Facsismen og tyranniet med Corona-pass må stoppes NÅ

Av Amund Garfors. 

Alt av sunn fornuft og realiteter om Corona er forbi for lenge siden. Dette handler ikke om helse men om et kommende diktatur som vil få det tidligere DDR til å blekne. Når vi ser hvordan denne kommunisten, fascisten og diktatoren Justin Trudeau i Canada slår ned og bruker opprørspoliti med maskinpistoler mot vanlige og fredelige trailersjåfører, som protesterer mot disse livsfarlige vaksinene i Ottawa. Ja som kun protesterer mot en ondskap som denne verden tidligere aldri har sett maken til, da er det på tide å reagere raskt. Ja reagerer før vi alle våkner i det samme diktaturet!

Nei, det er ikke vanskelig å se at dette bedraget som er satt i gang i land etter land, det vil ikke ende særlig  vakkert!!

Jeg veit egentlig ikke hva eller hvem som styrer lenger, men det som nå skjer, det er i hvert fall IKKE basert på realiteter og hva som egentlig nå faktisk skjer i den vestlige verden. En som ikke er til å kjenne igjen. For denne såkalte "vaksinen", den er en total katastrofe og kommer ikke  om så veldig lenge, til å få enda verre konsekvenser enn det vi nå har sett og vil se.

Ja vi har en latterlig og konstruert såkalt pandemi fra et virus som ingen klarer å isolere. Dette har medført at en rekke mennesker har godtatt å få 3-4 injeksjoner inn i kroppen, fra ikke-godkjente vaksiner, og mot et virus som regnes som helt ufarlig. Noen av oss blir alltid syke. Men dette viruset som myndighetene har mast om nå i over to år, det er et virus som er designet. Og det er skapt for en eneste hensikt. Noen steder sitter det folk og ler seg skakke, mens bankkontoen fylles opp med millioner av dollar hver eneste dag. Og dette skuespillet, det får fortsette, men der heldigvis noen leger endelig begynner å rope stopp og foreller sannheten om dette bedraget.

Det som har sjokkert meg mest og kanskje også imponert meg, det er hvor lett disse såkalte myndighetene faktisk kan styre de store massene, ja den store saueflokken som lydig følger opp Og som tar en, to, tre og fire sprøyter som egentlig er den rene giften for kroppen. Joda, de fortsetter, selv om de føler at noe er galt. Spike proteinet er nemlig designet for å ta livet av en del mennesker! Men ingen skal forstå hvorfor...

Vi er nå godt inne i år 2022, og i løpet av de neste 2-3 år vil det trolig komme ut sannheter og realiteter som vil skremme de fleste av oss, ja til bare og riste på hodet. Dessverre blir sannheten holdt hemmelig enn så lenge, men snart vil demninga briste. Og da vil det bli mange som må svare for seg. Mange har valgt å leve i en politisk korrekt verden der kritikk og spørsmål kun avfeies som ondsinnet og useriøst av de ansvarlige. Ja sannelig tror jeg at denne verden er på vei mot et slags helvete, ja som kan sammenlignes med Dantes inferno på sitt verste.

Jeg har lest og sett videoer der leger har møter med fullstendige desillusjonerte mennesker som er rammet av alvorlige bivirkninger etter å ha tatt disse vaksinene. Mange forstår ikke hva som har skjedd med seg sjøl, der de har mistet styring og kontroll over egen kropp. Ja flere lurer faktisk på om myndighetene har gjort dette med viten og vilje? For de hørte jo at vaksinen skulle være så trygg så trygg. Men nå forstår flere og flere at de er blitt ført bak lyset og løyet til. Nei, de har slettes ikke tatt "en for laget" slik denne jyplingen av en minister i denne Støre-regjeringen oppfordret til. Men de har ødelagt seg selv og egen helse. Der de kan være glad dersom de fortsatt er i livet om noen år...

Ja, dette er nok tungt for folk i 20-30 årene å svelge, folk som har livet framfor seg. Vi vet at denne tidligere svineinfluensa-vaksinen var en stor katastrofe. Og også den gangen løy myndighetene og sa det var trygt og anbefalte oss alle til å ta den. Men aldri har flere mennesker tatt samme vaksine i så stor grad over hele verden som mot covid-19. Nei, ikke i nærheten - og det av vaksiner som IKKE er godkjente! Dette er fakta og det er ikke den minste tvil lenger. En rekke forskere og toppskolerte som har advart mot denne mRNA vaksinen, de er blitt frosset ut og kommer ikke til ordet verken på TV eller i tidsskrifter.

Og om ikke mange uker skal regjeringen Støre avgjøre om det skal innføres vaksinepass i Norge. Og jeg vil herved advare statsminister Gahr Støre på det sterkeste om å ikke gi seg ut på et eventyr som vil ende i hans avgang! Et vaksinepass vil komme til å segregere det norske folk i dem som har tatt siste dose og dem som ikke har, bl.a undertegnede!

Da blir det store spørsmålet: Når blir den siste dosen satt? Mitt svar er: Aldri! Siden dette viruset aldri vil slutte å mutere seg, så vil det heller aldri ble en siste dose!

Ja, vi står nemlig overfor en svært alvorlig situasjon. Betydelig mer alvorlig enn selv de fleste av oss forstår. For dette er den største globale krisen i moderne historie! Et vaksinepass vil frata oss alle friheter og rettigheter som vi tar som gitt i dag. Dersom vi ser hva som nå er i ferd med å skje i andre land som Australia, New Zealand, Canada, Østerrike, Tyskland og Frankrike, så vil et vaksinepass bli en biodigital identifikasjon som blir en kombinasjon av førerkort, bankkort, borgerpass og nasjonalt pass. Og som er integrert med alle tilgjengelige digitale informasjoner om hver eneste en av oss. Absolutt alle rettigheter og friheter vil bli knyttet til en grønn eller rød kode. Men uansett farge på koden, så vil vi ikke lenger ha rett til personvern eller privatliv.

Gud hjelpe oss alle! Men først og fremst de som har fått injisert denne giften i kroppen. Og ingen av oss vet helt hva som skjer med dem.. Men jeg er sikker på at noen vet! Nei, jeg tror ikke dette ender godt for en god del mennesker. I mellomtiden går den politiske og onde verden videre uten spørsmål fra de indoktrinerte. Om det så var mitt siste ord på denne jord; så så sier jeg: Ta ALDRI denne vaksinen!

Men det er helt umulig å fortelle slike sannheter til indoktrinerte mennesker som oppfører seg som sauer som skal inn på slaktehuset. For slike mennesker, der er alt av sannheter kun konspirasjonsteorier! Ute av syne, ute av sinn... 

Ankenes 21.februar 2022.

Amund Garfors

Demokratene
Nordland.

Kommentarer