En modig kvinne

Fra Breitbart
Tipset av Kirkehøyden

JK Rowling advarer politikere mot å bygge opp sinne blant kvinner på grunn av forsøk på å få dem til å tie i trans-spørsmål. 

Rowling sendte en streng advarsel til politikere på lørdag, og sa at kvinner er «opprørte og sinte» over den radikale transkjønnslobbyen som truer deres rettigheter og sikkerhet.

Rowling advarte politikere fra britiske politiske partier om at britiske kvinner ikke lenger vil tillate dem å «true og skremme dem fra å snakke offentlig om deres egne rettigheter».

Harry Potter - forfatteren tvitret at kvinner har blitt "opprørte og sinte på det døve øret vendt til sine velbegrunnede bekymringer" om farene ved radikal transgenderpolitikk, for eksempel presset for å tillate biologiske menn å identifisere seg som kvinner og få tilgang til dem, for eksempel garderober for kvinner.

Den engangshelten fra den britiske venstresiden fortsatte med å rope ut lederen av Arbeiderpartiet, Sir Keir Starmer, og anklage ham for å "offentlig feilrepresentere likestillingsloven, i enda en indikasjon på at Arbeiderpartiet ikke lenger kan stoles på med å forsvare kvinners rettigheter».

Denne anklagen kommer etter at Sir Keir, en tidligere hovedanklager, fredag ​​insisterte på at «transkvinner er kvinner», som han hevdet var nedfelt i loven om kjønnsgjenkjenning fra 2004 og likestillingsloven fra 2010 og var «loven i Storbritannia» – som Rowling bestrider.

Barneforfatteren ble påstått «TERF» – transekskluderende radikalfeminist – hevdet også at «kvinner organiserer seg på tvers av partigrenser, og deres besluttsomhet og deres sinne vokser».

Rowling antydet at motivasjonen hennes for å uttale seg om dette emnet kom fra de "utallige homofile" som har kontaktet henne fordi "som kvinner, er de - spesielt lesbiske - under angrep for ikke å ønske å bli redefinert og for å nekte å bruke ideologisk språk de finner støtende».


Rowlings dristige uttalelse kom som svar på nyheten om at Lisa Townsend, den valgte politi- og kriminalkommissæren for Surrey, ble av et lokalrådspanel funnet skyldig i å ha brutt retningslinjene for kontoret hennes etter å ha støttet en tweet fra Rowling som insisterte på at transkjønnede voldtektsmenn ikke er kvinnelige.
Den originale tweeten fra forfatteren hadde hånet skotsk politi som hadde tillatt en biologisk mannlig voldtektsmann med penis å identifisere seg som kvinne, med Rowling som svarte på nyhetene med en referanse fra George Orwells dystopiske roman fra 1984.

"Krig er fred. Frihet er slaveri. Uvitenhet er styrke. Den peniserte personen som voldtok deg er en kvinne", sa Rowling.

At Townsend refererte til denne tweeten førte til at tre menn rapporterte henne til Surrey Council.

"Det er ikke et "nisje"-problem, det er ikke "hysterisk" av kvinner å gå ut i gatene om det. Vi vil ikke akseptere denne gassbelysningen fra menn som fortsetter å fortelle oss at de er kvinner, eller fra de som aktiverer dem. #ISstandWithJKRowling”, hadde Townsend sagt.

En av klagerne var en lokal konservativ parlamentsmedlem, Crispin Blunt – som også er formann for den parlamentariske gruppen for alle partier for LHBT+-rettigheter – som fortalte Surrey Council at han trodde Townsend – også fra det konservative partiet – hadde «propagert farlige myter».

Etter dommen sa Townsend at det var «latterlig at en middelaldrende mannlig parlamentsmedlem skulle prøve å hindre meg i å snakke for kvinners rettigheter».

"Hvis du er en mann som foretrekker å bruke kjoler, vokse håret langt og du heller vil bruke sminke, er det flott. Du går for det, men det gjør deg ikke til en kvinne. Jeg har sagt det før, og jeg skal fortsette å si det. Det er slik et overveldende antall av mine velgere føler seg,” insisterte Townsend.

Siden hun uttalte seg mot den radikale translobbyen, har politiet og kriminalkommissæren rapportert at hun har mottatt 15 drapstrusler fra ekstremister.

Kommentarer