Den skjulte historien til det demokratiske partiet

Av P54. 

Det demokratiske partiet fremstiller seg selv som folkets parti, fullt av medfølelse, hjelp og økonomisk støtte. Det demokratiske partiet har imidlertid vist en historie full av undertrykkelse, rasisme og død. Dette er en historie om det demokratiske partiet i Amerika som ikke blir undervist på skoler eller i venstreorienterte nyhetsmedier. Jeg presenterer det her slik at du kan være mer informert.

Begivenhetene i 2020 har rystet amerikanerne til kjernen. Hvordan kom vi hit? For å svare på spørsmålet må vi undersøke vår nasjons fortid, lære av feil og finne løsninger på problemer vi står overfor i dag.

Det demokratiske partiet har en rasistisk historie. Selv om dette ikke er omstridt, har de gått langt for å skjule det, ved å slette det fra lærebøkene og erstatte det med villedende propaganda.

Ikke desto mindre er det godt dokumentert, det er til og med et 13 binds sett med kongressundersøkelser i Library of Congress fra 1872, med tittelen: Report of the Joint Select Committee to Inquire into the Condition of Affairs in the late Insurrectionary States, som beskriver de demokratiske partiets historie og deres tilknytning til KKK.

For det første er det viktig å påpeke at å rette oppmerksomheten mot det demokratiske partiets rasistiske historie ikke er en kritikk av demokratiske velgere. De er godhjertede mennesker, som bare ønsker et bedre liv for familiene sine og for sine medamerikanere.

Det er heller ikke en støtte til det politiske Høyre. De fleste republikanske politikere i dag er marionetter, som står i gjeld til spesialinteresser, de er i Washington for rett og slett å nyte statusen sin.

Verdige sitater
  • «Det demokratiske partiet ble dannet rundt valget av Andrew Jackson i 1828. Plattformen var hovedsakelig negativ i den forstand at den var «mot» store regjeringer og progressive reformer – som avskaffelse av slaveri. I stedet presenterte den seg selv som forkjemperen for «individuell frihet» – og startet med friheten til å eie slaver.» https://socialistrevolution.org/a-short-history-of-the-democratic-party
  • "...hver segregeringslov i USA, fra 1880- til 1950-tallet ble vedtatt av en demokratisk lovgiver, signert av en demokratisk guvernør, håndhevet av demokratiske tjenestemenn, og det er ikke et eneste unntak fra denne regelen ... Demokratene var partiet av slaveri, av segregering, av å grunnlegge Ku Klux Klan, av å gjenopplive Ku Klux Klan, av raseterrorisme og av motstand mot borgerrettighetsbevegelsen på 1960-tallet. Motstanden mot borgerrettighetsloven fra 1964, stemmerettsloven fra 1965, lovforslaget om "fair housing" fra 1968 kom hovedsakelig fra det demokratiske partiet, og det er et faktum.» (Dinesh D’Souza, mars 2019, Stanford University. https://www.wayoflife.org/reports/the_democratic_party_is_the_party_of_slavery.php


History of the Democratic PartyTIMELINE OF DEMOCRATIC PARTY History of the Democratic Party


1829 - Det demokratiske partiet blir grunnlagt på en plattform for individuelle rettigheter, statssuverenitet og pro-slaveri.

1830 - Den demokratiske presidenten Andrew Jackson oppretter Indian Removal Act, som tvang urfolk til å forlate hjemlandet. (Trail of Tears)
1854 - Det republikanske partiet blir grunnlagt, på en anti-slaveri-plattform.

1857 – I saken Scott vs. Sandford avgjorde retten at slaver ikke er borgere, de er eiendom. De syv dommerne som stemte for var demokrater, og de to som var dissensere var republikanere.
  • "Da 1850-tallet begynte, ble spørsmålet om slaveri skulle tillates i nye territorier og stater den store skillelinjen i amerikansk politikk - og Det demokratiske partiet ble mer og tydeligere den viktigste institusjonelle støttespilleren for slaveri." https://www.vox.com/2014/12/8/7328755/maps-democratic-party
1860 - Elleve slavestater løsriver seg fra unionen. Demokratene starter borgerkrigen.

1863 - Den republikanske presidenten Abraham Lincoln signerer frigjøringserklæringen.

1863 - Republikanere velger sin første spanske guvernør, Romualdo Pacheco, i California.

1865 - Lincoln ble myrdet, hans visepresident, Andrew Johnson, en demokrat overtar presidentskapet, som er motstander av å integrere de nylig frigjorte slavene.
  • "Lincolns visepresident, en demokrat ved navn Andrew Johnson, overtok presidentskapet. Men Johnson motsatte seg hardt Lincolns plan om å integrere de nylig frigjorte slavene i Sørstatenes økonomiske og sosiale orden. Johnson og Det demokratiske partiet var forent i sin motstand mot det 13. endringsforslaget, som avskaffet slaveriet; den 14. endringen, som ga svarte statsborgerskap; og det 15. endringsforslaget, som ga svarte stemme. Alle tre besto bare på grunn av universell republikansk støtte.»1
  • "President Johnson benådet de tidligere slaveeierne, returnerte eiendommen deres og ga dem politisk kontroll over Sørstatene. De tidligere slaveholderne brukte umiddelbart sin gjenvunnede politiske makt, så vel som deres rikdom og eierskap til landet, for å gjeninnføre slaveri i alt unntatt navn. De la ned veto mot nye statsforfatninger som ga afroamerikanere stemmerett.» https://speakoutsocialists.org/a-history-of-the-democratic-party-from-slavery-to-obama-loyal-defenders-of-capitalism
1865 - Republikanerne vedtar den 13. endringen, som permanent forbyr slaveri.

1865 - Demokrater etablerer "Black Codes", en statlig og lokal vedtekt, ment å marginalisere svarte og holde dem i kontrakt tjeneste. Avgift for å kunne stemme og leseferdighetstester hindret dem i å stemme.

1865 - Konfødererte veteraner fant KKK for å motsette seg det republikanske partiets integrering av svarte. Dens første Grand Wizard, var en demokrat, kalt Nathan Bedford Forrest.

KKK lynsjet 3446 svarte og 1289 hvite republikanere i løpet av sin 86 år lange historie.

«Alle som skyter ned negre i gatene, brenner negerskole- og møtehus og myrder kvinner og barn i lyset av deres egne flammende boliger, kaller seg selv demokrater. Kort sagt, Det demokratiske partiet kan beskrives som en felles kloakk og avfall søppeldynge som tømmer ut hvert element av forræderi, Nord og Sør, hvert element av umenneskelighet og barbari som har vanæret tiden vi lever i."

— Guvernør Oliver Morton i Indiana i 1860-årene

 

43339021602_68b90330cd_c.jpg

1868 - Republikanerne vedtar det 14. endringsforslaget, og gir svarte statsborgerskap. Det ble motarbeidet av demokratene.

1868 - Republikanerne vedtar det 15. endringsforslaget, og gir svarte stemmerett. Ingen demokrater støttet det.

1868 - KKK Grand Wizard blir hedret på den demokratiske nasjonale konferansen.

1869 - Gjenoppbyggingen ble avsluttet, demokratene gjenopprettet hvit overherredømme i sør med Jim Crow-lover, som legaliserte segregering. som vil ta ytterligere 100 år å avskaffe.

1871 - Den republikanske presidenten Ulysses S Grant avslutter KKK.

1872 - Republikanerne velger de første afroamerikanske senatorene og representantene.


1877 - "Da gjenoppbyggingen ble avsluttet i 1877, gjenvant sørstats demokratene makten og begynte å vedta og implementere juridiske restriksjoner som meningsmålingsskatt, leseferdighetstester og bestefar"-klausuler, noe som effektivt fratok mye av de nye afroamerikanske elektoratet". https://www2.umbc.edu/che/tahlessons/pdf/African_Americans_and_the_Democratic_Party(PrinterFriendly).pdf

1878 - Den republikanske senatoren Aaron Sargent introduserer det 19. endringsforslaget, for å gi kvinner stemmerett. Den demokratkontrollerte kongressen stemte den bort.

1911 - Demokratens president Woodrow Wilson fyller kabinettet sitt med Dixicrats (mektige sørdemokrater) og satte tilbake årsaken til borgerrettigheter i flere tiår.

1918 - KKK reetableres, rettet mot innvandrere, jøder og katolikker, i tillegg til svarte.

1919 - Den republikanske kongressen vedtar det 19. endringsforslaget, og garanterer kvinner stemmerett.

Merk: På https://democrats.org/who-we-are/our-history/ står det "Under ledelse av den demokratiske presidenten Woodrow Wilson ble den amerikanske grunnloven endret for å gi kvinner stemmerett." Legg merke til hvordan de prøver å ta æren for det som nå er bra, men den gangen så jobbet de mot det.

1922 - Demokrater prøver å holde lynsjing lovlig ved å opprette en filibuster i senatet.

1929 - Republikaneren Octaviano Larrazolo blir den første meksikanske amerikanske senatoren.

1929 - Republikaneren Charles Curtis blir den første indianerpresidenten.

1939 - Demokraten og KKK-forsidejenta Margaret Sanger opprettet "Negro Project" og Planned Parenthood (Abort) for å avlive den svarte befolkningen. .

1954 - Republikanske lovgivere forbød segregering i offentlig skole, motarbeidet av statlige demokrater. Den republikanske presidenten Eisenhower sendte inn føderale tropper for å håndheve loven.

1959 - Den første republikanske asiatiske senatoren, Hiram Fong, blir valgt.

1964 - President Johnson kjører med suksess en annonse med tittelen "En republikaners bekjennelser." Demokratene lærte at ved å anklage republikanere for rasisme, selv uten bevis, kan de få politisk makt.
  • Demokraten Lyndon B. Johnson, som ble president etter Kennedys attentat, sa i 1963: "Jeg vil ha disse n****s stemmedemokrater i de neste 200 årene." og "Disse negrene, de blir ganske oppegående i disse dager, og det er et problem for oss .... vi må gi dem litt, akkurat nok til å roe dem ned, ikke nok til å gjøre en forskjell." https://timefortruth.blog/2020/09/01/the-hidden-history-of-the-democratic-party
1964 - Den republikansk-kontrollerte kongressen vedtar Civil Rights Act fra 1964, som en utvidelse av republikanernes borgerrettighetslover fra 1957 og 1960. Demokratiske senatorer filibustered lovforslaget i rekordhøye 75 dager.

Det demokratiske partiet hevder at republikanerne er rasistene i dag, fordi partiene "byttet", de rasistiske sørstats demokratene ble republikanere i 1964. Det var ikke noe "partibytte", bare to demokrater ble republikanere, Miles Goodwin og Thurgood Marshall, som hadde et hjerteskifte. De som var republikanere, forble republikanere.

Det som endret seg var demokratenes taktikk overfor afroamerikanere. På 60-tallet oppnådde svarte politisk makt og demokratene innså at de ikke lenger åpent kunne undertrykke deres stemmerett, så de bestemte seg for «hvis de vil stemme, kan de like gjerne stemme på oss».

-"Jeg vil ha disse n****s stemmedemokrater i de neste 200 årene."

-"Disse negrene, de blir ganske oppegående i disse dager, og det er et problem for oss .... vi må gi dem litt, akkurat nok til å roe dem ned, ikke nok til å gjøre en forskjell."

Lyndon B Johnson 1963

Før 1964 betraktet demokrater afroamerikanere som voldelige beist, som ikke hadde noen evne til å lære. Etter 1964 behandlet de dem med mildhet, vennlighet og sympati, som deres kjæledyr.

Historiebøker fremstiller LBJ, som den "store frigjørings- og borgerrettighetshelt". I virkeligheten støttet han bare borgerrettighetslovene, fordi det var politisk hensiktsmessig.

Privat formidlet han hvordan han skulle gjøre svarte avhengige av myndighetenes støtte, bryte opp familiene deres, ødelegge deres liv og fremtid og gjøre dem til verdiløse mennesker.

Dessverre har 50 år med demokratisk politikk ødelagt den svarte familien, skapt de verste skolene for svarte, som resulterte i høy analfabetisme og frafallstall og "skole til fengsel-rørledningen", oppmuntret til gjengvold og annen forbrytelse i indre byer og produsert generasjoner av aleneforeldre.

Politikken deres var designet for å holde svarte nede og sette dem opp for å mislykkes. Velferdsstaten de implementerte skapte avhengighet, en «demokratisk plantasje». Uopphørlig propaganda lærer unge svarte en offermentalitet og demoraliserer dem, mens de later som om de oppløfter dem.

Det demokratiske etablissementet er en svindel, deres underliggende rasistiske holdning til svarte har ikke endret seg, de fortsetter å villede afroamerikanere og bruke dem til sine politiske formål.

Demokratene har sluppet unna med dette for lenge, de må avsløres for hva de er, for at sosial rettferdighet virkelig skal bli realitet.

Kildereferanser:








Kommentarer