Hvilke lettelser i koronatiltak fra fhi, og hva venter oss framover?

Av Amund Garfors. 

Helt fra begynnelsen av året 2020 har vi levd med store endringer i samfunnet, og som vi den gangen ikke kunne tenke oss ville fortsette fram til denne dag. Med Covid-19 som begrunnelse, har landets myndigheter fått utvidet makt som har direkte påvirket vår omgang med våre medmennesker, både familie og venner. Og som før var helt utenkelig og uakseptabelt. Denne Corona-vaksinen er en lite testet og lite utprøvd vaksine. Mange dyr er brukt i disse forsøkene, og de har dødd etter vaksinen. Og slik gikk det også med mange mennesker som tok i mot disse sprøytene.

Vi har fått en rekke tiltak i kjølvannet at denne pandemien som ikke har vært annet enn en vanlig influensa. Og de nåværende globale tiltakene som har blitt vedtatt for å bekjempe Covid-19, de krenker i høy grad menneskenes rettigheter! I tillegg kommer skader innenfor det psykososiale området, økonomisk skade på hele samfunnet som har vært enormt. Og det finnes ennå ikke - eller lite bevis for nytta av sosial distansering på 1-2 meter eller disse ansiktsmaskene. Og ute i frisk luft blir neppe noen smittet.  Men på den andre siden har sosial avstand en tydelig negativ innvirkning på folkehelsen, på vår væremåte og vanlig folkeskikk og omgang blant andre.

Noen bruker t.o.m ansiktsmaske når de sitter aleine og kjører i egen bil, når de sitter heime i stua, framfor TV, ja t.o.m har jeg hørt at noen går så langt at de til om med maska sover om natta, ja der man ikke skulle tro at de også bruker den på joggetur ute i naturen? Ja sannelig, mennesker er noen rare dyr og gjør hva som helst dersom "vitenskapen" eller politikere og autoritetene har klart å skremme dem lenge nok. Samtidig er det nå klare bevis på at langvarig bruk av ansiktsmasker faktisk ØKER risikoen for infeksjoner. Fuktinnholdet, gjentatt bruk av samme ansiktsmaske samt dårlig filtrerering kan lede til økt risiko og infeksjoner. Dessuten, ansiktsmaske blokkerer også for oksygentilførselen til lungene og blodet. Som videre fører til dårligere immunforsvar. 

Men heldigvis så vil det i morgen den 1.februar komme helt nye regler angående alle disse tiltakene. Tiltak som ikke har vist seg å være særlig effektive. I følge Camilla Stoltenberg var det tre grunner til å lette på tiltakene: Den nye varianten Omikron gir langt lavere risiko for alvorlig sykdom, noe vi har visst lenge. Og befolkningen er godt vaksinert, (dette er feil - for vaksinen beskytter ikke mot Omikron hevder sjefen i Pfizer) Omikron sprer seg så raskt, at tiltakene ikke virker! (Og det er helt riktig, for det viktigste er at at folk opparbeider seg en naturlig immunitet, også mot nye varianter. Da hjelper det lite om man er vaksinert eller ikke) Og da er det også lite hensiktsmessig å vaksinere seg. 

Ja jeg fikk meg et lite sjokk av den skremmende uttalelse på TV2-nyhetene fra denne dama Camilla Stoltenberg, og som er sjef for FHI. Og med ei årslønn på 4 millioner kroner! Hun kom med dette lure gliset sitt igjen, der hun oppfordret alle oss som IKKE enda har fulgt ordren om å frivillig ta disse merkelig sprøytene. Ja der hun nesten befalte oss å ta dem. Ja som hun sa; "Mens det fortsatt er et tilbud" - underforstått at snart er den tiden forbi, og deretter så blir det trolig tvang? Jo, dette tør hun komme med, og det etter at amerikanske militærleger nå opplyser om at det er en dramatisk økning av kreft, spontanaborter, nevrologiske sykdommer, infertilitet, lungeemboli, etc. etc hos covid-19-vaksinerte blant militærpersonell.

Nå kommer det også fram at denne farlige vaksinen som de har sprøytet i folk, den inneholder en liten del med genetisk materiale, en kunstig RNA, som de kaller for nRNA. Denne type vaksine har ALDRI tidligere blitt brukt på mennesker. Og der denne såkalte vaksinen er hasteutviklet og den rene rottegiften! For når "vaksinen" kommer inn i kroppen vår, da kan mange ukjente ting skje. Noen får nærmest et sjokk, andre får små eller store bivirkninger, noen får blodpropp, noen får blødninger på kroppen, andre får små utslett på kroppen, andre igjen får forferdelige utslett over hele kroppen og noen får kløe og ubehag. Mange føler seg søvnige og har smerter og ubehag nesten hele tiden, mer eller mindre i hele kroppen. Andre igjen får større eller små lammelser. Noen skjelver/rister i hele kroppen og mange dør. Så derfor er det mye som tyder på at kroppens eget immunsystem svekkes og store reaksjoner kommer hos mange mennesker når de får denne "vaksinen" som FHI-direktør Camilla Stoltenberg nærmest truer oss til å ta!  Skammer hun seg heller ikke?

En av de få med vett og forstand innenfor FHI er en av toppene der som heter Frode Forland.  Han har nylig uttalt at disse vanvittige koronatiltakene kanskje har vært en langt større belastning enn denne sykdommen selv. Ja denne hedersmannen som bruker hodet, han mener det er god grunn til å lette på disse sinnssyke tiltakene, en trussel mot folkehelsa som ikke er verre enn en vanlig årlig influensa. Når vi i tillegg vet at da den uavhengige Korona-kommisjonen i 2020 skulle evaluere myndighetenes håndtering av pandemien her i Norge, da kom det fram ting som viste at Justis- og beredskapsdepartementet ønsket at kommisjonens evaluering skulle holdes hemmelig og taushets-belegges i hele 100 år! Det er nok lite trolig at departementet selv kom opp med den fikse ideen om 100 års hemmelighold. Og hvorfor dette hemmelighetsholdet?

Hemmelighold eller ikke, men man må likevel til slutt snakke sant! Bivirkningene viser seg nå for fullt blant amerikanske soldater som jeg tidligere har nevnt her. Og denne katastrofale økningen på bare to år er til å gråte av: Hjerteinfarkt - 269% økning, Bells Parese 291%, Medfødte misdannelser (soldatbarn) 156%, Kvinnelig infertilitet 471%, Lungeemboli 467%, Perikarditt 175%, Myokarditt 285%, Hjerneslag 393%, Guillain Barre 250%, MS/demyeliniserende sykdom 487%, ITP/trombocytopeni 322%, Immunologiske forstyrrelser 275%, Menstruasjonsforstyrrelser 467%, Neoplasi/ukontrollert cellevekst 296%, Spontan abort 306%, Spontane hjerneblødninger 312%, DIC (blødning og koagulasjonsforstyrrelser 1175%, Uspesifikke brystsmerter 1529%!!!

Ja hva skal man si til dette da? Dersom det er slik at viruset er menneskelaget og noen tjener store penger på denne ondskapens vaksine, ja da kan de sikkert også lage enda flere virus og enda flere "vaksiner" i årene framover.

Da har disse onde menneskene skapt en biokrig - som kommer til å ødelegge menneskene - og den skremmende utviklingen vi nå ser.

Derfor er jeg veldig spent på hva FHI og disse to damene, Camilla Stoltenberg og Ingvild Kjerkhol legger fram i morgen!

Ankenes, 31.januar 2022.

Amund Garfors
DEMOKRATENE
Nordland.

Kommentarer