Lever vi nå i et diktatur eller et demokrati?

Av Amund Garfors. 

Fikk meg meg til å lure på hvilke vei dette samfunnet nå er på vei i disse tider, da jeg forleden på Dagsrevyen, så denne snørrhovne næringsministeren Jan Christian Vestre, ba oss springe til nærmeste vaksinestasjon for å ta sprøyta. Ja, der vi skulle ta "en for laget" som han sa. Der jeg fikk jeg en stygg mistanke til at folk flest skal la seg overkjøre og manipuleres. Jo, der vi skal være lydige som hunder til disse folka som sitter i diverse bakrom og legger stygge planer. Nei, dette er sannelig ikke et demokrati verdig! Sannelig, det kalles vistnok for parlamentarisme pr. definisjon, slik disse politikerne holder på? Men for meg ligner dette mer og mer på et rent diktatur! Og hva i alle dager har en næringsminister med å fortelle det norske folk, at de må ta Covidsprøyta? Er ikke dette helseministerens bord, om jeg tør spørre?

Nei ikke nok med at han legger seg bort i ting som ham ikke har det minste med å gjøre, der han forteller at langt flere må vaksinere seg, ja må ta oss sammen og igjen "ta en for laget"! Hva i all verden mener han med en slik uttalelse? Finnes det et lag her? Og jeg har en mistanke at denne regjeringen spiller på taperlaget, der de tar ordre fra FN, EU, WHO og banditten Soros og denne Clinton Foundation. Folk som har vært flere turer i Norge og tigget til seg penger.

Man ser tydelig at ulikhetene i samfunnet kommer mer og mer til syne. Her settes de "lydige" opp mot de "ulydige" og der man vil få straffa til slutt, dersom man nekter å gå i takt. For i alle totalitære stater, ja der har de alltid en løsning på lur! Og da kommer de mørke sidene ved menneskene på plass...

Og vi som er skeptiske til å gå i takt med det som våre politikere ønsker seg, vi bruker eget vett og forstand. Der vi finner mange ting på nettet som skremmer livet av oss når det gjelder denne ulykksalige sprøyta som de vil ha inn i oss. Og det burde ikke være noen stor hemmelighet, at det har vært mange stygge bivirkninger til denne såkalte vaksinen. Mange har fått vondt i hodet, skuldra verker, mange får feber og blir liggende i dagesvis, de er kvalm, de er svimmel og noen mister hørselen. Men likevel, denne uprøvde vaksinen som disse legemiddelkonserna kommer med, nei de tar intet ansvar for dem som får store vansker.

Og derfor henstiller jeg til denne oppkomlingen av en minister, at han går litt stillere i dørene, for jeg har ingen tillit til hans uttalelser og ser på ham som kun ei papegøye. Ja nok en politiker som bare tar ordre fra makta bak makta. Kanskje som er nærmest halvveis korrupt? Og som sammen med storfinansen bare kjører på for å få mest mulig penger i kassa til dem som har mye fra før. Ikke minst Bill Gates som er med på dette eksperimentet, og som aldri får nok av mammon...

Ja der de heller burde stille opp med en vaksine mot corona-paranoia og corona-psykose! For denne legemiddelindustrien, de ser ut for meg til at at de t.o.m går over lik for å få sin vilje. Og jeg har oppdaget at de har verken empati, kjærlighet, sunn fornuft eller barmhjertighet. Og uten disse vaksinene så hadde mange yngre mennesker som har dødd av hjertestans fortsatt vært blant oss levende!

Glem heller ikke det, og jeg er absolutt ingen lege, men jeg veit såpass, at mutasjon er en helt naturlig del av å leve her på denne jord! Et virus som muterer smitter lettere - og blir MINDRE potent jo flere som blir smittet.

Og for all del, det er på høy tid å avslutte denne galskapen ved å kjøre samfunnet mot stupet, og hvor det ikke skal være likhet for loven, hvor de vaksinerte settes opp mot de uvaksinerte og hvor den sosiale kontrakten i samfunnet brytes. Nok er nok! På tide at både næringsminister Vestre og alle andre hysterikere blir edru, for dette går ikke lenger!

Ankenes, 5.desember 2021.

AMUND GARFORS
Demokratene
Nordland

Kommentarer