NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

mandag 23. mai 2022

Ordet «mangfold» lemfeldig til bruk

Av Dan Odfjell. 
 
Arbeiderpartiet bruker ordet «mangfold» til ensidig fordel. De omtaler sin politikk og fremmed  innvandring som en god ting, implisitt et ønsket mangfold... Det samme ordet ble brukt da Ap rundlurte Høyre og argumenterte for statlig mangfold-finansiering av norsk medier. Men se, vi fikk det tvert motsatte. Retorisk derfor, er et «mangfoldig kriminelt miljø» en ønskelig ting? Ordet mangfold er grovt misbrukt og misvisende. Er, for eksempel, svenske mangfolds-tilstander oss her i Norge ønskelige? En norsk politisk grovt tildekket svensk virkelighet..
 
Riksmediene er Ap´s medløpere. Deres fortielser er langt verre enn deres løgner. De fratar oss med vitende vilje et bevisst troverdig forklarende verdensbilde. Knapt rapporterer de noe som går dem seg og venstresiden imot, for å si det enkelt. Og sjelden omtales Ap-politiker-ministre negativt - selv ikke Anniken Huitfeldt. Dem som latterliggjøres og hetses rent generelt, er nær alltid på motsatt side. Og tenk, likevel later de frekt som om vårt land er demokratisk og med stor ytringsfrihet. Det er en stor løgn; det kommer jeg i mitt siste avsnitt i dag tilbake til.
 
Pampene, her som ellers i verden, velger vanligvis seg selv... I Norge under dekke av et såkalt representativt demokrati. Partiene blir bevisst og meget sjenerøst statsfinansiert, til fordel kun for de største partiene, selvfølgelig, disse til de reneste maktpyramider av karrierepolitikere gjort; god «butikk» mye likt ellers i verden. Men spesielt selvfølgelig gjelder det de helt autoritære landene. Også stortingsrepresentantene er arrangert velfødd - med lojalitet til partiene som velger og utpeker dem, mest for og med møteplikt, et staffasjetype demokrati.  Men normalt har representantene meget god tid til annet arbeide på si.. Representantene er altså ikke valgt av folket, det er problemet, de er snedig utvalgt av parti-pampene. 
 
Dette er ikke lenger et reelt folkedemokrati, det er et utkrøpent system gjort i gavnet til nær ingen nevneverdig forandring.. Etter åtte år med globalisten Erna Solberg har vi fått globalisten Jonas Gahr Støre, knapt det heller til forandring. Og til neste valg bytter de plass igjen til den fortsatte, samme falske og ødeleggende fedrelandskursen? De små partiene nektes på allslags vis i å komme offentlig til orde. Partisystemet finansieres utspekulert med et fast, generøst beløp per stemme oppnådd, som gjør de store partiene mektige, mens de små får smuler og forblir avmektige. Systemet er utvilsomt bevisst slik, ingen forstyrrelse, takk.
 
Et folkeopprør er umuliggjort akkurat som i den gamle Sovjetunionen ved kontroll av mediene den gang med det gamle, fullfinansierte Pravda i spissen. I Norge har vi propaganda-roperten NRK, finansiert av de norske skattebetalerne - alle andre, lavt eller ikke beskattede, er gratispassasjerer, og de stemmer normalt sosialistisk. Dette er et rigget system og et gigantisk politisk skuespill regissert av godt betalte byråkrater, som vet på hvilken side av brødskiven smøret skal. Mens Ola og Kari og oss andre folk flest blir stresset og flådd helt unødig. Sist vinter med skyhøye strømpriser mens staten håvet  inn enormt med penger. Som går til havarerte  "månelandinger" og til ulønnsomme havvindmøller og til CO2 lagring i jordskorpen.
 
Det ser faktisk ut som det gjelder å bruke flest mulig milliarder og hurtigst å kunne glorifisere våre elitepolitikere for deres store humanistiske godhet (ved våre penger..) og deres velkjente "investeringsdyktighet" helt siden Jernverket i Mo i Rana.. Mens sannheten er at mesteparten av pengene nå går i de feile lommene, inkludert politiske medløpere i byråkratiet og ellers, inkludert NGOer tilknyttet den ideologiske staten - iallfall er den slik bemannet...

Et tappert forsøk på å forandre den unasjonale kjøre-retningen gjorde Ole Jørgen Anfindsen forgjeves med boken, "Selvmordsparadigmet", allerede i 2010, som presist beskrev den skjeve veien politikerne vil forlede og tvinge oss. Men Anfindsen ble raskt og brutalt slått til marken av den dype statsmakten ledet av Ap, og konverterte senere til Islam kanskje i fortvilelse eller hva, ikke vet jeg.
 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant