Stor demonstrasjon i Washington DC mot vaksine tvang

Av P54. 


KORT OVERSIKT
  • 23. januar 2022 samlet anslagsvis 30 000 til 50 000 amerikanere seg i Washington, D.C., for et «Defeat the Mandates»-rally. Foredragsholdere inkluderte forskere, leger, akademikere, mediepersonligheter og covid-jab-ofre.
  • Pfizers data viser at hvis du tar COVID-jab, har du en 21 % økt sjanse for å dø i løpet av de neste seks månedene, ikke fra COVID, men fra andre bivirkninger, spesielt hjerteinfarkt. For hvert COVID-dødsfall skuddene forhindrer, forårsaker de fire overflødige. Pfizers data viser at hvis du tar COVID-jab, har du en 21 % økt sjanse for å dø i løpet av de neste seks månedene, ikke fra COVID, men fra andre bivirkninger, spesielt hjerteinfarkt. For hvert COVID-dødsfall skuddene forhindrer, forårsaker de fire overflødige hjerteinfarktdødsfall.
  • Risikoen for å dø av covid for de over 70 år er 1000 ganger større enn for de under 70 år, og for barn er risikoen for å dø av covid statistisk null.
  • En sjokkerende stor del av demokratene går inn for drakoniske straffer for uvaksinerte; 55 % er for bøter; 59 % mener uvaksinerte personer bør settes i husarrest; 48 % sier at myndighetene bør ha lov til å bøtelegge eller til og med fengsle alle som stiller spørsmål ved effektiviteten av COVID-jabben; 45 % godkjenner segregering av uvaksinerte i interneringsleirer; og 29 % støtter fjerning av barn fra foreldre som nekter stikk.
  • Mer enn noen andre har media ansvaret for å hisse opp dette hatet, skape politisk splittelse og polarisere amerikanere mot hverandre.

23. januar 2022 ble anslagsvis 30 0001 til 50 0002 amerikanere samlet i Washington, DC, for et «Defeat the Mandates»-rally.3,4,5 Publikum marsjerte fra Washington-monumentet til Lincoln Memorial, hvor dusinvis av foredragsholdere6 – forskere, leger, akademikere, mediepersonligheter og covid-jab-ofre – holdt en rekke inspirerende foredrag blandet med musikalske fremføringer. Som rapportert av The Defender:7

«Etter to år med beskjed om å gjøre det 'Fauci sier' og overholde tvangsmandater for COVID fordi det er 'den eneste veien ut' av en ellers endeløs pandemi, forente amerikanere av alle raser, trosbekjennelser, seksuell legning, politisk tilhørighet og vaksinasjonsstatus seg søndag til å si "nok er nok!"

Mer enn 30 000 mennesker reiste fra hele landet for «Defeat the Mandates»-rally for å forsvare våre umistelige konstitusjonelle rettigheter og protestere mot vaksinemandater, regjeringens overgrep, sensur og mer.

COVID-pandemien har avslørt ødelagte systemer, inkludert helsevesenet vårt, media og myndigheter. Med sannhet, rettferdighet og den amerikanske måten i krise, ba deltakere om en retur til grunnleggende verdier.»

Videoen øverst i artikkelen inneholder talen gitt av Robert F. Kennedy Jr. Nedenfor er Fox News sin dekning av arrangementet og et intervju med en av medarrangørene av arrangementet, Will Witt, en PragerU-kommentator. Andre sponsorer inkluderer Front Line COVID-19 Critical Care Alliance, World Council for Health, Vaccine Safety Research Foundation og Children's Health Defense.8

I seksjonene nedenfor finner du også talene til Dr. Robert Malone, Dr. Peter McCullough, Dr. Pierre Kory og Steve Kirsch, grunnlegger av COVID-19 Early Treatment Fund.

Tusener protesterer mot vaksine tvang:

Kennedys "Defeat the Mandate"-tale

Kennedy begynte med å applaudere motet til "samvittighetsleger", som fra begynnelsen av pandemien har blitt angrepet og trakassert bare for å snakke sannheten og gjøre det deres kall krever. Han diskuterte også "informasjonskaoset" som har vært et kjennetegn på pandemiresponsen:

«Den orkestrerte forvirringen og frykten ved å manipulere PCR-tester, overamplifisere dem, ved å endre beregningene for hvordan dødsattester beregnes; det fullstendige fraværet av god informasjon om dødstall eller smittedødelighet.

Dette er alle tingene våre offentlige helsebyråer burde fortelle oss slik at vi kan ... evaluere risikoen, behandlingen og profylaktiske protokoller. Vi fikk ikke noe av den informasjonen. Informasjonen vi fikk var elendig og veldig manipulert.»

For eksempel, sier han, ble vi ikke fortalt om aldersstratifiserte risikoer. Risikoen for å dø av covid for de over 70 år er 1000 ganger større enn for de under 70 år, og for barn er risikoen for å dø av covid statistisk sett ikke annerledes enn null. Disse fakta ble undertrykt og media overbeviste oss om at risikoen var like stor for alle, og dette hindret oss i å ha en rasjonell samtale om pandemirespons.

Pfizers prøvedata beviser at COVID-jab ikke er trygt

Kennedy fortsatte deretter med å gjennomgå Pfizers prøvedata, som U.S. Food and Drug Administration, etter å ha lovet åpenhet, ønsket 75 år på å frigi. Data utgitt så langt viser at seks måneder inn i det som skulle ha vært en fem år lang prøveperiode, avsluttet de forsøket med å avblinde placebogruppen og gi dem det virkelige COVID-skuddet.

Hva dette betyr er at vi aldri kan vite de langsiktige virkningene av denne injeksjonen, ettersom de ble kvitt kontrollene. Likevel er dataene avslørende. I løpet av disse seks korte månedene døde 21 av de 22 000 frivillige i vaksinegruppen, sammenlignet med 17 i placebogruppen. Ekstrapolert fra disse dataene kan vi konkludere med at hvis du tar stikket, har du en 21 % økt sjanse for å dø i løpet av de neste seks månedene.

Hvordan kunne Pfizer konkludere med at skuddet var 100 % effektivt? Fordi bare én person døde av covid i vaksinegruppen, mens to personer i placebogruppen døde av covid, og to er 100 % flere enn én. Dette er det som er kjent som "relativ risiko."

"Det er et bedrag!" sa Kennedy. "Det som er viktig for folk å forstå er "absolutt risiko." Dette er hva absolutt risiko forteller oss: De må gi 22 000 mennesker vaksinen for å beskytte en person mot døden fra COVID.

Og hvis du må gi 22 000 mennesker vaksinen for å forhindre ett dødsfall, må du sørge for at vaksinen ikke dreper noen. For hvis det dreper én person, har du kansellert alle fordelene.»

Vel, i dette tilfellet så vi at vaksinegruppen hadde fire flere dødsfall enn placebogruppen. Så dataene forteller oss at skuddet dreper flere mennesker enn det kan redde. Den vanligste dødsårsaken i vaksinegruppen var hjerteinfarkt.

Totalt fem personer hadde et dødelig hjerteinfarkt i den gruppen, sammenlignet med bare én i placebogruppen. Så, avslutningsvis, for hvert COVID-dødsfall de forhindrer, forårsaker disse skuddene fire overflødige hjerteinfarktdødsfall. Og hjerteinfarkt er faktisk blant de mest rapporterte bivirkningene.

Såingen av hat bærer frukt

Tale av Dr. Peter McCullough:

Mens noen protesterer mot at det gjøres sammenligninger mellom vår nåværende situasjon og naziregimet, er slike sammenligninger umiskjennelig spot-on. De som protesterer  gjør det kanskje fordi det treffer for nært hjemmet.

Ikke bare anklager media og vår egen regjering folk som står opp for den konstitusjonelle retten til kroppslig autonomi for å være «innenlandske terrorister»,9,10, en sjokkerende stor del av demokratene går også inn for drakoniske straffer for uvaksinerte – inkludert å samle dem inn i interneringsleirer. .

En fersk Rasmussen-undersøkelse11 viser at 77 % av de som identifiserer seg som demokrater støtter vaksinemandater, sammenlignet med bare 22 % av selvidentifiserende republikanere.

Av demokratene går 55 % også inn for bøter for uvaksinerte, 59 % mener at uvaksinerte mennesker bør settes i husarrest, 48 % sier at regjeringen bør få bøtelegge eller til og med fengsle alle som stiller spørsmål ved effektiviteten av COVID-jabben, 45 % godkjenner å skille de uvaksinerte inn i en slags interneringsleir, og 29 % støtter fjerning av barn fra foreldre som nekter stikk. Som bemerket av komikeren JP Sears, som var med på rallyet: 12

"Jeg vet ikke mye, men en av tingene jeg vet er at tvang og frihet kan ikke blandes. De er som olje og vann. De kan ikke okkupere samme plass på samme tid."

Media og kjendiser har misbrukt sin innflytelse

Tale av Dr. Robert Malone:

Slik det står, ser det ut til at halvparten av alle såkalte "demokrater" har blitt hjernevasket til å støtte nihilistisk totalitarisme, fullstendig avvisning av etablerte lover, demokrati og konstitusjonelle rettigheter.

Vi bør imidlertid ikke gå for hardt ned på dem, fordi media har gjort en så fantastisk jobb med å hjernevaske folk med frykt - frykt for et usynlig virus, frykt for hverandre, frykt for sine egne familier. Alle er fiender. Selv de som er forbildet av selve helsen blir fremstilt som potensielle dødshandlere.

Mer enn noen andre har media ansvaret for å hisse opp dette hatet, skape politisk splittelse og polarisere amerikanere mot hverandre. Og for hva? Slik at medias dukkemestere kan late som om de "redder" oss fra oss selv med deres "Build Back Better"-plan og Great Reset.

En rekke kjendiser har også misbrukt sin status for å fremme uberettiget hat og segregering basert på medisinske valg. Blant dem Star Trek-skuespilleren George Takei, som i midten av august 2021 tok til Twitter for å dele sin forakt for de uvaksinerte:13

"De med vilje uvaksinerte som havner på sykehus fra covid bør ikke få prioritert medisinsk behandling fremfor andre svært syke eller skadde mennesker som har like stort behov for medisinsk behandling."

Media prøver å skape borgerkrig for å beskytte sine dukkemestere

Tale av Steve Kirsch:

De globalistiske dukkeførerne ønsker en borgerkrig, og de har brukt media til å programmere folk til det. Et raskt søk på nett etter «borgerkrig»14 viser at media er i full gang med å pumpe ut artikler som «spår» at borgerkrig er nært forestående, denne gangen mellom mennesker i hver enkelt stat, i stedet for stat mot stat. Ikke fall for det.

Det hele er lureri; det er en ren projeksjon av hva "Build Back Better" autoritære gjør mot sitt eget folk. De vil ha oss i strupen på hverandre, så vi ikke vil være i deres. Det er uanstendig, virkelig - virkelig orwellsk dobbelttale.

Den gode nyheten er at flere og flere mennesker våkner opp til galskapen, og innser hvor problemet faktisk ligger. Vårt problem er ikke med hverandre, uavhengig av politisk tilhørighet eller medisinsk status. Problemet vårt er med lederskap som nekter å følge den amerikanske grunnloven, som presiserer rettighetene til alle amerikanere og som denne nasjonen ble grunnlagt på. Som bemerket av Kennedy i sin rallytale:

«Vi har i løpet av de siste 20 månedene vært vitne til et statskupp mot demokrati, og den kontrollerte rivingen av USAs grunnlov og Bill of Rights som starter med sensuren … Hvis du gir regjeringen tillatelse til å fortie sine kritikere, har du gitt dem kapasitet til å begå enhver grusomhet de ønsker og til å utslette alle endringer og rettigheter i grunnloven.»

Du blir sulten på viktig informasjon

Tale av Dr. Pierre Kory:

Media har vist seg ubrukelige i denne pandemien. Enda verre, de har vist seg å være en fiende av folket, som holder tilbake viktig, livreddende informasjon samtidig som de har oppildnet mistenksomhet, frykt, hat og medisinsk bigotri. Som bemerket av Kory i sin tale:

"Hver gang jeg prøver å si ifra eller vi prøver å publisere en artikkel, avviser medisinske tidsskrifter dem, trekker dem tilbake. De vil ikke vurdere dem. Du blir sultet på kritisk informasjon. Media ignorerer oss. De har fanget TV-stasjonene og avisene. De vil ikke tillate at noen informasjon om ideelle, rimelige medisiner når massene. Og folk dør."

Mediene har blitt kjent som "den fjerde statsmakten" av den grunn at de har makten og kapasiteten til å fremme og utforme politiske spørsmål. Enten med vilje eller uvitenhet, har media villedet folket, noe som har resultert i unødvendig død og lidelse.

I stedet for å undersøke og kaste lys over viktige saker og bekymringer, har de skjult og undertrykt den ene siden av historien og vridd den andre siden ut av alle proporsjoner. Jeg vet ærlig talt ikke om de noen gang vil komme seg. Selvfølgelig har de massevis av hjelp fra Big Tech, som undertrykker og skjuler alt som motsier den offisielle fortellingen, og sørger for at "Mockingbird"-pressen er alt du ser uansett hvor du ser.

Hvis du ønsker å bevare menneskeheten, ikke gi etter.

Det finnes ingen enkle svar på dette. Det finnes ingen løsninger som vil være smertefrie. Hvis du vil være fri, og sikre frihet for dine barn og barnebarn, så må du være villig til å være til bry og ukomfortabel på kort sikt. Du må fortsette å si ifra, hvor enn du kan, og fredelig nekte å etterkomme frihetskrøvende grunnlovsstridige edikter.

Du må innse at frihet ikke er gratis. Det er ikke gitt frivillig av de som ønsker å herske over de mange. Igjen og igjen, gjennom historien, har folk måttet kjempe på ulike måter for å få det, og kjempe igjen for å beholde det når det ble truet. Våre forfedre utøste sitt blod og ofret alt de hadde for at du kunne leve i en fri nasjon. Over tid ble den friheten sakte erodert, bit for bit.

Nå, sluttresultatet av å gi etter litt her og litt der er å stirre oss i ansiktet. Vi er nå nær ved å miste alt. Vi er nær ved å miste eierskapet over vår egen kropp, og når det går, hva har du igjen, egentlig?

Det er ikke engang et spørsmål om covid-jabbene er trygge eller farlige. Ideen om at du må få en medisinsk intervensjon for å "tjene" retten til å kjøpe melk eller se en film er menneskefiendtlig i kjernen.

Historisk sett var en slave en som ikke hadde rett til å avslå et krav fra sin herre. De hadde ingen kroppslig autonomi. Kroppen deres tilhørte deres herre. Uten kroppslig autonomi vil vi alle være slaver, enten vi kan identifisere vår herre eller ikke. I likhet med gamle slaver er vi også nær ved å miste retten til våre egne barn. Hva da?

Vi mister retten til å jobbe, ta utdanning, retten til å kjøpe mat eller få grunnleggende medisinsk behandling. Hva slags liv er dette? Er det denne typen verden du vil forlate til barna dine?

Det er ikke engang et spørsmål om covid-jabbene er trygge eller farlige. Det spiller ingen rolle. Selv om de var trygge for alle (og det er de ikke), er ideen om at du må få en medisinsk intervensjon - ENHVER medisinsk intervensjon - for å "tjene" retten til å kjøpe melk eller se en film rett og slett opprørende .

Det er menneskefiendtlig i kjernen. Så hvis du anser deg selv som menneskelig i det hele tatt, har du en forpliktelse til å handle deretter, og til å motstå, fordømme og nekte å etterkomme forsøk på å frata oss vår menneskelighet.

Kommentarer