Og skuespillet rundt Jens Stoltenberg går sin gang....

Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
Av Amund Garfors. 

På Dagsrevyen tirsdag fikk vi se Høyres Peter Frølich stå der og fortelle oss eventyr. Og om at denne Stortingets kontroll og konstitusjonskomite skulle stille 21 spørsmål angående den kontroversielle ansettelsen av Jens Stoltenberg som sentralbanksjef. Motivasjonen fra Høyre og Frølich var å forsikre seg om at folk kan ha tillit til at denne ansettelsen. Og som er en av landets absolutt viktigste embeter. Og om det har gått riktig for seg. Ett av de sentrale spørsmål var å finne ut av, og ikke minst sette søkelys på, om det hele var en forhåndsklarert ansettelse. Det er jo morsomt å få seg en god latter av og til, og det skal Frølich ha så mange takk for! Men den som enda ikke har oppdaget at hele denne ansettelsen var både planlagt og en rigget prosess, de vil trolig måtte gjennomskue det hele, når finansminister Trygve Slagsvold Vedum og statsminister Jonas Gahr Støre må svare for seg. Ja dersom de tør snakke sant. Noe som politikere fleste ikke er særlig kjent for...

Høyre burde vel først og fremst feie for egen dør. Ja noe de fleste av disse stortingspartiene også ville tjent på å gjøre. Landet er generelt vanstyrt av inkompetente broilere som sitter i viktige jobber, der mange i tillegg er korrupte. De lyver hemningsløst og grabber til seg mens  folket blir blakkere og blakkere etter to års nedstengning av samfunnet. Noe som var totalt unødvendig. Og for tiden har jeg inntrykk av at en eksklusiv vennegjeng styrer Norge mot stupet. Tidligere var det Gutteklubben Grei, men nå er det blitt mer sammensatt. Det er i "Stortingspartiet" hvor "noen har snakket sammen" hvor alt avgjøres i disse tider. Denne adelen i norsk politikk, den vil vi aldri bli kvitt, for denne gjengen gjør presis som de vil. Men egentlig er sannheten den, at denne gjengen har allerede gitt fra seg all makt til utenlandske krefter. Det ser bare ut som de styrer. Men de som egentlig har kontrollen med Norge, altså den overnasjonale maktstruktur, de sitter ikke i Norge, men i Brussel, Berlin, Davos, Washington og FN!

Ja vi kan like godt bare innrømme det jo før jo heller, der vi allerede har fått med oss planen om Agenda 2030. Naturligvis er det der det hele vil ende, og som en verdensregjering om bare 8 år! For det er ikke her i Norge det lenger bestemmes. De viktige avgjørelser for Norge ligger i hendene på utlendingene. De som enda ikke har forstått spillet rundt omkring den ny sentralbanksjefen, de bør snarest lese boka til Klaus Schwab, lederen for WEF i Davos. Og som har tidligere utenriksminister Børge Brende i sin stab. Våre tidligere godt betalte politikere, de tar ikke fem øre for å svike sitt land og sitt folk. Der det stadig tikkes inn meldinger fra Brussel, Verdensbanken, Det Internasjonale pengefondet, Den Europeiske Sentralbanken i Frankfurt, videre fra FED i New York som har lagt føringene for denne beslutningen om ny sentralbanksjef. Nå gjelder det at disse har sin mann på plass, og mannens navn er Jens Stoltenberg!

Norge er blitt en ekstrem viktig brikke med våre store vannressurser, vår olje og gass i store mengder. Og der vår beliggenhet spiller en stor rolle for det store globaliseringsprosjektet som skal på plass. De tunge finansinstitusjoner ser på Jens Stoltenberg som sin mann, etter at han som NATO-sjef har lært seg til å lystre de store gutta. En luring som har drevet krigshissing med en stor iver mot Putin. Ja han har en ubøyelig lojalitet overfor makta bak makta! 

Og nå blir Natomotstanderen Jens "Steklov" sjefen for Norges Bank. Han som fikset Jonas Gahr Støre jobben som statsminister, der båten så vidt bar. Ja som vi vet, så er den ene tjenesten den andre verdt. Og så fikset Jonas kremjobben til Jens, der han dikterte denne bonden Vedum om å gjøre slik det skulle gjøres. Vår meget "kompetente" finansminister har bare gjort presis det som Brussel har bestemt. Og i bakgrunnen svimer globalistene som gjør seg klar for slakte det lille nasjonale som er igjen i kongeriket.

Norge er dessverre blitt en bananrepublikk der kameraderiet råder, og der en liten gjennomkorrupt elite ansetter hverandre. At Ap har drevet med korrupsjon og maktmisbruk, det er noe vi alle vet. Ikke minst i den tiden etter krigen da de hadde over 50% oppslutning i Stortinget. Men nå når de er nede på 20% og sitter i tidens svakeste mindretallsregjering, der selv ikke støttepartiet SV og Lysbakken ønsker Jens Stoltenberg i denne posisjonen, det sier vel det meste om frekkheten til Jonas Gahr Støre?

Og de som tror at "bråket" i media og skuespillet til Frølich er noe annet enn nok et bedrag, de bør nok tro om igjen. Hestehandlingen er allerede gjennomført, og bonden Vedum og SP har fått sitt. Og Stoltenberg som er et prominent medlem av gjengen som Støre og Barth-Eide tilhører han kan glise og vise trekanten til sine oppdragsgivere i Brussel, Washington og New York.

Ja, dersom befolkningen bare visste hvor "endestasjonen" til disse politiske broilerne virkelig er - altså hva de stevner i mot i sine egne selv serverende ambisjoner, da ville vi høyst sannsynlig fått en fysisk hindrende folkerevolt som vi nå ser en begynnelse på i Canada, i landets hovedstad Ottawa. Og som også styres av en globalist og en som står mot sitt folk. Der vi alle nå ser at det er en "Verdensregjering" som  trumfer alle frie nasjonalstater og som er det store målet!

Ankenes, 8.februer 2022.

Amund Garfors.

Demokratene
Nordland

Kommentarer