Det er ingen klimakrise

Av Kirkehøyden. 

Den 28 desember 2021, har Resett en artikkel med følgende tittel: "UNICEF Norge har plukket ut «Barnas nyttårstale»: – Vi er på randen av en utryddelse!" På bildet ser vi Klima- og miljøminister Espen Barth Eide, Timian og Penelope Lea. FOTO: Klima og miljødepartementet.

Det at noen fra det korrupte monsteret FN blander seg inn i norsk politikk er en skandale.og krenker vår suverenitet - på toppen av ved å misbruke barn. 

Det er ingen klimakrise! Dette er en FN svindel fra starten for å finansiere dette korrupte byråkratiet og en serie banana republikker tilbakestående "failed states and shit holes," som undertrykker sine borgere.

Derfor stjeler overklassen all bistand,  sender den til skattepardis, slik beholdes folket\ fattige og undertrykte, for at FN og andre  skal presse oss for penger. Og det er alt vår skyld, vi norske og vestlige skattebetalere skal betale. 

Det er også vårt ansvar at muslimer sitter i små båter i Middelhavet, den Engelske kanal og fryser på grensen til Polen med sine barn. Ikke et kvekk hva despotiene de "flykter" fra. 

Dette sa Jagland for mange år siden. Vi har et velferdssystem, nå må "vi" skaffe det for andre land. Jeg tenkte den gang; Hvem skal betale?. Her er svaret, ser UNICEF har et stort unyttig byråkrati Kontakt oss | UNICEF,  er det vi som også betaler lønningene deres?

Kirkehøyden

Kommentarer