Snella - inte voldtag meg

Av Blurb1000. 

"Snella - inte voldtag meg"-armbånd, de ble ikke noe suksess i Sverige.

Vårt naboland i øst er en reell sikkerhetsrisiko for oss. Vi må ta et resolutt grep om denne situasjonen som utspiller seg i Sverige. Smitterisikoen (klaner og jihad) er overhengende. Hvis vi få mer av albanermafia, syrere, 'libanesere' (de som ikke er libanesere), afghanere og mena-innvandring hit, ja da er det uhåndterbart. Landet vil ligge i ruiner om hundre år, og kanskje (sikkert) før. Våre etterkommere vil lide samme skjebne som de kristne i Libanon. I dag, der Grev Støre vil bruke 1,1 mrd på klimatiltak uten effekt er et forvarsel om vårt endelikt.

Man kan ikke, og det er helt umulig, å dra en 1400 år (og lenge før det) gammel volds, undertrykkelse og erobringskultur ut av en og mange folkegrupper til å innordne seg seg et sivilisert vestlig samfunn. Det er på et punkt ett unntak, de er meget god inneforstått med bordet vi har dekket for dem. Stønader og sitt eget servicekontor. NAV. Jisaen som vellvilligt utdeles av staten på NAV til disse folka som mer enn gjerne vil påføre oss den rette tro. Det er inklusive drap, voldtekter, skatteundragele, arbeidsavresjon, uhemmet vold mot vertsfolket.

Vi står overfor en eldgammel voldskultur som ikke lar seg temme.

Volden må møtes med det samme, bare 3 hakk opp. Det er et språk disse forstår. Resolutt motreaksjon og tilsvarende rettsprosess og straffer med påfølgende utvisninger. Jeg er enig med Greta Thunberg i bla bla bla uttalelsen. Men på et annet område.

Men det er dessverre for mange, både nordmenn og de som har fått statsborgerskap som heller vil senke skuta enn de som vil seile til en trygg havn. Hele vårt statsapparat er innstilt på en overgivelse av nasjonen til fremmede. Alle disse henger i spena på oljejuret.

En rask observasjon i går, lørdag 06.11.2021 - på norges nr 2 kjøpesenter: Over halvparten var ikke-nordmenn. Det var russisk, latvisk, lituen og estonisk, polsk, russisk språk, osv fra østeuropa. Men flest var det veldig mange arabisktalende med ungeflokker og en hærfører i front. Unge menaungdommer i dyre moteklær og den siste I-phonen, dyre Addidas-sko og hettegensere.Og da har jeg ikke nevnt pakistanere, bangladeshere og indere. Det var mange fra de tidligere sovjetrepublikkene. Jeg følte meg ensom. Jeg er gift med en kvinne med utenlandsk bakgrunn og hun er mer fortvilt enn meg. Vi mister/har mistet landet vårt.

Blurb1000

Kommentarer