Bløff om strømkrise

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix.
Av Norvald Aasen. 

Til Trygve Slagsvold Vedum og Jonas Gahr Støre m.fl.

Dere snakker om en strømkrise i Norge. (Debatten 10.02.2022.)

Dette er grov bløff overfor det norske folk. Det er ingen strømkrise i Norge, krisen består i at strømmen sendes ut av landet gjennom strømkabler spesielt til deres elskede EU. Strømkablene ble ikke nevnt med ett ord i Debatten der dere deltok. Havvind fra sør skal føres til Norge, sier dere, ja, den skal sendes til Norge i transitt videre til utlandet. Organisasjonen som vil redde Norge og vår natur var ikke med i debatten, Motvind var for farlig for dere, folket kunne få lopper i blodet og miste tilliten til svadaen dere serverte, og som fru Brundtland har uttalt, dere mister kontroll over hva folket får vite. Slik er ytringsfriheten i "et demokrati som det norske".

Men husk nå på både du Jonas og Trygve, dere er bare våre tjenere og dere har ingen rett til å ødelegge verken vår natur eller gi bort landet som vi nordmenn og samer eier. Dere tror at mitt Norge er en plass som dere kan stelle som deres egen private kjøkkenhage. Dette godtar jeg og mitt folk ikke!

Det er dagens flertallspolitikere som er vårt lands krise, ikke strømmen der det ikke er noen krise, om dere ikke var opphengt i alle idiotiske knefall og underkastelser overfor fanatikere som skal gjøre Norge til en søppelplass for at vi skal redde verden, og der dere tror at verden vil tilbe dere om dere bare avhender og ødelegger vårt Norge. Utlandet vil bare se på dere slik vi gjør den dagen vi er blitt en minoritet i eget land, og andre vil forvalte landet kun for pengene og landets verdier. Da er omtanken og følelsene for fedrelandet borte og kommende generasjoner kan takke de ansvarlige, der også dere finnes.  

Jonas og Trygve pluss så mange andre: Dere er Norges krise, slik jeg ser det!

Dette korte brevet har dere tid til å lese, men nå er det skrevet av en nordmann - meg - og vi stiller nå igjen bakerst i køen i vårt eget land, slik vi har gjort gjennom hundrevis av år tidligere i historien. Og deres allierte, Erna, har jo også erklært overfor utlandet at vi som et gammelt folk i vårt eget fedreland ikke har noen spesielle rettigheter i vårt gamle nasjonale hjem! Så kan dere rope hurra og holde svulstige taler neste gang Norges nasjonaldag skal feires. Hykleri og frekkhet er ingen hindringer når den unorske eliten skal fremheve seg selv. 

Norvald Aasen, 6983 Kvammen, Sogn og Fjordane fylke.

Kommentarer