Hater eller frykter Erna Solberg ytringsfrihet?

Av Dan Odfjell. 
 
Erna, som statsminister, var i hele 8 år tydelig på lag med venstresiden i medie-politikken, en mediepolitikk som er ideologisk preget og tildekkende. På sin vakt forlenget hun helt frivillig åremålskontrakten med Thor Gjermund Eriksen - en tidligere aktiv SVer - med en ny 4-års-periode. Eriksen ble kløktig påsatt som NRK-leder av Ap like i forkant av valget i 2014 for, med maksimal kraft, å kunne bruke statsinstitusjonen til å fremme venstresidens politikk. Partiet Høyre var, før Ernas epoke, et klart borgerlig parti. Men hva har skjedd? Har "Jern-Erna" skiftet side, med eller uten sitt eget parti på slep?  
 
Arbeiderpartiets indoktrinerende, subsidierte "mangfolds-medier" ble bare videreført, og Erna sanksjonerte at NRK heretter skal finansieres over skatteseddelen i stedet for å være abonnentsbasert. Seiler derved Erna under falskt flagg? Ja, det kan hevdes fordi ytringsfriheten er selve grunnvollen for et sant demokrati som nå aktivt sensureres vekk. Og Erna benyttet NRK som mikrofon-stativ for å nedverdige USA, dvs vår viktigste allierte med dets president Donald Trump. Unødig, uklokt og udiplomatisk, med USA som den eneste som kan forsvare vårt nå forsvarsløse land. Erna la ikke to pinner i kors til norsk forsvar, dessverre feminint omgjort nær ubrukelig blitt. 
 
At venstresiden hater og frykter ytringsfrihet, kommer godt frem i USA, omtalt av Erling Marthinsen på document.no 27/4/22 med overskriften «Hvorfor frykter de Elon Musk?» At Musk har kjøpt Twitter og vil privatisere selskapet, skaper panikk for at Trumps konservative stemme (som har fått rett i det meste) igjen skal kunne nå ut til folket direkte. Twitter nektet ham adgang, altså udemokratisk sensur. Det gir varsler om en autoritær, totalitær verden som gjennom sin kontroll ikke fremmer den lille mann og kvinnes interesser. 
 
Vi aner forklaringen på hvorfor sensur passet Erna på en prikk. Som globalist hadde hun noe å skjule, unasjonalt på lag med Jonas Gahr Støre, bak kulissene. Innvandringspolitikken var en viktig ting. Men Erna demonterte også landets selvstendighet ved å fremme seg selv, EU, FN, ja resten av verden. Uhørt var det da hun på en konferanse i Tyskland for åpen mikrofon indikerte at Norge tilhørte hele verden; at nordmenn ikke hadde mer rett til eget land enn enhver annen verdensborger. Snakk om svik som trengte NRK-sensurering. Og Ernas venninne, Angela Merkel, er nå gått ned i historien som en Europa-døder. 
 
Jeg kunne nevne hennes uforståelige Marrakesh-traktat (fremdeles ikke forklart) og annet, men begrenser meg her til Acer-ulykken. Våre høye strømpriser viser folket bare «tippen» av uforstanden. Hva våre elite-politikere representer, det greier jeg knapt å forstå som annet enn en slags hypnotisert transetilstand. Men for dem personlig må «transen» sikkert være meget lønnsom, ellers ville de neppe holdt på? Uten folkeavstemnings-mulighet er folket gjort sjakk matt. Det synes folket ikke å forstå, nettopp takket være Aps og Ernas nå felles og skamløse mediepolitikk. 
 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer