Så glapp det både for Hadia og Globalistene

Av Amund Garfors. 
Foto: NTB. 

Ja, så måtte "Jihadia" gå av som både kommunalminister og første nestformann i AP! Jo, for det lå jo ganske klart i kortene, slik hun løy og bedro oss alle.

Visst er det bedre å trekke seg frivillig enn å få sparken... Men vi får nok aldri vite hva som skjedde på bakrommet i samtale med tåkefyrsten. Gahr Støre vil nok savne denne dama som tidlig ble satt inn på toppen i partiet av Gro H. Brundtland og resten av globalistene. En gjeng av antinasjonalister og som Støre også sjøl representerer. Der både idealisme og nasjonale føringer, EU-motstand og norsk tankegang, den kristne tro, vår kultur og gjerne også flagget skal bort fort alltid...

Å nei, Hadia, denne lumske slangen, hun trakk seg ikke før hun måtte. Der alle hennes krumspring ikke lyktes lenger. Og akkurat det, var nok et bevis og et sikkert tegn på at hun satte seg sjøl lagt framfor partiet. For dersom hun likevel hadde tviholdt på nestlederjobben, da ville det blitt fullt opprør innenfor Ap. Dette visste Gahr Støre veldig godt. Derfor ga han Tajik klar beskjed om å fjerne seg fra topp-politikken. Noe annet ville gitt Ap ubotelig skade!

Og dermed slipper vi heldigvis dette marerittet med å tenke på at vi kunne ha endt opp med en muslimsk statsminister, ja trolig bare foreløpig...

Det må nå liksom holde med en muslim og en iraner som stortingspresident på en måte? Men vi får håpe noen journalister har guts nok til å begynne og grave litt på han også. Denne lite sympatiske luringen som fortsatt har sitt iranske pass i behold... Og som er blitt nummer to i rang etter kong Harald. Nei, den fyren der, han ser ut som å være en enda større kjeltring enn denne pakistanske snella fra Pakistan, og med de triste kuøynene... Ja hvem vet, kanskje er de en haug kriminelle svindlere, hele den gjengen?

Jo sannelig, så har globalistene stått på og fått det til?  Det er bare utrolig hva de har klart på disse 50-55 årene siden den pakistanske okkupasjonen ble satt i verk, med god hjelp av våre egne godt betalt kjeltringer og landssvikere på stortinget, den gang som i dag. Jeg har brukt hele mitt liv til å advare og å fortelle sannheten om hvordan dette en dag vil ende. Men alt har vært fåfengt, nytteløst og som å slå hodet mot en murvegg...

Har ikke glemt hvordan Ap og med Hadia i spissen, sammen med et svikefullt media hamret løs på Trond Giske. En nokså skammelig operasjon som globalistene sammen med feministene sto bak. Og Giske, han klarte de å kvitte seg med i ledelsen, enda han var den mest dyktige og populære de hadde i sin stall. Nei, de fant ingenting på ham som kunne straffeforfølges. Men det som Hadia Tajik har gjort av ulovligheter, det kan jo føre til fengsel. Ja, bl.a det hun har gjort av skattesnyteri, falske dokumenter og en del millioner som hun ikke kunne redegjøre for.  Og det var jo planlagt helt bevisst!

Hun prøver seg med å bløffe og gjemmer seg bak "ungdommelig uforstand", "lenge siden" eller "mistolkninger av regler". Hun som er utdannet jurist burde vel vite bedre? Men jeg kaller det for rent skattesnyteri, noe som stortingspolitikere og partitopper burde holde seg unna, da de i det minste bør gå fram som gode eksempel. Noe de slettes ikke gjør! Og bare for å ha det sagt, nok en gang; Muhammedanerne har absolutt ingenting med å blande seg inn i norsk politikk! For de vil oss ikke vel. De samarbeider med globalistene for å ødelegge vårt land. Der de gjerne vil påføre oss islamsk styresett og et helvete på jord!

Ja, jeg måtte bare le da jeg så Hadia på TV, der hun holdt sin avskjedstale etter at hun endelig måtte innse at slaget var tapt, også som nestleder i AP, der hun uttalte følgende: "At jeg nå fratrer som nestleder, endrer ikke min drivkraft for å bidra til nødvendig politisk forandring for landet", sier hun.

Ja den forandringen skulle jeg gjerne vite mer om...?

Hva slags politikk er det hun mener er så viktig for dette lille sårbare landet vårt? Er det svenske tilstander hun ønsker seg? Eller er det hennes tidligere store ønske om at alle landets skoleelever burde få hver sin Koran? Eller er det enda flere sosialklienter og dysfunksjonelle borgere fra shithole-land hun ønsker velkommen til Norge? Kanskje hun også mener at landets oppløsning ikke går for nok? Og trolig skal ha langt flere muslimske asylsøkere hit? Og der universielle rettigheter skal gjelde for en hver utenlands sosialklient som setter setter sine bein på norsk jord?

Vi har lenge sett hvor stygg og oppfinnsom hun kan være med å kvitte seg med politiske motstandere, der hun også fikk god hjelp av Gahr Støre og mange journalister. Ja for å radbrekke Trond Giske og gjøre ham til en politisk uspiselig person, grunnet noe kvinnfolk-tøv. Og som disse feministene klarte å stemple på ham. Men de burde heller gått etter Tajik som hadde solide riper i lakken. Ja, som hun hadde påført seg sjøl over en rekke år. Men hun ble vernet og hun ble beskyttet, fordi store og viktige oppgaver ventet henne...

Heldigvis gikk det ikke slik de hadde håpet. Og takk Gud for det, som greip inn i siste time!

Ankenes, 8/3-2022.

Amund Garfors

Demokratene
Nordland

Kommentarer