Går vi mot totalitære tilstander?

Av Amund Garfors. 

Når vi ser hvordan samfunnet har forandret seg på bare de to siste årene, da har men virkelig god grunn til å spørre om hva slags retning og tilstander vi går imot nå? Nei, ikke bare i Norge, men i hele Europa. Lenge gikk jeg her og trodde at en slags normalitet skulle komme tilbake, men alt ser jo ut til å gå fra vondt til verre. Og jeg vil påstå at dette vi nå ser rundt oss, det begynner mer å ligne på et totalitært styre. For når man ser disse politiske pandemireglene, som bare har endret seg fra vondt til verre under disse to åra, der definisjonen på hva som er pandemi og hva som er vaksine. Ja der vi omtrent blir kommandert til å ta disse sprøytene, og hvor mange vi skal ta, om vi trenger å ha vaksinepass eller ikke, hvor vi kan reise eller ikke reise,  karanteneregler for butikker og offentlige kontor, da er det noe i meg som stritter imot.

Ei stund godtok jeg alt hva de måtte finne på, blei irritert og forbannet. Men nå har jeg sluttet å bli sint og irritert. Sinnet er nå erstattet av vemod og en tristhet. For slik skal det ikke være. Dette er langt fra normalt, og der jeg har innsett at samfunnet ALDRI kommer tilbake til der vi en gang var! Nei det er heller ikke normalt å stemple folk som ønsker kunnskap, sannhet og informasjon. Informasjon om hva som egentlig foregår bak vår rygg! Nei, jeg godtar overhode ikke all denne løgna om et virus som mest sannsynlig er konstruert og fabrikkert. Og jeg går heller ikke med på at den tidligere Høyre-regjeringa med en globalist som statsminister, som hemmelighetsstemplet alt vedrørende Covid-19, der de har lukket ned all informasjon i 60 år, til år 2080, da vi alle sammen er borte fra denne jordskorpa. 

Ettersom denne pandemien endrer seg hele tiden og med nedstengninger, hvor en deretter åpner opp og stenger på nytt gang etter gang, så blir dette helt uforståelig for meg og mange andre. Ja vi bare forstår mindre og mindre. Fordi dette er blitt en slags kamp mellom det gode og det onde, måter å tenke på i to verdener som står mot hverandre. Jo sannelig, dette må trolig være verdens mest elendige "vaksine" som de skal ha inn i vårt blodsystem. Der det nå viser seg at de vaksinerte må beskyttes fra de uvaksinerte. Dette er jo bare ren svada og en total fallitterklæring og som burde skremme alle og enhver fra å ta nye injeksjoner av en "vaksine" som er på prøvestadiet. Ja der ingen vet hva dette egentlig er. Nei, jeg er absolutt ingen lege, men såpass peiling har jeg, at det er IKKE MULIG å vaksinere seg vekk fra et virus! Og det fordi det muterer og vil derfor ha et godt forsprang på de nye vaksinene som stadig dukker opp, og som uansett ikke gir 100% beskyttelse mot gamle varianter. Selv med 3dje, 4de eller 5te påfyllingsdose. Hele dette konseptet med "vaksine" mot Covid-19 er forfeilet og noe som jeg tror skal holdes hemmelig, fordi det tåles ikke dagens lys.

Denne såkalte vaksinen er skreddersydd som et slags avhengighetspass, der staten og myndighetene er ute med sine fangarmer. Sannheten er at det finnes ingen legitim grunn til å kreve vaksinering mot en influensa som alltid har vært blant oss mennesker. Og som det også finnes medisiner for. Men der helsemyndighetene nekter oss å ta disse i bruk. Mange leger er dessverre medvirkende til dette giga-badraget, da de ikke ønsker eller får lov til å skrive ut de rette medisiner. Dette er nå i ferd med å bli skrevet med blodskrift på veggen!

Vi vet at myndighetene bruker salamitaktikken eller "å koke frosken"-systemet mot oss, både de vaksinerte og de uvaksinerte. Og den ser ut til å være at dersom vi vanlige mennesker tåler denne frihetsinnskrenkningen i dag, så kan de legge til enda en ny en i morgen. Selvfølgelig på den måten, så skal hele befolkningen gradvis venne seg til den "nye normalen" og som vil bli kontroll av "vaksinepass" i alle mulige sammenhenger.

Alt av fornuft og realitet er forbi for lenge siden. Jeg vet egentlig ikke hva eller hvem som styrer dette landet lenger. Men det er ikke Gahr Støre og disse papegøyene han har fått med seg som sine ministrer. Ungdommer som aldri har jobbet og som har sin bakgrunn fra Utøya og AUF.  For det som nå skjer, det er i hvert fall ikke basert på realitet og faktakunnskap. Denne såkalte vaksinen er en total katastrofe og kommer til å få langt verre konsekvenser enn det vi hittil har sett. Stygge ettervirkninger, som myndighetene prøver å skjule så godt de kan. Vi leser om leger som møter fullstendig desillusjonerte mennesker som er rammet av alvorlige bivirkninger etter disse vaksinene. Og de forstår ikke hva som har skjedd med egen kropp, der de har mistet styring og kontroll over egne sanser. Og der mange undrer seg over om myndighetene har gjort dette med viten og vilje?

Ja man kan spørre hva som skjer med en befolkning som blir utsatt for skremselspropaganda all den tid de er våken, dag etter dag, uke etter uke og over to år. T.o.m Dagsrevy-nyhetene på julaften var fylt med skremselspropaganda og det samme både på 1ste og 2dre juledag! Skal vi aldri få fred, selv ikke i jula? Hva skal dette vaksinepresse føre til? Tror de at vi får en bedre og friskere befolkning av dette marerittet? Og det er ikke bare de uvaksinerte som blir utsatt for psykisk press. For det får også alle foreldre føle, en trussel om å vaksinere små barn og som ekspertene fraråder på det sterkeste!

Jeg er ganske sikker på at dersom noen prøvde seg på innføre et totalt kontrollregime, da ville alle vanlige og fornuftige mennesker protestere, også de som har latt seg vaksinere. Men slik det nå skjer, så holder de vaksinerte munn, for det angår jo ikke dem. Men det de ikke ser, det er at litt lenger fram, så må alle vise fram vaksinepasset, straks de er ute i offentligheten, også de uvaksinerte som ikke har noe å vise fram. Og siden vaksinen eller passet løper ut på en viss dato, da vil alle på ulike tider være uvaksinerte! Forstår dagens vaksine- og passtilhengere dette? Ja, at også DE havner i det samme kontrollregimet som oss uvaksinerte?

Hvordan er det mulig å være så naiv, så blind og så lettlurt? For her er det kun snakk om en stygg og farlig politikk. Ja, som er snytt rett ut av læreboka til Niccolo Machiavelli som viste hvordan han skulle sette skrekk i menneskene. Og han døde i 1527! Men det ser ikke ut som menneskene har lært en tøddel om politikk og diktatur på 600 år!

Ankenes 29/12-2021

Amund Garfors
DEMOKRATENE
Nordland.

Kommentarer