Kritikk av kjønnsidentitet-omtale i SNL

Av Kirkehøyden. 

Dagsnytt 18 hadde i går (10.12.2021) et innslag som omhandlet "Kritikk av kjønnsidentitet-omtale i SNL" (Trykk på linken for å se innslaget). Stor takk til professor Anne Kalvig for å stå opp mot galskapen! 

For oss som ikke lar oss hypnotisere, har vi lenge visst at SNL er et propaganda instrument for marxisme, perversitet og annen ugudelighet. De innså etter store folkemord at de ikke kunne redde arbeiderklassen. 

Så fant de ut at skulle gjøre det ved å kuppe kulturen, presse og "akademia". Hvor særlig Hollywood sto sentralt. Og Norge er under fullt attakk av denne virusen. Spesielt SNL.      

Til NRK: Om dere drev med journalisme hadde dere avslørt humbugen for lenge siden, men dere er en del av galskapen.

Jeg har fulgt utviklingen i USA og ser at galskapen sprer seg, på område etter område. Dette har woke mafian klart med demonisering av de som snakker sant, og ved at løgnere spiller offerrollen, gjerne på andres vegne. 

Det hele går tilbake til 60 tallet hvor det meste ble kuppet av de "progressive." Mitt forslag er at gode krefter går til rettssak, mot forskningsjuks. Bare i en slik setting kan denne løgnaktigheten bli satt unde kryssforhør. Der kunne ikke Benestad boltre seg med sitt vås, selv om han stilte i dress.  

Kirkehøyden

Kommentarer