Danskene har fått nok, men ikke Norge?

Av Dan Odfjell. 
 
Danskene har gått lei av den økende innvandrer-kriminaliteten, mens norske myndigheter synes å vende det blinde øyet til. Fordi de ikke tør å se sannheten midt imot? Nemlig, at også vårt nye «mangfold» har sine narko-kriminelle sider. Nå vil danskene kaste verstingene ut av landet i et vedtatt program om gradvis innstramming av all innvandrings-kriminalitet. Igjen viser de tøffere, mer pragmatiske danskene oss nordmenn vinterveien. I det som burde vært vårt glansnummer, her i kjempenes fedreland. Men hvor er kjempene blitt av? Er det Støre, du vet han med fullt navn Jonas Gahr Støre, som nå skal være kjempenes veiviser tilbake til svunnen storhet? Og vekk fra globalisme feilsporet med forgjengeren Erna Solberg. 
 
Det påminner meg dessverre om liberalisten Erna´s meget dårlig gjennomtenkte rus-reform-forslag sist februar, som gikk på å avkriminalisere bruk og besittelse av mindre mengder narkotika til eget bruk. Men heldigvis ble forslaget nedstemt i Stortinget av Ap, Sp og FrP. 

Tro det eller ei, rævedilter og "minister-partiet", KrF, tok ikke Erna til motmæle, et hull-i-hodet forslag som fikk H.P. Martinsen, Finnmarks store boksersønn, i harnisk. Jeg hørte ham selv i et narko-foredrag i regi av Partiet De Kristne (PDK). Men nå får Marthinsen «konkurranse» fra en Farid Shariati som går av som Miljøpartiet De Grønnes (MDGs) sosialpolitiske talsmann, for å bli «narko-lobbyist» for den ruspolitiske paraply-organisasjonen Preventio. Og han lover ikke å ta på «noen» med «silkehansker».. Vel, tiden vil vise om han er noe opp mot "boksehanskene" til Marthinsen.
 
Men tilbake til Støre, skal han kunne redde landet må vi snarest ut av EU. En opplagt straks-tiltak er å få oss ut av den uholdbare Acer-avtalen for å «gjenvinne» vår naturgitte vannkraft og vår billige strøm, vårt nordlige lands arvesølv. At norske husholdninger alvorlig lider, vet alle. Men se overskriften «Norsk Industri vil ha tilbake nasjonal kontroll over energiforsyningen» på Resett 23/12/21 og tenk over hvor viktig dette er, vår tradisjonelle aller viktigste komparative fordel i konkurranse med resten av Europa. At politikerne kan være så dumme, så hodeløse, ja så unasjonale, at de på denne og andre måter ødelegger hva våre forfedre har kjempet og sloss for, det fortjener riksrett, intet mindre. Acer-avtalen er bare en prikk over i´-en i galskapens Norge. At innvandringen i Sverige er verre er oss en fattig trøst. 
 
Erling Marthinsen på document.no i dag 23/12/21 hadde kommentaren som treffer politikerne midt mellom øynene; de er som blinde høns uten evne til å finne korn. De har det tydeligvis for travelt med å ta vare på egoistiske seg selv; mine ord.
 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer