Kristenpopulisme

Av Kirkehøyden. 

Den 4 februar har den "kristne" avisen Dagen en artikkel med tittelen: "Derfor tror de at kristenpopulismen slår dårlig an i Norge".

Artikkelen er bak betalingsmur, men vi forstår likevel tegningen, både ut ifra tittelen og teksten under bildet: – Vi har sett at koblingen til religion og kristendom ofte brukes av populister, sier Sven Thore Kloster, teolog og førstelektor ved Teologisk fakultet.

Dette er en tidstypisk klisje i mangel på argumenter, men under overflaten står vi sterkt. Det er oss, som ikke har suspendert Guds Ord av "nestekjærlighet" som skal karakterdrepes. Det som "kirken" og dere "akademikere," omfavner er Sodomi, grov synd, endog folkemord på ufødte barn, slik at de ikke får komme til Jesus. 

Heldigvis har vi en sann kristen prest i Ludvig Nessa, som endog velsigner Israel. Dere hedninger har ikke noe å gjøre med kristen tro. "Kirken" er et marxistisk "shit hole," fremmet av presteskolenes vranglære. Pesten brer seg, men vi rikker oss ikke en millimeter. Kanskje du burde lese bibelen til en forandring.

Joh 3,16 "For så høyt har Gud elsket verden at han gav sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv."

Ef 2,8-10 "For av nåde er dere frelst, ved tro. Det er ikke deres eget verk, men Guds gave. Det hviler ikke på gjerninger, for at ingen skal rose seg. For vi er hans verk, skapt i Kristus Jesus til gode gjerninger, som Gud på forhånd har lagt ferdige for at vi skulle gå inn i dem."

Min kristne venn og mentor forteller om Carl Fredrik Wisløff, som var elsket gjest på bedehusene. Det var som "comic relief" når han fortalte hva presteskolene drev med. Og verre har det blitt med årene - eller skal vi si "morsommere"?

Kirkehøyden

Kommentarer