentarer