NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

mandag 13. juni 2022

Hvorfor vil noen destruere nasjonalstaten?

Av Dan Odfjell. 

Dog, ikke de som vil Norges beste, som har patriotismen og dugnadsånden i seg og som ønsker et reelt fungerende, norsk felleskap, ikke et allverdens fellesskap som opplagt blir til kaos. Valgte Erna Solberg, en av globalismens fremste representanter i vårt land, tidlig å stile mot en internasjonal karriere? Tilsvarende Gro Harlem Brundtland? Dessverre, relativt få snakket imot Ernas store EU-blindhet og hennes internasjonale naivitet som statsminister. Hun uttalte sågar offentlig at nordmenn ikke hadde en spesiell rett til å bebo sitt eget land - fremfor helt fremmede.. Men hvorfor forholdt du deg passiv til slikt tøys, Jonas Gahr Støre? Eller er dere samstemte i denne ikke-norske politikken - eksemplifisert med eksempelet Sverige? Som er til et uregjerlig nordisk mareritt blitt. Alt dette, for Norge, det er nå mer enn bekymringsfullt blitt.
 
For oss nordmenn flest, hva godt kan komme ut av en slik unasjonal og skammelig, ja oss drevet i en stadig mer  totalitær retning? For det totalitære «politisk korrekte» er presist hvor den nåværende kjøreretningen ender opp, slettes ikke et fortsatt demokrati. Dette siste er også dårlig skjult av World Economic Forum (WEF), nemlig «milliardærenes» globale fellesorganisasjon i Davos, tidligere med Barth Eide som direktør. Som kjent, WEF er igjen tydelig på lag med det korrupte FN og deres Agenda 2030 samt dets «aspirerte» verdensregjering. Som herved gis det utfordrende vel klingende «arbeidsnavnet» den «Nyføydale kommunistiske verdensregjeringen». WEF omtaler selv dette som Den 4de Industrielle Revolusjonen, som lover oss alle fattige, men lykkelige. Tro det den som vil, men vær sikker: Udemokratiske maktmennesker vil ta kontrollen. 
 
Alt henger sammen med alt, og farvel Norge, sier jeg. Den som leder an for WEF og denne verdensregjeringen heter Klaus Schwab, og han erklærte under Davos sammenkomsten nylig, til sine rike og/eller mektige disipler, at fremtiden bestemmes i denne salen.. Nei, dette er humbug med Børge Brende nå glisende overalt, som WEF- president. Schwab har smisket og sanket de innbilske og lett flatterte rundt seg i årevis, mange norske, både politikere og næringsdrivende inkludert. Og han mener tydelig at «tiden nå er kommet» dvs med det velvillige ødeleggende Biden-regimet, samt FN og en del superrike USA-globalister på lag. For mange av de sistnevnte synes å tjene på en «flat verden» til konsolidering av formuer og til fortsatt utbytting; kanskje Kina også. Men i så fall blir det Kina som bestemmer det meste i en verdensregjering - som de lett «kjøper» seg makt over, som ellers.
 
Krigen i Ukraina er USA drevet mot Russland og hjelper kanskje de allerede rike, men knapt andre. For Europa er konsekvensene av krigen voldsomt negative; det uten at Joe Biden forstår eller synes å bry seg. Kanskje passer det USA sågar med et svakere Europa? Uansett, aller best passer det Biden-regimet å ta vekk oppmerksomhet fra sine mange hjemlige og selvskapte problemer. Samt det å kunne skylde på Ukraina-krigen for den rekordhøye inflasjonen og annet, altså Verden vil bedras. Nato dirigeres nå av USA hensynsløst, men innen EU er interessemotsetningene økende, og flere og flere ser på Ukraina presidenten Zelenskys som uansvarlig. Hans egne bør stoppe ham før hele landet tapes. Russland kan neppe senkes.. Og Nato er en forsvarsorganisasjon, ikke ment til å angripe Russland med. Den senile Biden synes ikke å ha fått det, og mangt annet, med seg; han selvskader sitt USA.

 En vill degresjon falls meg inn, Stoltenberg har en mulighet, en opsjon til selv å kunne påvirke denne vanvittige stedfortreder krigen: Han kan trekke seg som Nato generalsekretær med begrunnelsen de enorme og unødige menneskelige lidelsene. Samt at han - faktisk med rette - kan betrakte Ukraina-oppdraget (et ikke-Nato land) som uforenelig med sitt og Nato´s forsvarsmandat. Han er ikke forpliktet til hva som helst, for han må ha gjennomskuet USA-falskhet samt Europas store økonomiske fallhøyde. Slik kunne Stoltenberg ha gjort et navn for seg selv i Nato´s historiebøker og mer til.  Kanskje naivt, jeg tror en resignasjon kunne hjulpet til en tidligere fredsavtale enn noe annet, et bidrag til å gjenvinne sunn fornuft i Europa. Dette kan bare ikke fortsette, og Zelenskys trenger hjelp fra sine egne til å måtte frem forhandle en våpenhvile.
 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant