NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

tirsdag 9. november 2021

Fata Morgana, snøblindhet, sveiseblink, your lying eyes og ikke-spesifikk korrupsjon

AvTen4. 

Tror vi på det vi ser og ikke ser? Eller ser vi det vi ønsker å se? Hører vi det vi ønsker å høre? 
Gjør vi noe med det når sjarlataner og predatorer bygger usynlige luftslott, eller snubler vi videre som konsensus-zombier med den ene foten slepende etter oss? Jeg er redd vi er et lett bytte for profesjonelle yrkesløgnere og generelt avskum. Når du lager et merke i en stein ved flo-merket, og ser 100 år etter at havnivået ikke har økt, skal vi tro på det vi ser, eller på sjarlatanene og deres klakører i mediene? Eller på værprofeten G. Thunberg?

I fredstid trenger vi ryggrad og integritet for å se at rapportene lyver. Det burde ikke være nødvendig.
Kartet forestiller en høyde på 800 meter rett forut. Men når vi ser rett forut så er det paddeflatt. Skal vi da løfte knærne høyt og prøve å gå oppoverbakke for å tilfredsstille rapportert  terreng?

I krigstid er det ikke rom for fantastiske forestillinger. Der står det om sitt eget skinn. 
En fysisk blind mann/kvinne kan ikke fantasere seg til hvordan trafikkbildet ser ut.
Han hører en buss komme fra venstre, og forholder seg til det. Han tenker ikke: - Neeeesj, jeg går over likevel.- Jeg hørte sikkert feil !?
Han/hun er nødt til å være 100% realist for å overleve.

Hva jeg vil frem til?

Villfarelser! 
Det er noe vi snakker om hver eneste dag og i samtlige artikler her og andre steder. Korrupt betyr «råtten». Det kan både være et adverb, og et substantiv.
Eksempelvis er en kommando i et dataprogram korrupt hvis det ikke fungerer. Altså råtten tekst. 
Vi bruker adverbet derimot om folk.
Men jeg ønsker her å bruke korrupsjon om systematiske villfarelser og nøye utklekket stinkende råttenskap som er ment å forderve og bygge ned, i stedet for de råtne folkene som står bak.
De fortjener selvsagt mye oppmerksomhet for sin ondskap, men det har vi snakket nok om.

Her er noen av de største villfarelsene vi har anno 2021:

1) Klima og miljø.
Vi er nå inne på politisk korrupsjon. Fire eksempler på korrupt hykling:
Klimatoppmøtet i Glasgow, der tusenvis av uniformer for frivillige ble laget av polyester som er et hydrokarbon produkt. Det ble kalt «bærekraftig» fordi det var resirkulert av flasker.

Støre står på prekestolen i Glasgow og fabulerer om noe han vet null om: Klima og CO2!
Det kan sammenlignes med at et postbud skulle holde foredrag om flysikkerhet og innflygingsprofiler. 

Han vant dog prisen «årets fossil», og fikk dermed NOE tilbake. Det er så latterlig oppførsel at det minner om barne-TV fra 1970-årene. Vi får vel snart CO2-avtrykket etter dette møtet. Hele møtet er en demonstrasjon på at de selv ikke tror et sekund på det de predikerer. 

6TWH landstrøm brukes nå på Sverdrup1-feltet for at gass ikke skal brukes i Norge, men i Europa. Altså avlat for å pynte brura. Klimaregnskapet er faktisk i minus pga tap i ledninger. Altså direkte miljøfiendtlig og klimafiendtlig hvis CO2 regnskap skal legges til grunn. Prislapp: 5 000 000 000, før overskridelser. En plattform koster 25 milliarder.
Snart kommer Troll og andre felt som også skal ha kabler. Og strømprisene stiger.
Vi tar regningen, mens sløsestaten tar overskuddet. Ingen tror vel lenger at «vi» eier oljefondet. Det er bare nok en bløff. Fondet er lekeskrinet til de som vi trodde var våre tillitsvalgte. 
De kunne like gjerne stukket en seksløper i nakken på oss og sagt: -Lang over penga!

El-biler er egentlig svovelsyre på fire hjul, og trenger mange års bruk før de er karbonnøytrale. Altså «ren» svindel, mens strømprisene stiger. Vindmøllene står stille og solcelle paneler er dekket av snø.

Lurch (John Kerry), Petter Stordalen og Al Gore er eksempler på folk som reiser privatjet rundt i verden for å si sin mening om klima eller motta klimapriser. Trine Grande og Lan Nguyen, hater at vi tar fly, men bruker dem flittig selv. Corrupt to the core! 

2) Bistand.
Den nye regjeringen øker dette budsjettet betydelig. Dette selv om det er veldokumentert at det ikke bidrar positivt. Tvert i mot gjør det alt verre, og får mer våpen i omløp.
Dette er også politisk korrupsjon, der politikerne tar seg til rette på vegne av folket, for selv 
å kunne sole seg i glansen og vinne priser og posisjonere seg politisk.
Derfor hopper de bukk over fakta for egen vinning.

3) Innvandring.
Her lyver man til folket. Nesten alt er løgn og fanteri. Vi trenger overhodet ikke denne innvandringen, noe som de aldri klarer å dokumentere, samt at de ressurssterke som kommer, ikke trenger beskyttelse. 
«Barnen flyr ju för sina liv». Nei de gjør ikke det, din tulling. De er bare skjoldet til foreldrene sine. Ankerbarn for velstående borgere av andre land,. Danske sosialdemokrater har vedtatt at ingen asylinnvandring skal skje på dansk grunn, men i mottak i Afrika. Det kalles ryggrad. Noe Støre ikke aner hva er en gang.
Man lager et falskt konsensus narrativ for å fremstå som empatisk, og ikke minst for ikke å få negativ omtale av den enorme industrien som livnærer seg av dette.
Dette er selvsagt korrupt siden de påfører befolkningen tap både økonomisk, sosialt og kulturelt.

4) Equity/equality
Equality, betyr at alle gis like muligheter.
Eksempel er at to personer får utlevert hvert sitt sveiseapparat for å ta sveisesertifikat etter å ha trent. Det blir opp til dem.
Equity, betyr meritt løs kvotering.
Eksempel er at en person får utlevert sveiseapparat for å ta sveisesertifikat etter å ha trent. Det blir opp til vedkommende å bestå.
Den andre personen får samme sertifikat uten å bevise sine kunnskaper.

Det er altså diskriminering på høyt plan, og derfor korrupt på høyt nivå.
Vi ser det overalt. I skolen, militæret, politiet, i ofentlige styrer etc. Dette gjennomsyrer samfunnet på en svært negativ måte.

Det verste tilfellet med rasistisk utfall er at såkalte flyktninger har fulle trygderettigheter fra første dag de stikker foten i dørsprekka, mens nordmenn må jobbe 40 år for å få samme rettigheter. 
Martin Luther King ønsket fargeblindhet og equality. Dette har venstresiden vraket. Ingen er mer opptatt av pigmenter enn dem.

Og dommerne har fått et memo med en fargeskala de skal bruke for straffeutmåling der pigmentene til tiltalte er fasiten. Lovboka brukes som et klenodium. 

5) Media
Her er korrupsjonen satt i system fra A til Å. Her er man nødt til å anta at absolutt alt som kommer fra den kanten er råttent og krydret med et snev av sannhet. Har du ikke den holdningen så er du en brekende sau som ledes ut i villfarelser om selve livsgrunnlaget og samfunnet. Media er et resultat av korrupt akademia som igjen resulterer i det korrupte ensrettede stortingspartiet.
Selv harde fakta korrumperes. Eksempelvis geografi. Holmlia blir «et sted på Østlandet». Hodekapping blir «døde av sår på halsen». Det ble et himla styr da videoer ble lagt ut med politi og «ju neim it» ang «et land i Afrika». 
Kristendom blir slått i hartkorn med overtro fra jallaland og er redusert til «en religion». 
«Gutter fra Fredrikstad»? Hørt den før? Da vet man det er snakk om tung tåkelegging. 

6) Kjønnsapartheid vs. feminisme
Korrupsjon tar seg inn i så uendelige mange områder.  Det pågår nå to kamper på dette området som begge er ledet av skrotvenstre, og er diametralt motsatte.
For på den ene siden innfører de underkuende kvinneundertrykkelse der hun blir behandlet som en hund. Bare halslenken mangler. 

Vet ikke med dere, men i denne byen ser jeg dem daglig. Mannen går i skinnjakke og jeans, og fire skritt bak går kona i sekkeuniform. Uniformen ser ut som ørkenutstyr og kunne aldri vært mer grått og frastøtende. Hun er en fødemaskin og kun det. 
Bak henne og den doble barnevogna kommer de andre barna. Et halvt fotballag. 

I svømmebassengene er kjønnene adskilt. Tidligere var det ingen adskillelse. Og muslimske damer går i en slags dykkerdrakt selv om det kun er kvinner der. Moskeene har egen bakdør for kvinnene fordi de er underlegne og uverdige.

I Sverige har de til og med skolebusser der jentene må gå inn bak og sitte bakerst.
Svenske jenter er intet verdt i Sverigistan.

På den annen side, feminiseres resten av befolkningen. Politiet består nå av et flertall kvinner.
De prøver nå iherdig å tåkelegge det som skjedde på Kongsberg. Feminismen drepte 5 uskyldige.
Det samme gjelder de fleste av statens virke, som f. eks. kvinnelige admiraler som er et hån mot uniformen.
Man prøver å presse inn kvinner i fiskeflåten. Avisene er fulle av propaganda om deres seneste prosjekt. Det medfølger selvsagt at fiskere generelt er misogyner. De blir anklaget for den minste ting. Kvinnene er overhodet ikke interessert i å være på rullende skuter i månedsvis. Men det trengs bare ei pr båt for at hylekoret starter. Hvis det er to på båten, så danner de ei kvinnesutregruppe.

Min far var sjømann og han sa alltid: - Hvis dere ikke liker systemet, så kan dere mønstre av!
Parallelt med all denne galskapen så vil de slippe menn i kvinneklær inn i jentegarderoben. Hurra! Sier feministene. Menn konkurrerer med kvinner på sportsarenaer. Hurra! Sier feministene.

Don’t fix what is working, sies det. Men det er jo akkurat det som er planen.  
Vi trenger kriser, monstervær, pandemier, reven i hønsegården, ultraliberal kirke, svindlere og safe spaces der man klynker sin klagesang tidlig og sent.

Dette erstatter kristendommen som er tilnærmet faset ut.
Selve samfunnet er gjennomkorrupt, og det har ikke skjedd av seg selv. 

Ten4