Hvor er dette samfunnet på vei?

Av Amund Garfors. 

Man ser til daglig at noe som virker litt mystisk og litt hysterisk, ja som folk ser ut til å godta og uten de minste protester. Og det er at samfunnet sakte men sikkert forandrer seg til noe der man ikke lenger kjenner seg igjen, som litt etter litt får folk til å bite på et agn som etter ei stund vil føre til ufrihet og tvang. Og for meg, så blir det stadig verre å tro at det er annet enn noe som er planlagt, ja et slags transhumanistisk djevelsk heksebrygg. Joda, denne pandemien for mitt vedkommende, den er jo ganske helt og åpenbar en konstruksjon. For når sykdommer som dukker opp i kjølvannet av ei vaksinering som går for full rulle, ja der det minner om en slags utsprayene krise, en slags måte den søkkrike eliten omfavner denne verden på, for da er de gjennomskuet. Og da begynner håpet å svinne hen...

En slags merkelig stillhet senker seg over samfunnet, et samfunn som stenger ned, der en rekke bedrifter og ansatte som snart vil merke konkurser, køer hos NAV og trolig en fattigdom som Norge ikke har sett siden 30-tallet. Mange bedrifter har nå ikke engang hodet over vannet, og må stenge ned enten grunnet denne pandemien som stadig dukker opp, og med nye navn og begrep. Eller fordi prisen på strøm har gått bananas. Der det er blitt umulig å kunne holde det gående. Våre nokså likegyldige politikere i samtlige partier forstår sjøl ingenting. Der de fleste av oss har mistet all tro og tillit på disse, og som bare snakker.

I dag ble jeg beskylt for å være like "gal" som Donald Trump, som nekter å godta myndighetenes svada om vaksiner og munnbind. Og det tok jeg som et stort kompliment på at jeg også har gjennomskuet det meste. For jeg lærte ufattelig mye om covid etter at Trump forlot oss. Og har ikke minst lært mye om flokkmentaliteten blant mange mennesker, der jeg har funnet ut at de koser seg når de finner oss som kan brukes til syndebukker. Nei, ingen ønsker en ærlig debatt lenger, verken folket eller myndighetene. Et prakteksemplar på dette er f.eks innvandringsdebatten som aldri våger å røre ved selve kjernen til alt, den unevnelige middelalder ideologien vi stadig relativiserer og går i ring rundt. Og det samme skjer i debatten rundt Covid-19.

Men nå er det "vaksinen" som er blitt hellig, og der mye ikke lenger tåler dagens lys. Ja man kan godt si at det er en slags falsk varebetegnelse som brukes akkurat som det passer dem. Hadde dette vært en vare, kjøpt i en butikk eller på nettet, ja da kunne vi ha klaget til de rette vedkommende. Og firmaet ville blitt dømt for å villede, og måtte ha betalt pengene tilbake. Men nå har disse "Snake oil" fabrikantene gode dager, der de svømmer i penger.  Og der svindelen fortsetter på ubestemt tid...

Fortsatt er jeg veldig glad for at jeg ikke har tatt vaksinene og aldri kommer til å gjøre det. Kineserne som sammen med denne denne Fauci, helseministeren i USA, han har fortsatt ikke gitt en skikkelig profil av dette viruset som nå har eksistert i over 2 år. Og det er derfor at det er helt umulig å lage en effektiv vaksine! Denne luringen Fauci, han sitter også nokså sikkert sjøl på den rette profilen. Men frekk som han er, så tier han om alt han visste da han satt som eksperten i krisestaben i Det Hvite Hus. Og der han t.o.m lurte President Trump trill rundt.

Hemmelighold, sensur, trusler og trakassering er den nye sjangeren i samfunnet for å splitte og herske med folket. Endring av definisjoner, som f.eks hva er en pandemi og hva er en vaksine, dette gjøres hele tiden for å tilpasse egen agenda.  Naturlig immunitet som vi alle er født med, det skal undergraves og ikke snakkes om. For ikke å snakke om flokkimmunitet, slik Sverige valgte. Der de nå ligger langt bedre an en her i Norge, vedrørende smitte. Mens her, der anbefaler FHI boostere i søkk og kav, enda det viser seg at denne "vaksinen" bare ødelegger folks normale immunforsvar. Og det er vel derfor de blir syke i hopetall? Er det ikke på tide å spørre seg selv om hvorfor smitten øker i takt med vaksineringen, når målet har vært og fortsatt er det motsatte? Et godt eksempel er Gibraltar der 100% av befolkningen er vaksinert. Men der det aldri har væt mer smitte og sykdom blant befolkningen!

I en sjokkerende ny rapport om Covid-19-vaksiner har det blitt oppdaget at Pfizers vaksine mot koronavirus på lang sikt kan føre til helseproblemer som tidligere ikke har vært avslørt, der dette inkluderer ALS, Alzheimer og andre nevrologiske degenerative sykdommer. Jeg blir bare riktig forbannet på helsemyndighetene som ikke er i stand til å følge basic etikk ved utprøvingen av ny eksperimentell medisin. Som en minimum burde man ha kontrollgrupper med uvaksinerte gående noen år. Og massevaksinerig av barn, det er bare helt kriminelt og burde vært totalt forbudt!

Det som fikk meg til å skrive denne avisartikkelen var at ei hyggelig dame ringte meg i går og fortalte at hun ikke fikk gå i begravelsen til sin venninnes mann som skal i jorda om noen dager. Og grunnen var at hun er uvaksinert. Og kona til den avdøde, hun ble også ilagt forbud om å komme i begravelsen til sin egen mann, dersom hun ikke var vaksinert. Noe hun derimot kunne legge fram papirer på. Ja der er vi altså kommet! Og fortsatt er det folk som tror at vi lever i et fritt, og gjør som vi vil? Nei, diktaturet is just around the corner!

Og da jeg hørte nyheten på NRK søndags morgen, der de kunne berette at ved en spørreundersøkelse i Tyskland nylig, der svarte 35% av de spurte at de ville forsøke å unngå alle uvaksinerte under jule og nyttårsfeiringen. Ja da ser vi virkelig hvilke samfunn som er på vei? Jeg tror jeg veit hvem som nå ler fra sine graver...

Ha ei god jul!

Ankenes, 20/12-21.
Amund Garfors
Demokratene i Nordland

Kommentarer