Prisen for krisen

Av Ten4. 

Prisen for krisen ...er det «vanlige folk» som får svi for!

Ja vi snakker SELVFØLGELIG om krisen over alle kriser: Klimakrisen.

Det finnes neppe noe mer krisete enn klima. Har vi konsensus?

Alle har vi lest såkalte ledere og kommentatorkommentarer i avisene, som F. eks «Sunnmørsposten mener» etc. Der man slipper konsensusfolket til tastaturene. Klin gærne ferdigprogrammerte møkkafolk altså, skal man komme til en rask konklusjon.

Her klager de på politikerne, for å gjøre for lite med klimakrisen, som de har fattet vedtak om at eksisterer og er ferdigsnakka om den konklusjonen på bred basis.

Krisa er meislet i stein! Nå er det opp til noen uvitende fjoller i storting og regjering, mener de.

De SKAL og MÅ fikse noe som ikke finnes. De skal jage spøkelser med røkelse, plumbo og rap-musikk.

Skru ned termostaten på klimaet ved mer pengebruk skriker de. Mens de hutrer under stilongsen og parkasen og  gruer seg til å skrape is på bilrutene. Hjemme på Majorstuen har de varmekabler i den dobbelte garasjen og ut til veien gjerne. De hopper altså over selve definisjonen av ordet «krise» og fortsetter på den brede vei som er staket ut av FN; en gjeng med korrupte sjarlataner som lager sitt eget daglige brød med pekefingeren, høyt der oppe i luftslottet de også har vevd.

De nøye sertifiserte, kvoterte, silte meningsbærende kommentatorene er enda mer uskikket til å analysere et hvilketsomhelst tema. De som kunne forstyrret konsensus, slipper selvsagt ikke til.

Det blir som at Innkjeila Il spiller fotballkamp mot Utkjeila Il, begge i 11. Divisjon, der sistnevnte lag blir utvist med 11 røde kort, og buret er tomt i andre enden av banen. 

Klart det blir mye mål av sånt!

5482-0 bare i første omgang. 

Og sævvene som har betalt for å se kampen, er steike imponert.

De som sitter i møter i de titusener av komiteer har bare ett eneste middel: Stjele folks penger, også fra minstepensjonister for de har selv gullpensjoner so who cares? 

(BTW: De som taper mest på inflasjon, er pensjonister og uføre. Det måtte sies).

Disse pengene brukes så for å gi seg selv goder, og resten pøser de ut på håpløse prosjekter som med feiende flotte Powerpoints og sirlige bullet points og italics,  ser fantastisk seriøst ut på papiret. Lærerinna i andre klasse hadde vært stolte av dem. For riktig nok er de kunnskapsløse klovner, men skrive meningsløse paragrafer og lage statistiske kakestykker som lyver deg opp i trynet, det kan de.

Milliardene får finnføtter. Månelandingen til Stoltenberg på Mongstad, kostet 5 milliarder liksompenger. Skattepenger rett i dass.

Hvis du bruker 100 kr hvert 10’ nde sekund. Hvor lang tid tar det å bruke 5 mrd? 

Jo:

- 15 år

- 10 mnd 

- 12 døgn

- 53 min og 20 sekunder. 

Opp i røyk, og helt ustraffet. POFF!

I alle disse klimakrise prosjektene og vedtakene så står det NULL om reell målbarhet. Hvordan måler man kost-nytte av alle milliardene som investeres i ingenting?

Jo de måler det i «tonn CO2» som er en rent teoretisk størrelse som ikke har noe som helst med klima å gjøre. Og så fordeler de kvoter seg imellom basert på det. «Grønne sertifikater». Man kan jo få brokk av mindre.

Dette er menneskenes andel av klimaet liksom. Men menneskene har en konkurrent på området: 

- Naturens uforutsigbare oppførsel!

Mens mennesker snakker om kyr som fiser, blåser vulkaner opp CO2, CO, Metan, svoveldioksid, og aske. Aske som legger seg over kontinenter. Et lite puff fra Island, og man blir askefast i Norge. Sola slipper noen ekstra stråleglimt som fyrer opp, og må umiddelbart bortforklares som tøv.

Naturen har frekkhetens nådegave som rett og slett moser menneskenes nøye danderte modeller og tall noen har vedtatt i endeløse møter til kl. 0300. Hvem som satt i møtene? Drop-outs og folk som har kvalifisert seg gjennom «skal vi danse».

Nå har strømkrisen nådd «vanlige» og «uvanlige» folk. De som trakk på skuldrene over norsk politikk, får nå en liten innføring i resultatet og kostnadene ved galskapen vi har snakket om å årtier. Men siden vi er ekskludert fra det gode konsensusselskap, så fikk de ikke med seg det. De fikk bare med seg 5482-0.

Nå roper de opp. Men de roper i granskævven. De hører bare suset fra trærne, og hvis de er heldige, gjøken som mener de er ko-ko. 

Snakkehodene har begynt å snakke om litt mer en bare kinaviruset, men fortsatt leder corona 20-2 i antall artikler på forsidene deres.

Når de sjelløse har solgt våre sjeler til EU/FN, så er det for sent å gjøre noe med det. De har vevd oss inn i en kokong uten dør som kan åpnes på innsiden.

Vi må umiddelbart UT av avtaler signert av de sjelløse, slik at vi får handlekraft og sikring av våre egne ressurser. 

Hu budeia som er olje og energiminister måtte  avbryte sin meningsløse tur i USA pga klimakrisens resultat, strømkrisa. Det kunne hun spart seg, for hun er ute av stand til å løse noen av krisene.

1. Å reise til USA er tull, når kofferten er tom

2. Å reise tilbake pga strømkrisa er tull, når kofferten er tom

3. Å prøve å løse noe er tull, når man går i EU’ s fotlenker, og kofferten er tom.

Så hva blir resultatet av hennes avbrutte tur?

Nok en papirtiger 

Energiprisene fortsetter ufortrødent å stige til stratosfæriske høyder.

Når man setter seg selv på gangen, så gjelder det å finne syndebukker, og i beste fall pynte på resultatet. Når strømprisene er på ca. Kr. 5,-/ KWT, så reagerer regjeringen med en «tiltakspakke» (alt leveres i pakker for tiden) på Kr 10 øre/ KWT i mindre avgifter som en handlekraftig gavepakke til oss heldige velgere. Altså 2%.

REGJERINGEN SETTER NED AVGIFTER FOR Å LØSE STRØMKRISA. I STEDETFOR KR. 5,-  NÅ KR 4,90

Man kan ikke bli annet enn imponert over den bunnløse dumskapen.

Når en skøyteløper faller på siste indre, så tenker:

Vanlige folk:- Tom for krefter!

Politikere: - Har ikke strødd!

MEN. Det er noe som er verre enn alle de konkrete problemene de utsetter samfunnet for. Det er at de (etter kok frosken prinsippet) gradvis tar vår individuelle frihet fra hver og en av oss i allmuen. 

Det merkes nesten ikke, men de gjør det via dumme mottagelige idioter som er deres slaver.

Eksempelvis går de, allmuen, til angrep på andre i allmuen som ikke underordner seg hva sjarlatanene hevder er sannheten. Vi ser de ekle slavene i avisene hver dag.

De gjør det de blir fortalt, og dem forakter jeg dypt og inderlig. Jeg setter kuruker høyere enn dem.

Ten4

Kommentarer