NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

lørdag 29. januar 2022

10 tegn som indikerer at vi er på randen til krig med Russland

Av P54. 

Er vi i ferd med å snuble inn i en krig som ingen vil ha? Som jeg vil forklare nedenfor, ville det være så lett å unngå en militær konflikt med Russland, men menneskene som styrer vår utenrikspolitikk har utelukket noen enkle løsninger. I stedet virker de helt fast bestemt på å ha et slags macho-oppgjør med Russland, og det er ekstremt farlig. Dessverre kan de fleste amerikanere i disse dager ikke engang identifisere vår nåværende utenriksminister, og navnet "Jake Sullivan" betyr absolutt ingenting for det store flertallet av befolkningen. Men dette er gutta som forteller den senile gamle fyren i det ovale kontor hva de skal gjøre med Russland.

Hva russerne ønsker er ikke komplisert.

De vil ikke ha vestlige missiler i Ukraina, og de vil ikke at Ukraina skal bli med i NATO.

Disse to forespørslene er ikke urimelige. Bare forestill deg hvordan vi ville følt det hvis Canada sluttet seg til en militær allianse med Russland og plutselig var det russiske missiler stasjonert langs den amerikansk-kanadiske grensen.

Vi ville ikke likt det veldig godt, ville vi?

Vel, det er slik russerne føler om situasjonen i Ukraina.

Russerne har lagt sine forespørsler inn i to utkast til traktater, men de to utkastene til traktater har blitt bestemt avvist av Biden-administrasjonen ...

I en snakk med journalister etter samtaler i Genève med sin russiske kollega Sergey Lavrov på fredag, sa Blinken at den amerikanske siden hadde gitt et "fast og innholdsrikt" svar på to utkast til traktater foreslått av Moskva.

«Jeg gjorde det klart for minister Lavrov at det er visse prinsipper som USA, våre partnere og allierte er forpliktet til å forsvare. Det inkluderer de som vil hindre det ukrainske folkets suverene rett til å skrive sin egen fremtid. Det er ingen handelsplass der – ingen,” sa han.

Hvis Blinken, Sullivan og resten av Joe Bidens nasjonale sikkerhetsteam faktisk var kompetente, kan denne krisen være over nå.

Men i stedet har de gjort det klart at det absolutt ikke blir noen kompromisser.

Så hvor går vi herfra?

Følgende er 10 tegn som indikerer at USA, Storbritannia, Israel og NATO alle tror at vi er på kanten av krig med Russland...

#1 Det amerikanske utenriksdepartementet har utstedt en formell reiseadvarsel om at amerikanere bør holde seg utenfor Ukraina.

#2 USA og Storbritannia reduserer begge ambassadebemanning i Kiev.

#3 Familiemedlemmer til amerikansk ambassadepersonell i Kiev blir evakuert.

#4 Israel planlegger en "masseevakuering" av jøder fra Ukraina.

#5 CNN rapporterer at så mange som "8500 amerikanske tropper har blitt satt i økt beredskap for en mulig utplassering til Øst-Europa".

#6 New York Times rapporterer at Biden-administrasjonen også vurderer å sende "krigsskip og fly" inn i regionen.

#7 Andre vesteuropeiske nasjoner forbereder seg også på å sende styrker til Øst-Europa...

Danmark sender en fregatt og utplasserer F-16 krigsfly til Litauen; Spania vil sende krigsskip og kan sende jagerfly til Bulgaria; og Frankrike står klar til å sende tropper til Romania.

#8 En britisk nyhetskilde rapporterer at "hundrevis av militærtog fullpakket med russiske tropper" har flyttet inn i Hviterussland.

#9 Storbritannias statsminister Boris Johnson hevder at russerne planlegger en "lynkrig som kan ta ut Kiev".

#10 Storbritannias utenriks-, samvelde- og utviklingskontor har kunngjort at de har innhentet informasjon "som tyder på at den russiske regjeringen planlegger å installere en pro-Kreml-leder i Kiev".

Til tross for alt hysteriet, tror jeg personlig ikke at krig vil bryte ut umiddelbart.

Men uten tvil er scenen definitivt duket for den slags militær konflikt med Russland som jeg har advart om i mange år.

I mellomtiden fortsetter også USA å provosere Kina.

Denne helgen startet to amerikanske hangarskipgrupper «operasjoner i Sør-Kinahavet»...

To amerikanske hangarskipgrupper har tatt seg inn i det omstridte Sør-Kinahavet ettersom kinesiske flyvåpen fly fortsetter å fly nær Taiwan, noe Kina også hevder.

Den amerikanske marinen sier at to streikegrupper for luftfartsselskaper, ledet av USS Carl Vinson og USS Abraham Lincoln, startet operasjoner i Sør-Kinahavet lørdag.

Hvis du virkelig ønsker å irritere Kina, er det en fin måte å gjøre det på.

Som svar sendte kineserne et stort antall krigsfly inn i taiwansk luftrom søndag og mandag...

Mandag sa det taiwanske forsvarsdepartementet at 13 kinesiske fly fløy inn i landets luftforsvarsidentifikasjonssone. Taiwan rapporterte om 39 kinesiske flyvåpenfly i det beskyttede luftrommet søndag.

Jeg vet at russerne får langt mer oppmerksomhet fra mainstream media akkurat nå, men vi kommer også farlig nær en militær konflikt med kineserne.

Det nasjonale sikkerhetsteamet som Joe Biden har omgitt seg med er ekstremt inkompetente, og de er også en gjeng med krigshetsere.

Det er unødvendig å si at det er en ekstremt brennbar kombinasjon.

Det er det verste nasjonale sikkerhetsteamet i USAs historie med stor margin, og jeg er helt overbevist om at de kommer til å utløse en krig.

Forhåpentligvis blir det ikke neste uke eller neste måned, men uten tvil tikker klokken.

Disse krigshisserne gjør kolossale feil etter kolossale feil, og det vil ikke ta så lang tid før vi alle betaler en stor pris for deres udugelighet.

Kilde her.

P54