Noen tanker etter årets 17de mai feiring

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix.
Av Amund Garfors. 

Nok en 17de mai-feiring og en nasjonaldag er blitt feiret fra sør til nord. Og atter en gang må jeg bare innse at vårt fedreland er i fare og vil aldri bli det landet som det en gang var. Et godt land og som vi en gang hadde for oss sjøl.  Ja den gang man følte glede over å være nordmann og ha et land som vi kunne kalle for vårt. Selv om disse værmelderne på NRK og TV2 gjør så godt de kan, for å minne oss daglig og sier "landet vårt" når de står der på skjermen. Men dette er nok noe de har fått beskjed om å si, for at vi skal fortsatt skal la oss lure til å tro at dette landet er vårt. 

Nei, Norge er dessverre ikke vårt. Landet skal nå deles med minst 150 andre nasjonaliteter og land. Og når jeg så dette barnetoget som gikk der framfor slottet på den 17de mai, så slo det meg at vi har fått noe skremmende og fremmed inn i landet. En helt annen mennesketype, og som neppe vil bringe noe godt med seg. Alle disse forferdelige påkledningene i svart, med hijab og tildekte ansikt, der disse importerte menneskene ikke viste verken respekt, glede eller takknemlighet overfor et land som har latt dem bosette seg her. Og deer man bare føler vemmelse, angst og forbannelse.

Og borte på Karl Johans gate, på stortingets balkong, der sto det en iraner, en shia-muslim,  i noe merkelig klær og en svart hatt,  stortingspresidenten himself,  Masud Gharahkhani, sjefen i stortinget og som skal etterforske tidligere juksemakere.  Ja han viftet med et stort  norsk flagg og så ganske så lite norsk ut som der han sto i timevis og viste seg fram. Hvordan den mannen med en så kort fartstid i stortinget kunne havne i en slik viktig jobb, ja som nummer to i rang, etter kongen, det er for meg helt ubegripelig. Og noe som trolig er bestemt fra utlandet. En skam og en skandale som kommer til å hvile over dette landet som trolig nå har sett sine beste dager.

De som tror at det som skjer i Norge i 2022 er tilfeldig, de bør snarest koble inn hodet, begynne å tenke og ikke lenger leve i en drøm. For det er nemlig noen som ønsker å destabilisere Norge. Og det begynte fra dag en, da denne ufordragelige kjerringa Gro H. Brundtland, førte oss inn i EØS og Schengen. Og der de som kom etter henne, bare har kastet enda mer bensin på bålet for å få bort denne nasjonen. 

Vi er mange som jevnt og trutt i årevis har skreket oss håse, ja som igjen og igjen har advart mot den pågående befolkningsutskiftingen ikke bare i Oslo, men i hver eneste større by i landet. Dette ser vi nå tydeligere  og tydeligere for hvert år, særlig under nasjonaldagen, der  ingen lenger kan nekte på at nordmenn er et folkeslag som skal skiftes ut. Skiftes ut med helt ande mennesketyper. Og fram til nå, så har myndighetene og politikere valgt å plaffe løs på oss budbringere, og kalle oss for alt det onde som de kan finne på.

Ja, det har sine sosiale, økonomiske, sikkerhetsmessige, fysiske, psykiske, sosiologiske, kulturelle og etiske sider ved å skifte ut en hel by sin befolkning. Enhver form for samhold, trygghet og glede forsvinner for de gjenværende sjeler som er blitt lært opp til å se på byen som sin. Ja hvor man kan være trygg og ikke behøve å bevæpne seg i det offentlige rom. Nordmenn flest har ikke den erfaringen som kreves for å takle tilstander som man opplever i shithold-land. En skremmende multikultur som nå også har inntatt Norge. Ergo fortsetter flukten fra Oslo og andre storbyer, uten at folketallet i byene minker noe større av den grunn.

I årevis har jeg hevdet at vår tid, vår kultur og vår kristne tro er på hell.  Og er satt under press av en multikulter som våre sinnssvake politikere bruker 300 milliarder kroner på i året, som betaler dyrt for landets og folkets undergang. Jo, de bruker de skarpeste hoder og de beste verktøy for å underminere denne nasjonen. De vet å bruke sin makt mot folket. for hadde folket fått sagt sitt i en folkeavstemning, så hadde landet aldri sett ut slikt det nå gjør. Og her sitter vi, som en gjeng brekende sauer, og tillegger politikere dumskap og naivitet, fordi grensene står vidåpne for en massiv import av ukultur, undergang og forfall når man ser et tiår eller to framover.

At dette er en villet utvikling, det har jeg vært klar over lenge. Det er mye uvitenhet om masseinnvandringen og utskiftingen av det norske folk. Man unnskylder hele tiden politikerne med  at de er idioter og som ikke forstår hva som foregår. Sannheten er at det er velgerne som er idioter! Fordi de ikke forstår eller vil forstå at våre skammelige og uansvarlige politikere bare oppfører seg som papegøyer, tar ordre fra FN og Brussel. Og der de sjøl trolig også ønsker denne utviklingen.

De unge som er født på slutten av 90-tallet skal i løpet av de neste 10-15 år sette egne barn til verden. Noe de i mindre og mindre grad vil gjøre. Begrunnelsen for denne vegringen varierer. Og blant de mest ekstreme er de unge kvinnfolkene som ikke vil sette barn til verden. Og det grunnet dommedagssektene sine klimakrisepropaganda som svelges lett og hvor mange har mistet troen på framtida. Og jo færre nordmenn som fødes, jo flere fødes av de importerte fra MENA-land. Og som ikke akkurat er overbegeistret for oss nordmenn.

Den gedigne forløyetheten, hvor bra alt skulle bli,  med denne skremmende multikulturen. Og benektelsen fra vårt kollektive maktapparat for å tilsløre konsekvensene av en like så villet som totalt feilslått politikk gjennom et halvt århundre, det vil bli stående som en skamplett for alltid.

Og der det bør reises et monument over et "demokratisk" maktapparat som heller angriper og undertrykker ytringsfriheten. I stedet for å forsvare sine borgere mot ei skremmende tid som kommer. Ei tid som ikke vil bli veldig festlig!

Ankenes, 18/5 2022.

Amund Garfors

Demokratene
Nordland

Kommentarer