Vi må støtte de lokale

Av Dan Odfjell. 
 
Det var min kone som sa det. Hun hadde vært i nærbutikken. Jeg var enig med henne, men så det samtidig straks i en litt større sammenheng: Vi må absolutt verne om vår lokale kultur og om hele vårt fedreland, spesielt når fremmed andre ikke gjør det. Men dessverre de norske globalistene gjør knapt det; de gjør mer som Kongen og inkluderer gjerne hele verden som nordmenn. Og Erna Solberg var verre, hun har internasjonalt uttalt at alle, hele verden av fremmede, har lik rett til oss nordmenn å bebo Norge - ingen forskjell her. Jeg er selvfølgelig rykende uenig og ser hennes utspill for «internasjonalt» å kunne fremme seg selv, for eksempel til FNs neste generalsekretær. Men Norge skal selvsagt ikke kunne reduseres fra å være et stolt, gammelt norrønt land med en egalitær og gudfryktige kultur - til bare et lite og tilfeldig territorium av ukultur og/eller «flerkultur» dvs uten et reelt felleskap i bunn, for det er resepten til kaos. Dog Gro Harlem Brundtland er tidenes versting, for det var hun som fremmet flerkultur-kaoset og hykleriet som norske politikere fortsatt lider under.
 
Tenedor libre! På spansk betyr det en slags gratis buffé hvor alle som vil, kan komme og forsyne seg, ja så mye de orker. Ingen eier hva som finnes og ingen tar ansvar for noe. Det, blant annet, er problemet med Erna, ikke om hun buffe-spiser for mye. Men det at hun søker å frata oss eiendomsretten til våre egne hus og vårt land. Bare det at hun var venninne med Europa-ødeleggeren, Angela Merkel, diskvalifiserer henne som fortsatt formann i Høyre. For øvrig og fordi med tap av norske eierne forsvinner samtidig ansvarsfølelsen, omsorgen og kjærligheten i det landet som våre forfedre bygget, samt at, ifølge Grunnloven, er landet vårt og udelelig. Politikken vi nå erfarer er norsk galskap; ikke politisk korrekt engang. Det tyder på at penger for Erna og hennes innerste krets sees på som «løsningen på nær alle problemer», så bare pøs på. Ideologien synes samtidig å forutsette at nordmenn ikke lenger eier andre verdier. Dog mye mer verdifullt enn penger er våre «røtter og holdninger», hva som bygger og forsvarer et land og et folk. Erna synes å tenke som en liberal penge-sosialist, slettes ikke som en konservativ parti leder.
 
For å sitere Bibelen: «Hva gagner det et menneske om det vinner hele verden, men taper sin sjel», og det med avlats-penger til hele verden, jo mer jo bedre. Men når våre olje-penger er uten effekt og likevel spredes tynt utover hele verden, mens det norske folket skal tynes med skatter og avgifter, da er det politisk selvtekt. Samt, oss underlagt den internasjonale stor-kapitalen, overhodet uten grenser og uten respekt og lokalt ansvar annet enn med fine ord, ren humbug det. Med andre ord, fremmede kommer hit og vil overta våre hus: Regjeringen sier, dere fremmede trenger dem sikkert mer enn oss, så vi flytter ut. Fordi vår statsminister mener at vi ikke lenger eier dem, ei heller vår stats-formue, for «verden» eier oljeformuen fri til erobring. Dvs Norge er deres, så vær så god - og frykt ikke - vi skal dessuten beskytte og preferere dere overfor den lokal befolkningen. Langt mer stupid er dette enn kommunismen som tvert imot respekterer og fremmer lokal patriotisme og beskytter sin nasjonale befolkning, kultur og andre verdier. Kommunismen skjermer sine folk fra påtrengende fremmede og ukultur. Ikke derved sagt at jeg forherliger kommunisme, tvert imot. Men de «selvskader» da ikke seg selv med vitende vilje, noe våre politikere gjør, og det nær på heltid. Vår politikk er som til et ubegripelig gigantisk forræderi blitt.
 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant 

Kommentarer