- ‘Taliban går fra dør til dør og prøver å finne oss’

Av Kirkehøyden. 

Åpne Dører - WWL2022 (opendoors.no) skriver: "Afghanistan er blitt verdens farligste land for kristne" - ‘Taliban går fra dør til dør og prøver å finne oss’.

Dette er nok det som begeistrer regjeringen med hensyn til Taliban. På samme måte som støtte til terror org. i Midt Østen. "Det blir ikke fred før alle jøder er drept inkl. deres kvinner og barn." Yasser Arafat PLO.

Det at Taliban drepte 85 muslimske jenter for snart ett år siden for å nekte dem utdannelse, plager ikke alle kvinnene og mødrene i regjeringen. Det at de dreper kristne veier nok opp, selv med SP i regjeringen. 

Likedan at en imam i Drammen oppfordrer til drap på norske jøder, vil nok øke støtten fra staten, mens vi kristne og jøder mister den. Derfor viktig for regjeringen å hindre at barn får en bibel: Christianity the reason for West’s success, say the Chinese | The Iona Institute  

Alt marxisme og islam har gitt er folkemord, despoti og hungersnød. Derfor står de desperate ved de nasjoners grenser med kristen kulturarv. Se steinkastende muslimer ved den polske grensen og med barn/ kvinner i sjødyktige båter de flykter fra Islam. Og regjeringen oppmuntrer til det, for å bli kvitt oss som folk, nasjon og særlig kristne.

La meg fortelle etter flere skandaler i Arbeiderparti styrte kommuner. Mor til min kristne venn har kommet på sykehjem midt i bibelbeltet et sted på Vestlandet. Det er som å komme på et luksushotell, alt er topp grunnet at kristne styrer politikken og utgjøre store deler av personalet. Om de ikke er kristne, så er de påvirket av den kristne etikken: "Du skal elske din neste som deg selv." Matt 22.39

Regjeringen lar seg begeistre av dette:  

koran 9:5 «When opportunity arises kill the infidels wherever you find them» 
koran 9:30 «The Jews and Christians are perverts, fight them» 
koran 9:123 «Make war on the infidels living in your neighbourhood»

- Infidels, det er oss nordmenn.

Kirkehøyden

Kommentarer