Tildekningen av muslimsk folkemord

Av Kirkehøyden. 

Fredsprisvinneren skulle fortelle skoleungdom om IS-overgrepene. Da satte skolestyret ned foten. (aftenposten.no)

Nadia Murad skulle snakke med canadiske skolebarn. Det ville ikke skolestyret ha noe av. Foto: Thaier Al-Sudani, Reuters/NTB

Skolestyret i Toronto frykter at en bokprat med fredsprisvinner Nadia Murad kan skape islamofobi.

Norsk presse har samme politikk, ondskapen var av en slik grovhet at forsvarsminister Chuck Hagel (med tilgang til all etterretning) definerte det som en ukjent orden i verdenshistorien. Derfor gir et enstemmig Storting trosstøtte. Det er nok fordi de jobber aktivt sammen med pressen for å støtte muslimenes lovfestede formål: "Det blir ikke fred før alle jøder er drept, inkl deres kvinner og barn - om det skal ta generasjoner" Yasser Arafat. Pressen er disse terror org. propaganda-arm. 

Norge sendte 100 muslimske soldater til IS. At de halshugget og korsfestet kristne, må være noe som gledet dere hedninger/ ateister i pressen. Så fortiet dere den grenseløse ondskapen og NRK lagde programmet om ødelagt arkitektur heller. 

Hvis norske "journalister" ikke kan lyve og demonisere Israel og jøder, er det ikke gøy. Så fortsetter dere kampen hjemme ved å hylle islam og skifte oss ut som folk med muslimer. Høyest prioritet: Ta fra HRS statsstøtten, så nordmenn ikke får høre sannheten om berikelsen. LIKSOM  JOURNALISTER!

Kirkehøyden

Kommentarer