WHO, CDC og Davos WEF: De Nye Nuremberg-Rettsakene. Forbrytelser Mot Menneskeheten

Fra Blazing Press/Global Research, May 07, 2021. 

Et team på over 1 000 advokater og over 10 000 medisinske eksperter ledet av Dr. Reiner Fullmich har startet rettslige prosesser over CDC, WHO, Davos-gruppen for forbrytelser mot menneskeheten.

Fullmich og teamet hans presenterer den defekte PCR-testen og ordren til leger om å merke enhver komorbiditetsdød som et Covid-dødsfall som svindel .

PCR-testen ble aldri designet for å oppdage patogener og er 100 % feil ved 35 sykluser.

Alle PCR-testene utstedt av CDC er vurdert til 37 til 45 sykluser. CDC innrømmer at enhver test over 28 sykluser ikke er tillatt for noe positivt pålitelig resultat. Dette alene ugyldiggjør over 90 % av de påståtte covid-infeksjonene sporet ved bruk av denne feilaktige testen.

I tillegg til de feilaktige testene og falske dødsattester, er selve den "eksperimentelle" vaksinen i strid med artikkel 32 i Genève-konvensjonen.

I henhold til artikkel 32 i Genève-konvensjonen IV fra 1949 er "lemlestelse og medisinske eller vitenskapelige eksperimenter som ikke er nødvendig for medisinsk behandling av en beskyttet person" forbudt.

I følge artikkel 147 er det å utføre biologiske eksperimenter på beskyttede personer et alvorlig brudd på konvensjonen.

Den "eksperimentelle" vaksinen er i strid med alle de 10 Nürnberg-kodene som har dødsstraff for de som prøver å bryte disse internasjonale lovene.Video Player00:0001:51

"Vaksinen" oppfyller ikke de følgende fem kravene for å bli betraktet som en vaksine og er per definisjon et medisinsk "eksperiment" og en utprøving:

Gir immunitet mot viruset

Dette er en "lekk" genterapi som ikke gir immunitet mot Covid og hevder å redusere symptomene, men likevel dobbeltvaksinerte, er nå 60 % av pasientene som trenger akuttmottak eller intensivavdeling med covid-infeksjoner.

Beskytter mottakere mot å få viruset

Denne genterapien gir ikke immunitet og dobbeltvaksinerte kan fortsatt fange og spre viruset.

Reduserer dødsfall fra virusinfeksjonen

Denne genterapien reduserer ikke dødsfall fra infeksjonen. Dobbeltvaksinerte smittet med Covid har også dødd.

Reduserer sirkulasjonen av viruset

Denne genterapien tillater fortsatt spredning av viruset siden den gir null immunitet mot viruset.

Reduserer overføringen av viruset

Denne genterapien tillater fortsatt overføring av viruset siden den gir null immunitet mot viruset.

Følgende brudd på Nürnberg-koden er som følger: Bryter obligatoriske masker og vaksiner de 10 punktene i Nürnberg-koden?

Nürnberg-kode #1: Frivillig samtykke er avgjørende

Ingen skal tvinges til å ta et medisinsk eksperiment uten informert samtykke. Mange medier, politiske og ikke-medisinske personer ber folk ta skuddet, det er trygt og gir ingen informasjon om de negative effektene eller farene ved denne genterapien. Land bruker lockdowns, tvang og trusler for å tvinge folk til å ta denne vaksinen eller bli forbudt å delta i det frie samfunn under mandatet til et vaksinepass eller et grønt pass. Under Nürnberg-sporet ble til og med media tiltalt og medlemmer ble drept for å ha løyet for offentligheten blant mange av legene og nazistene som ble funnet skyldige i Crimes Against Humanity.

Nürnberg-kode #2: Gi fruktbare resultater som ikke kan fremskaffes på andre måter

Som nevnt ovenfor oppfyller ikke genterapien kriteriene til en vaksine og gir ikke immunitet mot viruset. Det finnes andre medisinske behandlinger som gir fruktbare resultater mot Covid som Ivermectin, Vitamin D, Vitamin C, Sink og styrket immunforsvar mot influensa og forkjølelse.

Nürnberg-kode #3: Baseeksperimenter på resultater av dyreforsøk og naturhistorie av sykdom

Denne genterapien hoppet over dyretesting og gikk rett til menneskelige forsøk. I mRNA-forskning brukte Phizer en kandidatstudie på mRNA med rhesus macaques-aper ved bruk av BNT162b2 mRNA, og i den studien utviklet alle apene lungebetennelse, men forskerne vurderte risikoen som lav da disse var unge friske aper fra 2-4 års alderen. Israel har brukt Phizer og den internasjonale domstolen har godtatt et krav for at 80 % av mottakerne har lungebetennelse fra å ha blitt injisert med denne genterapien. Til tross for denne alarmerende utviklingen fortsatte Phizer å utvikle sitt mRNA for Covid uten dyreforsøk.

Nürnberg-kode #4: Unngå all unødvendig lidelse og skade

Siden utrullingen av eksperimentet og oppført under CDC VAERS-rapporteringssystemet er det rapportert over 4000 dødsfall og 50 000 vaksineskader i Amerika. I EU er det rapportert om over 7 000 dødsfall og 365 000 vaksineskader. Dette er et alvorlig brudd på denne koden.

Nürnberg-kode #5: Ingen eksperiment skal utføres hvis det er grunn til å tro at skade eller død vil inntreffe

Se #4, basert på faktabaserte medisinske data, forårsaker denne genterapien død og skade. Tidligere forskning på mRNA viser også flere risikoer som har blitt ignorert for dette nåværende prøvegeneksperimentet. En studie fra 2002 på Sars-Cov piggproteiner viste at de forårsaker betennelse, immunopatologi, blodpropp og hemmer angiotensin 2-uttrykk. Dette eksperimentet tvinger kroppen til å produsere dette piggproteinet som arver alle disse risikoene.

Nürnberg-kode #6: Risikoen bør aldri overstige fordelen

Covid-19 har en utvinningsgrad på 98–99 %. Vaksineskader, dødsfall og uønskede bivirkninger av mRNA-genterapi overstiger langt denne risikoen. Bruken av "lekke" vaksiner ble forbudt for landbruksbruk av USA og EU på grunn av Marek Chicken-studien som viser at "hot-virus" og varianter dukker opp som gjør sykdommen enda mer dødelig. Likevel har dette blitt ignorert for menneskelig bruk av CDC vel vitende om risikoen for at nye dødelige varianter dukker opp fra lekke vaksinasjoner.

Nürnberg-kode #7: Forberedelse må gjøres mot selv fjern mulighet for skade, funksjonshemming eller død

Det ble ikke gjort noen forberedelser. Denne genterapien ble godkjent i henhold til en nødstilfelle, hoppet over dyre- og menneskeforsøk og påtvunget en feilinformert offentlighet.

Nürnberg-kode #8: Eksperimentet må utføres av vitenskapelig kvalifiserte personer

Politikere, medier og aktører som hevder at dette er en trygg og effektiv vaksine er ikke kvalifisert. Propaganda er ikke medisinsk vitenskap. Mange utsalgssteder som Walmart, drive-through-vaksinesentre er ikke kvalifisert til å administrere eksperimentelle medisinske genterapier til det uinformerte publikum.

Nürnberg-kode #9: Alle må ha friheten til å avslutte eksperimentet når som helst

Til tross for ramaskrik fra over 85 000 leger, sykepleiere, virologer, epidemiologer, blir eksperimentet ikke avsluttet. Faktisk blir flere forsøk på å endre lover for å tvinge overholdelse av vaksiner, obligatoriske og tvangsvaksinasjoner presset gjennom, og eksperimentelle "oppdaterings"-skudd planlegges hver 6. måned uten å gripe til den overkommelige mengden dødsfall og skader som allerede er forårsaket av dette eksperimentet . Forhåpentligvis vil denne nye Nürnberg-rettssaken sette en stopper for denne forbrytelsen mot menneskeheten.

Nürnberg-kode #10: Forskeren må avslutte eksperimentet når som helst hvis det er sannsynlig årsak til at det resulterer i skade eller død

Det er tydelig i de statistiske rapporteringsdataene at dette eksperimentet resulterer i død og skade, men alle politikere, legemiddelfirmaer og såkalte eksperter gjør ikke noe forsøk på å stoppe dette genterapieksperimentet fra å påføre skade på en feilinformert offentlighet.

Hva kan du gjøre for å få slutt på denne forbrytelsen mot menneskeheten?

Del denne informasjonen.

Gjør dine politikere, media, leger, sykepleiere informert om at hvis de er medskyldige i denne forbrytelsen mot menneskeheten, er de også underlagt lovene som er angitt i Genève-konvensjonen og Nürnberg-koden og kan bli stilt for retten, funnet skyldig og drept. Rettslige prosesser går fremover, bevis er samlet inn og en stor voksende gruppe eksperter slår alarm.

Besøk nettstedet til Covid-komiteen her, og hvis du har blitt berørt av denne forbrytelsen, rapporter hendelsen, involverte personer og så mange detaljer til denne nettsiden.

Forbrytelser mot menneskeheten påvirker oss alle. De er en forbrytelse mot deg, dine barn, dine foreldre, dine besteforeldre, ditt lokalsamfunn og ditt land og din fremtid.


Kommentarer