Det kan bli 6 års fengsel for både bønn og formidling av Gud Ord

Av Roger Dyrøy. 

Det er et viktig tema Tucker Carlson nå har satt på dagsorden. Nå er det opp til oss. Subjekt, Document og Resett har fått et eget intervju med henne. Skulle gjerne sett en artikkelserie om dette nå. Det kan bli vår tids viktigste tema, om det ikke allerede er det. Politiet er mildt sagt i en skvis her, og de samme folka som skal avhøre og behandle saken mot Cristina Ellingsen er også forkjempere for Pride. Et hus fullstendig i strid med seg selv.

Ser for meg et oppgjør, og intervjuer med gravende journalistikk fremover mot høringsfristen i oktober. Da kan det bli 6 års fengsel for både bønn og formidling av Gud Ord. Vi må arbeide mens det enda er dagslys.

Litt stykkevis og delt, men her er det meste av intervjuet på Resett.

Bekymret for barns sikkerhet

Ellingsen ser altså anmeldelsen som et angrep på menneskerettighetene og på demokratiet. Men først og fremst ser hun det som et angrep mot biologisk kjønn.

– Og med dette, et angrep på kvinner og barn.

– Hvordan da?

– Fordi det å være voksen er helt konkret å bli kjønnsmoden. Det er kjønnsmodenhet som utgjør forskjellen på barn og voksne, ikke subjektive opplevelser. Barn har rett til beskyttelse som tar hensyn til deres fysiske og mentale umodenhet.

Den retten ser vi stadig blir svekket eller rett ut ignorert i skeiv teori og i transhelse. Skeiv teori og transideologi forstår verken hva kvinner eller barn er.

– At denne aktivismen får legge føringer for politikk som påvirker kvinner og barn fører til uunngåelig katastrofe.

– Og hvordan har reaksjonene vært? Du har postet saken på Facebook og jeg ser jo at kritikken kommer fra flere hold. Du beskyldes blant annet for å være på “feil” plattform og flere mener du ikke skulle latt deg intervjue av Tucker Carlson. Hva tenker du om dette?

– Hva ville du sagt til kritikere og andre som kanskje mener at saken virker ute av proporsjoner eller er lite viktig? Hva mener du står på spill?

– Dette dreier seg om å fjerne en av de fundamentale faktorene som beskriver hva det betyr å være menneske.

Det rammer alle. Å erstatte en objektiv definisjon av kjønn med en pseudovitenskapelig, subjektiv definisjon innebærer ikke bare at kvinners rettigheter slettes, men også at artikkel 2 i menneskerettighetserklæringen reverseres.

Christina Ellingsen forteller til Resett at hun i juni og juli har tilbrakt hele 9 timer fordelt på to politiavhør. Saken er spesiell og kontroversiell. Den vekker sterke reaksjoner og reiser mange interessante og prinsipielt viktige spørsmål.

Her er altså de samme folka som avhører Christina Ellingsen
pf.no

Pride

Politiets Fellesforbund har gjennom mange år deltatt på Pride på ulike arenaer og i ulike kanaler. Både politiet og Politiets Fellesforbund har vært med i paraden, noe som har bidratt til positiv…

– Gøy å være på Tucker Carlson Tonight! Vi er selvfølgelig ikke enige i mye, men 2+2=4 gjelder for oss alle. Vi lever dessuten ikke i et reelt meningsdiktatur helt ennå.

Hun kan fortelle at ingen andre norske medier har kontaktet henne i forbindelse med intervjuet på Fox News.


Kommentarer