Hvor lenge og hvor langt skal dette bedraget få holde på?

Av Amund Garfors. 

Når man ser dagens samfunnsutvikling, ikke bare i Norge - men over hele den vestlige verden, så er det vel på høy tid at noen snart griper inn. For alt går i det samme sporet som før... Da Gahr Støre tok over jobben som statsminister etter Erna Solberg, så sa jeg at det var unødvendig for Solberg å rydde pulten, der Gahr Støre bare kunne fortsette der hun slapp. Og slik ble det. Bare at det har blitt enda verre nå.

"Nå er det vanlige folks tur sa Gahr Støre under valgkampen", men uten å si hva det var folket sto i tur for...

Men nå vet vi hva han mente. Nå skal "vanlige folk" flåes etter beste evne og gjøres om til lydige nikkedukker som lytter til "Storebror".

Ja, "vanlige folk" blir nå fortalt hva de kan si, mene og gjøre. Ellers kommer en pekefinger fram. Og dersom vi da ikke gjør som vi blir fortalt, ja da kan straffa eller reaksjonene være både skremmende, grusomme og ødeleggende.

Jo, jeg har gjennomskuet hele bedraget for lenge siden. Og det som er disse "folkevalgtes" ultimate mål, det er globalisme, fremmedgjøring, splitt & hersk og full kontroll av en befolkning som er blitt som en saueflokk. For dersom ikke folk flest gjør som "Big Brother" har bestemt, så kan de fort miste både hus og heim. 

De fleste av oss har også oppdaget at politikerne lyger og holder folket for narr. Ja der t.o.m disse politikerne vet at de er gjennomskuet. Men det nytter ikke å ta dem i løgn etter løgn, for de holder likevel på og like fullt fram med sine løgner. Det er vel ingen stor hemmelighet at den politiske eliten har hjertet sitt helt andre steder enn hos den befolkningen som har valgt dem? Nei, disse såkalte politikerne, de er ikke valgt av det norske folk, men av de partiene som de har meldt seg inn i. Ja de burde egentlig skamme seg dyp og inderlig, der de har glemt sin oppgave. Ja at de skal være folkets tjenere og IKKE våre herrer!  Dessverre har storslått politiske drømmer om internasjonal makt og innflytelse i verden blitt den store drømmen for disse. Vi så det tydelig den gangen hvordan Gro Harlem Brundtland fikk herje på i sin tid. Og som vi nå ser følgende av i dette landet. Et land som snart ser ut til å synge på siste vers. Der vi er blitt et lydrike og en koloni under herskerne i Brussel.

Grunnloven fastslår at kongeriket Norge er udelelig. Likevel gror det i de større norske byer opp parallelle samfunn. Nye samfunn som er basert på importerte klaner og kulturer av fremmede, med helt andre verdier enn hva Grunnloven befaler. Disse dagens lite ærefulle og kyniske makthaverne, de lar ikke bare dette skje med vitende og vilje. Men i tillegg stimulerer de denne skremmende utviklingen. Der vi nå må betale skyhøye regninger på strømmen, samt stadig høyere skatter og avgifter for å finansiere vår egen utskifting. Klasseforskjellen øker stadig, og dette skjer helt bevisst. For da blir det lettere for makthaverne å herse og herje med innbyggerne når folket spilles og settes opp mot hverandre.

Norge har vært et kristent land helt fram til vi begynte å importere fremmede folkeslag, der Den norske Kirke, som i tusen år har forenet folket i et nasjonalt fellesskap. Men den tiden er dessverre nå over. Nå har heller Den norske Kirke erstattet religion med politikk, woke og feminisme. Der den evangeliske glans over tidligere tider er falmet og visnet bort. I tillegg var NRK i sine glanstider en institusjon som var med på å bygge landet og holde folket samlet. Men nå er NRK forvandlet til et røverreir og et marxistisk helvete som knapt er til å kjenne igjen. Der trolig noen i den ledelsen har mottatt store beløp fra Saudi-Arabia. Trolig for å produserer programmer som hyller islam og muslimer. Og der man må komme fra Asia, Mitd-Østen eller Afrika for å få jobb i denne institusjonen som er blitt en stor skam. Der jeg blir direkte såret og i dårlig humør når jeg ser og forstår hva som er planen.  Og ikke minst hvor dette vil ende til slutt...

Elitestyret ser ut til å fortsette under Gahr Støre og Vedum, ei regjering som jeg ikke har den minste tro eller tillit til. Og nå faller de allerede ganske dramatisk på meningsmålingene. Noe som er ut klart uttrykk for at de også har mistet tillit og tro hos hele landets befolkning. En befolkning som bare vil få det vanskeligere og vanskelige jo lenger ut i 2022 vi kommer. Vi vet alle at kraftverkene rundt omkring i landet er FOLKETS FELLES EIENDOM. Men når man ser hvordan strømprisene eksploderer, så er det tydelig at det er andre som har overtatt råderetten over disse. Ja der kraftverkene er kommet i hendene på farlige og fremmede makter. Noe som også er strengt forbudt etter norsk lov.

Nei, det er ikke lenger et levende demokrati i Norge. Og det kan vi takke våre maktsyke politikere for. Politikere som ikke ville ha andre politikere med nye forslag og som var nasjonale i sin tanke, gjerninger og sine ønsker. Ja om å kunne komme på Stortinget og fortelle det norske folket om sviket til disse yrkespolitikerne som tar ordre fra utlandet. Og DERFOR fikk ikke de nye småpartiene som Demokratene og PDK verken taletid eller ble invitert til å være med i politiske debatter under valgkampen! I TILLEGG VAR VI UTESTENGT FRA ALL DEBATT I LANDETS AVISER!

Sannheten er at Norge er blitt et gjennomkorrupt land!

Ankenes 16/1-2022.

Amund Garfors
DEMOKRATENE
Nordland

Kommentarer