NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

torsdag 16. juni 2022

USA har sluttet seg til rekken av shithole-land

Biden-regimet har gjort USA til latter. Ikke at USA ikke allerede var en lattersak, men nå, oh boy!, ler til og med patrioter.

Du vet de sanksjonene som kom til å ødelegge Russland?

Vel, Bidens sanksjoner økte russiske oljeforsendelser og inntekter med 300 000 fat om dagen som rapportert av Wall Street Journal, og doblet prisen på bensin til amerikanere som rapportert av American Automobile Association.

Dette skriver forfatteren Dr. Paul Craig Roberts, en ledende amerikansk politisk økonom, styreleder for The Institute for Political Economy , tidligere assisterende redaktør av Wall Street Journal og en jevnlig bidragsyter til Herland Report.
Du vet alle de stridsvognene og våpnene som er lovet for å fremskynde Ukrainas nederlag av Russland, vel, beklager, russerne forsyner oss ikke med titanet som er nødvendig for panserrustning.
USAs regjering er så dum og inkompetent at Washington idioter ennå ikke forstår at ved å bli involvert i Russlands begrensede intervensjon i Øst-Ukraina, tidligere en del av Russland, gjør Washington mer enn å gjøre Vesten til stridende i konflikten og dermed, potensielle mål.
Folket i Washington må være de dummeste i verden. De overbeviser Russland om at hennes mål om å demilitarisere og nøytralisere Ukraina krever erobring av hele landet, ikke bare å ødelegge den ukrainske hæren som er sendt for å gjenerobre de to utbryterrepublikkene i den russiske Donbass-regionen.

Med andre ord, ved å blande seg inn i konflikten med håp om å få Russland i en Vietnam-lignende situasjon, overbeviser Washington Kreml om at Russland ikke kan nå målet sitt uten å erobre hele Ukraina.

Stilt overfor denne oppgaven er det usannsynlig at Russland vil bruke en gå-sakte-redd-sivilbefolkningens krigspolitikk. "Apokalypsens ryttere galopperer fremover," advarer Dmitrij Medvedev, nestleder i Russlands sikkerhetsråd, men Washington er ikke i stand til å høre noe som høres ut som sannhet.

Med Russland styrket av vestlig inkompetanse, har Washington vendt våpenet mot den republikanske ledende kandidaten for guvernørskapet i Michigan.

Ryan Kelley, ledende i meningsmålingene, ble slått ut av løpet da demokratene fikk sin politiserte FBI til å arrestere ham for «opprør» i den falske fortellingen om «6. januar»-komplottet til Trumps hvite overherredømme som hadde til hensikt å styrte den amerikanske regjeringen, ikke med våpen eller væpnet makt, men ved å ta selfies av seg selv sittende i Nancy Pelosis stol.

For de våkne demokratene er noen få mennesker som vandrer rundt i Capitol alt som skal til for å styrte den amerikanske regjeringen Unipower. 

I de søramerikanske bananrepublikkene er tidligere presidenter utsatt for å bli arrestert av sine etterfølgere. I store deler av verden er regjeringen bare et sted hvor interessegrupper kjemper om makten, og som det sies, alt er rettferdig i kjærlighet og krig.

Ved å arrestere en politisk kandidat for å hindre ham fra å bli valgt, har USA nå sluttet seg til denne tredjeverdensgruppen. De nazifiserte demokratene har satt skriften på veggen for de tøffe republikanerne.

Shithole Countries: Demokratene misbruker sin lovgivende makt ved å gjennomføre «høringer» om at president Trump og hans støttespillere er skyldige i oppvigleri ved å forsøke et opprør.

Faktisk lyttet Trumps tilhengere til Trumps tale en mil eller mer unna ved Washington-monumentet, da den påståtte «opprøret», en FBI-orkestrert begivenhet, fant sted ved Capitol.

Bloomberg "News", en ledende løgnfabrikk, demoniserer patriotiske amerikanere som opprørere som forsøkte et kupp.

Vær sikker på at du forstår tullet i anklagen.

Amerikanere som kom til Washington for å vise sin støtte til en presentasjon for Kongressen av bevis for at demokratene stjal valget fra Trump, har blitt arrestert som «opprørere».

Det var ikke nok «opprørere» ved Capitol til å styrte en McDonalds hamburgerrestaurant.

Selv om Capitol hadde vært okkupert av folk som nektet å forlate, hvordan vil det å okkupere en bygning være et kupp?

Hensikten med den orkestrerte "opprøret" var å bryte opp og forhindre presentasjon av bevisene for et stjålet valg til kongressen, noe orkestreringen lyktes i å gjøre.

Å observere godtroenigheten til amerikanere, demokratene og horemediene som betjener dem har gjort støtte til en etterforskning av valgtyveri til et "dødelig forsøk på å blokkere maktoverføringen" og til et "kuppforsøk" som var "den blodige kulminasjonen av en syvdelt plan som begynte før valget i 2020 – en plan som til slutt ble flyttet frem av én person» – Donald Trump.

Vel, Trump glemte å bevæpne troppene sine, og han samlet dem på feil sted. 99 % av de rasistiske Trump-beklagerne var samlet for langt unna til å delta i kuppforsøket.

Om forfatteren

Dr. Paul Craig Roberts er styreleder for The Institute for Political Economy , tidligere assisterende redaktør av Wall Street Journal, og en velkjent forfatter av mange bøker. Han er også en jevnlig bidragsyter til nyhetssiden Herland Report samt TV-intervjuene The Herland Report på YouTube . Han har hatt karrierer innen stipend og akademia, journalistikk, offentlig tjeneste og næringsliv. Han har blitt tildelt Treasury Department's Meritorious Service Award for "hans enestående bidrag til utformingen av USAs økonomiske politikk."