Den fjerde industrielle revolusjon

Fra P54. 

En liten smakebit av hva Klaus Schwab ser for seg i sitt "Great Reset":

Grunnlegger av World Economic Forum (WEF) Klaus Schwab ønsker å skape en verden der mennesker er koblet til skyen, i stand til å få tilgang til internett gjennom hjernen. Dette er hva den fjerde industrielle revolusjon handler om - sammenslåingen av mennesket og maskin. Slik vet vi, uten tvil, at transhumanisme er en del av "The Great Reset"

Å være koblet til skyen betyr selvfølgelig også at hjernen din ville være tilgjengelig til folk som kanskje liker å tukle med tankene, følelsene, troen og oppførselen din, og det er også en del av planen. De ønsker absolutt å kunne kontrollere tankene dine, følelser, tro og atferd, fra innsiden.

Transhumanisme innebærer også selektiv avl av fysiske kropper ved bruk av kunstig livmor i stedet for mennesker. Allerede har kinesiske forskere brukt CRISPR teknologi for å lage de første genredigerte babyene (født i 2018). De har også utviklet en AI barnepikerobot for å ta vare på embryoer som vokser i en kunstig livmor. Som rapportert av Futurism:

"Systemet kan teoretisk sett tillate foreldre at en baby vokser i et laboratorium, og dermed eliminerer behovet for et menneske til å bære et barn. Forskerne går så langt som å si at dette systemet ville være tryggere enn tradisjonell barnefødsel.»

For de fleste vanlige mennesker høres en fremtid med designerbabyer som vokser opp i kunstig livmor, hjerne-til-sky-tilkobling og opplasting av tankene til en datamaskin mer ut som en formålsløst mareritt enn utopi- transhumanistene prøver å fremstille det som. Schwab snakker imidlertid som om vi ikke har noe valg i saken. «Fremtiden bygges av oss» fortalte han WEF-innsiderne på møtet i Davos i 2022. Og dermed basta.

Fremveksten av anti-humanisme

Noe av hvorfor Great Reset-tilhengere virker så adskilt fra menneskelivet, er fordi de er det. De fleste normale mennesker tror at mennesker er suverene vesener som er frie av guddommelig autoritet. Teknokrati ser derimot på mennesker som en naturressurs, ikke annerledes enn fra en oljeforekomst eller husdyr, og de skal brukes som sådan.

Mennesker kan være mer eller mindre effektive enn en robot, for eksempel, avhengig av jobben de utfører, og effektivitet trumfer menneskeheten. For å minimere problemer innenfor dette menneskelige ressurs styringssystem, må det være maksimal etterlevelse (underkastelse) med minimal innsats, og det er her sosial ingeniørkunst gjennom mediepropaganda (hjernevasking), sensur og AI kommer inn.

For det meste, når det er fullt implementert, vil kontrollsystemet være helautomatisert, med direkte forbindelse til hjernen din. Tro kan endres fra den ene dagen til den andre med en enkel programvareoppdatering, automatisk lastet ned og installert fra skyen. Det er deres drøm, og vårt mareritt.


Kommentarer