Gode nyheter fra bedehusmiljøet

Av Kirkehøyden. 

Den 17 februar har Norge IDAG en oppmuntrende artikkel under tittelen: "– Optimisme og pågangsmot: Nye millioner investeres i indremisjons-bedehus

NYBYGG: Den eldste delen av Molde bedehus, bygd i 1877, er nå revet for å gi plass til nybygget som skal stå klart til høsten. Foto: Rigmor Hatlen.

Molde bedehus fornyes og bygges ut for over 13 millioner kroner. – Dette vitner om optimisme og pågangsmot, mener man i Indremisjonsforbundet.

Dette er hva jeg har både spådd og håpet på. Hva har "kirken," og andre svikere av vår tro innbilt seg? Vi som er døde og ble gjenfødt i Jesus legeme (Ef 2.8-10) skulle legge oss flate, kaste Guds Ord i søpla, og ta diktat fra ugudelige marxister? 

Biskop Sommerfeldt ville ha Jesu legeme ut av teologien, selve essensen av vår tro. Den nye Borg biskopen fremmer to samlivssyn. Det er bare ETT: Matt 19.4-6. Seks års utdannelse for å bli ignorant, i faget. Snekkere og andre fagarbeidere ville ha blitt avslørt på den første jobben - ikke biskoper.

Dette er en del år siden: Berge Furre, den røde eminense, ble prest, SF formann med DDR som forbilde, hvor kristen tro var kriminalisert, flyktninger skutt om de klatret over muren. 

I forbindelse med en bispeutnenvnig ville han ha "ei radikal, lesbisk kvinna, som tala nynorsk." Jeg tenkte: Hva har det med saken "å gjera?" Det ble en realitet, og kirken velsigner sodomi og grov synd. "Norges Kristne Råd" gir biskop Byfuglien ærespris for jobben

Kristne venner: La oss be, lese Guds Ord hver dag, og samles på Bedehuset.

Kirkehøyden

Kommentarer