Nå kommer konsekvensene

Tipset av Amund Garfors. 

Nylig utgitte dokumenter viser at pfizer jab har 1291 potensielle bivirkninger. 

I begynnelsen av desember avslørte en banebrytende artikkel av vanlig DTNZ-spaltist Dr. Guy Hatchard en forbløffende økning i antall uønskede hendelser for Pfizer mRNA-medisiner som ikke tidligere var kjent for offentligheten.

Den artikkelen vakte betydelig global interesse da, og fortsetter å være DTNZs mest leste gjennom tidene.

Nå er det offisielt, men mye verre enn noen noen gang kunne ha forestilt seg. Etter å ha blitt tvunget av en dommer til å frigi data fra kliniske studier i januar i år, har en samling av 55 000 dokumenter nettopp blitt utgitt som viser hele 1291 bivirkninger som potensielt kan være forårsaket av Pfizer-produktet. US Federal Drug Administration hadde tidligere forsøkt å holde denne informasjonen hemmelig til år 2096.

Som rapportert av journalist Emerald Robinson:

«Covid-vaksinene burde aldri vært godkjent. Dette var åpenbart helt fra begynnelsen da dyreforsøk ble hoppet over i Trump-administrasjonens skjebnesvangre «Operation Warp Speed». Og nå er det unektelig sant. Vi har de kliniske dataene, og det er forferdelig.'

Hun fortsetter:

"Den amerikanske regjeringens egen database, Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS), har over 1 million rapporter om "uønskede hendelser" til de nye vaksinene - med 24 000 hendelser oppført som "død." Pfizer var klar over mer enn 158 000 "uønskede hendelser" da de ba om godkjenning fra FDA. Folk hadde alvorlige problemer etter å ha tatt Pfizer-vaksinen, og Pfizer visste det før de søkte godkjenning for sin vaksin.'


Spørsmålet er nå hvor mye av denne informasjonen Ardern-regjeringen visste da den godkjente Pfizer-produktet for nødbruk? Til tross for at de hevder å være 'New Zealands mest transparente regjering noensinne', har detaljene i alle Pfizer-forhandlinger og til og med selve leveringskontrakten blitt holdt borte fra offentligheten. Så vidt DTNZ kjenner til, har alle OIA-forespørsler om Pfizer-kontrakten blitt avvist.

Videre viser Emeralds rapportering og nylig utgitte kliniske data bare de kjente bivirkningene fra forsøk og det store antallet potensielle bivirkninger. De langsiktige effektene er ukjente, og ifølge den fremtredende australske immunologen professor Nikolai Petrovsky, fordi bruken av mRNA-teknologi i vaksiner er i sin spede begynnelse, vet ingen hva langtidseffektene vil være.

Kan regjeringen i New Zealand fortsette å si at disse vaksinene er "trygge og effektive"? Et bilde dukker opp, basert på vitenskapelige data, som tyder på noe annet. Det store antallet uønskede hendelser for Pfizer-jab, både i forsøkene og i bruk, dverger de tradisjonelle vaksinene. Når det gjelder effektivitet, har Dr. Hatchard nylig hevdet at det er sterke bevis som viser at Omicron påvirker de vaksinerte proporsjonalt mer enn de uvaksinerte.

Kommentarer