Hvor lenge skal vi gamble med vår sikkerhet?

Av Amund Garfors. 
Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix). 

I denne meget farlige tid, når alle alarmklokker ringer, alle de røde lys blinker og alle tegn viser at dette går den gale veien, ja likevel, så oppfører våre politikere seg som om alt er såre vel i kongeriket. Der nøytralitetspolitikk er skiftet ut med alliansepolitikk. Og som igjen fører til et engasjement som kan få meget alvorlig konsekvenser i et Europa som kan eksplodere i et eneste Armageddon, og hva tid som helst. Ja slik går det når vi har disse dårene både i regjering og storting, som sitter der handlingslammet og har tatt parti. Og det mens de sender av gåre dødelige krigsvåpen etter ordre fra EU. Livsfarlige våpen som skal brukes til kamp mot vår nabo i nord, Russland. Og det etter at vi allerede har fått flere advarende pekefingrer fra russisk hold.

At dette landet ved lov ikke har tillatelse via vårt lovverk til en slik dødelig eksport av våpen til stridende parter, i et tredje, nei det bryr ikke denne uansvarlige Støre-regjeringen seg særlig mye om. Og det gjør heller ikke dette såkalte diplomatiet under denne lite oppegående utenriksministeren Anniken Huitfeldt... Ja snakk om å være uansvarlig, selvgod, arrogant, overmodig og direkte totalt ubrukelig? For glemt er det at Norge er et lite, sårbart og totalt forsvarsløst land. Og med et forsvar som er en stor vits. Der noen kjerringer springer rundt og leker krig. Ja der de t.o.m klarer å senke sitt eget krigsskip... Slå den!

Og i tillegg har vi en sovende befolkning som er sløvet ned etter årevis med woke, sirkus & brød, feminisme og pride. Der de nekter å forholde seg til annet enn NRK, TV2, Aftenposten, Dagsavisen, VG, Dagbladet og resten av gammelmediene våre som er godt betalt for å holde kjeft. Ja for å lystre myndighetene. Og der globalistene, EU, WEF og NWO har tatt over det meste og styrer oss rett mot stupet.

Et land som med totalt ubrukelige politikere og undermålere som bare tenker på det "grønne skiftet", samt skifte ut sitt eget folk. Og som gladelig ofrer sin befolkning, sine unge damer og barn på MENA-kulturer, samt kostbar import av kriminelle. Ja disse dårene, de river seg nå i håret og skriker sin eder og sin forbannelse og sitt hysteri mot russerne. Mens de flokker seg i store klynger for å forsvare Ukraina, fordi behovet for å polere dobbeltmoralen og den giftgrønne glorien deres er blitt så enorm.

Ja disse "politikerne", disse woke-folkene, gudløse og æresløse som er uten det minste ansvar for nasjonen og kongeriket Norge, de er nemlig nå årsaken til det svake vesten som nå har fått panikk. Og der de alle plutselig skal ruste opp, i en tid der Putin nå anser oss som moden frukt, der innhøstingen står for døra. Ja, denne våronna, den kan bli blodig og lite hyggelig, også i dette landet...

Det er sannelig på høy tid, om det da ikke ikke allerede er for seint, til å kvitte seg med disse svikerne som har karret seg opp i de politiske posisjoner. Posisjoner og stillinger der de aldri burde ha vært eller hatt. For nå går løgnene og illusjonene i bakken så flisene fyker. Mens det hjelper svært så lite der våre egne fiender i regjering og storting og MSM, og ikke minst de som styrer oss fra Brussel har gått fra propaganda til handling. Handlinger som kan ble kostbare og svært dyrekjøpte erfaringer...

Ankenes 24/3-22   

Amund Garfors

DEMOKRATENE
Nordland

Kommentarer