Hvem er den virkelige Anthony Fauci?

The Real Anthony Fauci: Robert Kennedy

Hvem er den virkelige Anthony Fauci? Robert F. Kennedy Jr. beskriver i sin nye bestselgerbok, The Real Anthony Fauci , koalisjonen av skumle krefter – etterretningsbyråer, farmasøytiske selskaper, sosiale medier-titaner, medisinske byråkratier, mainstream media og militæret – som bruker en helsekrise for å innføre totalitær kontroll over hele verden.

Kennedys nye bok er nummer 1 på Amazon, og en bestselger i New York Times og Wall Street Journal og USA Today. 

Anthony Fauci opptrer ikke alene, men han har blitt et fremtredende ansikt for det medisinske kartellet og det medisinske teknokratiet som er pakket inn i å utslette konstitusjonelle rettigheter globalt, skriver Dr. Joseph Mercola, osteopatisk lege, bestselgende forfatter og mottaker av flere priser i feltet naturlig helse .

Big Pharmas infiltrasjon av regulatoriske og offentlige helsebyråer går mer enn 100 år tilbake til opprettelsen av Rockefeller Foundation i 1913, som tok kontroll over det amerikanske medisinske skolesystemet.

Fauci kontrollerer et budsjett på 6,1 milliarder dollar som han distribuerer til høyskoler og universiteter for å forske på medikamenter for ulike sykdommer, og ytterligere 1,7 milliarder dollar som kommer fra militæret for å forske på biovåpen.

Faucis NIAID gjennomførte barbariske og ulovlige narkotikaeksperimenter på fosterbarn; minst 85 barn døde som et resultat.

Å våkne opp til Faucis fasade er nødvendig for å forstå den orkestrerte planlagte bruken av pandemier for å slå ned totalitær kontroll.

Bli med oss ​​i dag for å snakke om hans nye bestselgerbok,  The Real Anthony Fauci , er Robert F. Kennedy, Jr. fra  ChildrensHealthDefense.org .

Vi står overfor den største kampen i våre liv, muligens gjennom tidene, ifølge Robert F. Kennedy Jr. i dette medrivende intervjuet med James Corbett. 1

Jeg oppfordrer deg innstendig til å sette av 60 minutter til å se den i sin helhet, da den kort oppsummerer koalisjonen av skumle krefter – etterretningsbyråer, farmasøytiske selskaper, sosiale medier-titaner, medisinske byråkratier, mainstream media og militæret – som bruker helsevesenet. krise for å innføre totalitær kontroll over hele verden.

Kommentarer